Premijer liga BiH - aktuelno

riGonTM
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la riGonTM » 11 nov 2023, 13:11

Mi cemo danas svakako biti oštećeni, sa nasim navijacima na tribinama ili ne. Postaviti u ovakvoj utakmici sve sudije, delegate iz RS-a, a ćelo je proslo kolo protiv Sarajeva plakao na Twitteru kako mu sudi sudija iz federacije, a gledaj ga sad, ublehas se ušutio, samim tim ispada p.cka, kao i navijaci njegovog kluba. Nek vas je stid i sram, a samo zapamtite, ničija nije do zore gorjela, pa tako nece ni vasa. Volim te Zeljo!
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 11 nov 2023, 13:14

riGonTM je napisao/la:
11 nov 2023, 13:11
Mi cemo danas svakako biti oštećeni, sa nasim navijacima na tribinama ili ne. Postaviti u ovakvoj utakmici sve sudije, delegate iz RS-a, a ćelo je proslo kolo protiv Sarajeva plakao na Twitteru kako mu sudi sudija iz federacije, a gledaj ga sad, ublehas se ušutio, samim tim ispada p.cka, kao i navijaci njegovog kluba. Nek vas je stid i sram, a samo zapamtite, ničija nije do zore gorjela, pa tako nece ni vasa. Volim te Zeljo!
Samo jedna mala ispravka, igrate sutra. :mrgreen:

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 11 nov 2023, 13:14

riGonTM je napisao/la:
Ne znas ni kad ti igra klub.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 11 nov 2023, 13:15

Suvorov je napisao/la:
11 nov 2023, 13:14
riGonTM je napisao/la:
Ja bas od svega sto je napiso to je najbitnije.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 11 nov 2023, 