FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ocekuje nas oranica.
Dosta nas na sjeveru isto nervira prekid, prvo ne vidimo ništa, drugo sav dim svaki put ide prema jugu, ne sjećam se kad je otišao iza nas. Onda uvijek se negoduje jer gubimo, pa kao stižemo rezultat, da vodimo pa da se igrači malo odmore pa hajde, već uvijek ganjamo rezultat.fks74 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 19:18Nije ni do love, koliko je do prekida koje izaziva pirotehnika.MortemHz je napisao/la: ↑10 nov 2023, 19:05To je ona prva, stavit će oni 10K ili nešto blizu te cifre kada bude sljedeći put zasjedala disciplinska komisijaDevedesetka je napisao/la: ↑10 nov 2023, 18:57
Stid i njih da nam lupe 10k s obzirom na to koliko su nas ojadili za derbi, al' proci ce i njihovo bahacenje.
Zbog zastave Venecuele Peni srce ko Trebević.
🇵🇸
Ja nikad ne mogu shvatit bakljade pogotovo kad gubimo a ponekad i kod gola kad se vidi da nas euforija nosi i da bi mogli još koji dat. Nekako mi ima najviše smisla na početku ili kraju poluvremena bakljada. Zadnji put kad sam gledao derbi na sjeveru više sam gledao dim nego utakmicu.Torino je napisao/la: ↑11 nov 2023, 08:19Dosta nas na sjeveru isto nervira prekid, prvo ne vidimo ništa, drugo sav dim svaki put ide prema jugu, ne sjećam se kad je otišao iza nas. Onda uvijek se negoduje jer gubimo, pa kao stižemo rezultat, da vodimo pa da se igrači malo odmore pa hajde, već uvijek ganjamo rezultat.
Zbog zastave Venecuele Peni srce ko Trebević.
-
- Kontakt:
Danas 3 boda nas ostavljaju u podnošljivom zaostatku za Borcem i Zrinjskim. Mi imamo još 2 teška gostovanja i bojim se ako danas kiksamo da bi borac do kraja polusezonu lagano mogao otici na +10. Nema izgovora danas, zima, kiša sunce, tvrd , mekan teren, grub domaćin itd. Ocekujem da izadjemo na teren pobjedimo i pokazemo da mozemo, Vamos Rajvosa.
Valjda će teren biti ok poslje ove kiše kakav im je ono kanal preko cijelog stadiona kao da su ga pokušali preorati.
Ako bude blato i oraninica nema se šta ni očekivati.
Ako bude blato i oraninica nema se šta ni očekivati.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- luckystrike
- Kontakt:
-
- Kontakt:
1-3 danas
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
I jesu

Uletio nakav frajer i kvadom se vozao po terenu

Lik ga vamo hladno snima niko nista,na stadion moze uci ko god hoce i raditi sta hoce

Teren moze biti izgovor za slabiju igru ali za rezultat nikako.Koliko je za tebe los toliko je i za protivnika.Njihov teren je bio sasvim ok do ovog dogadjaja,kakav je danas nakon kisa Boga pitaj ali imperativ nam je POBJEDA
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Po losem terenu ce vjerovatno oni igrati najvise po krilima i na neke centarsuteve,prekide itd,,a Rozman ce opet staviti na gol "linijskog" golmana tzv Šaha projekat koji ce samo pogledom pratiti sve lopte koje idu u naš sesnesterac 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa koga da stavi na gol? Ne znaš koji je gori od njih dvojice. Branit će 1-2 dobro i onda pokloniti nekome 3 boda i tako u krug.Sanchez87hz je napisao/la: ↑11 nov 2023, 11:34Po losem terenu ce vjerovatno oni igrati najvise po krilima i na neke centarsuteve,prekide itd,,a Rozman ce opet staviti na gol "linijskog" golmana tzv Šaha projekat koji ce samo pogledom pratiti sve lopte koje idu u naš sesnesterac![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako bude los teren, frljoke, visoke lopte, lopte koje odskacu odbijaju se od igrace, nemamo mi tu sta traziti. Ko da gledam bice kao u konjicu, i teren i utakmica. Ovaj put mozda ne budemo srece imali kao u konjicu
Puno komplikujete, ako bude loš teren biti će taktika preskakanje sredine, tačnije štoperi šalju lopte na Renana on pokušava spustiti za krila ili nekom veznjaku, veznjaci ponekad će pokušati šutem nešto uraditi, ali će većina napada ići preko krila onda oni traže Renana ako šta bude bude. Istina ponekad će pokušati ući u 16 metara i ostaviti loptu veznjaku.
Nije kritika nego zadnje dvije gostujuće utakmice tako je bilo.
Nije kritika nego zadnje dvije gostujuće utakmice tako je bilo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Neće danas biti lako, sve je moguće.
-
- Kontakt:
Ako ganjamo titulu ovo moramo dobiti
Pored igrača koji su sigurno najbolji u ligi najplaceniji mi takođe moramo imati svog čovjeka u savezu da nas gura jer pored ovakvog borca nije dovoljno igrati samo fudbal
Pored igrača koji su sigurno najbolji u ligi najplaceniji mi takođe moramo imati svog čovjeka u savezu da nas gura jer pored ovakvog borca nije dovoljno igrati samo fudbal
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Koga da stavi?Sanchez87hz je napisao/la: ↑11 nov 2023, 11:34Po losem terenu ce vjerovatno oni igrati najvise po krilima i na neke centarsuteve,prekide itd,,a Rozman ce opet staviti na gol "linijskog" golmana tzv Šaha projekat koji ce samo pogledom pratiti sve lopte koje idu u naš sesnesterac![]()
Da neće možda Rogića koji je duplo veća rupa od Šahe?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ja bi umjesto Avrama, vrancica.. pa ako padne fizicki ubacuj avrama. Vjerujem da bi Mario bar tri lopte proturio do Renana.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Rogic je bolji od projekta za duplo,samo kad nema kontinuitet ne mozes ni znati kakav je,frajer dobije priliku svaku 8 tekmuMortemHz je napisao/la: ↑11 nov 2023, 11:37Pa koga da stavi na gol? Ne znaš koji je gori od njih dvojice. Branit će 1-2 dobro i onda pokloniti nekome 3 boda i tako u krug.Sanchez87hz je napisao/la: ↑11 nov 2023, 11:34Po losem terenu ce vjerovatno oni igrati najvise po krilima i na neke centarsuteve,prekide itd,,a Rozman ce opet staviti na gol "linijskog" golmana tzv Šaha projekat koji ce samo pogledom pratiti sve lopte koje idu u naš sesnesterac![]()

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Vala i ta stoji. Ispade Rogic s ulice doveden da braniSanchez87hz je napisao/la: ↑11 nov 2023, 12:01Rogic je bolji od projekta za duplo,samo kad nema kontinuitet ne mozes ni znati kakav je,frajer dobije priliku svaku 8 tekmuMortemHz je napisao/la: ↑11 nov 2023, 11:37Pa koga da stavi na gol? Ne znaš koji je gori od njih dvojice. Branit će 1-2 dobro i onda pokloniti nekome 3 boda i tako u krug.Sanchez87hz je napisao/la: ↑11 nov 2023, 11:34Po losem terenu ce vjerovatno oni igrati najvise po krilima i na neke centarsuteve,prekide itd,,a Rozman ce opet staviti na gol "linijskog" golmana tzv Šaha projekat koji ce samo pogledom pratiti sve lopte koje idu u naš sesnesterac![]()
i mi kazemo nije dobar,a dobro znamo sto ne brani, 1razlog projekat,2 razlog Xavi (Julardzija) mora igrati.
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Sahinovic nije golman za FK Sarajevo,to je definitivno svima odavno jasno.Rogic je dobar golman ali ne znam sta mu je.Mozda kad bi branio nekoliko utakmica u kontinuitetu poboljsao bi se vjerovatno.MortemHz je napisao/la: ↑11 nov 2023, 11:37Pa koga da stavi na gol? Ne znaš koji je gori od njih dvojice. Branit će 1-2 dobro i onda pokloniti nekome 3 boda i tako u krug.Sanchez87hz je napisao/la: ↑11 nov 2023, 11:34Po losem terenu ce vjerovatno oni igrati najvise po krilima i na neke centarsuteve,prekide itd,,a Rozman ce opet staviti na gol "linijskog" golmana tzv Šaha projekat koji ce samo pogledom pratiti sve lopte koje idu u naš sesnesterac![]()
Sve u svemu Sahinovica prodati na zimu prva ponuda sto stigne jer on nikakav projekat ne moze biti niti ce ikad stasati u golmana kao Kovacevic ni 30%
Dovesti iskusnog golmana nek se bori sa Rogicem.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: casual033, Hajdeee, MaroonBjelave, N3R3D, riki46, rimljanin90 i 76 gostiju.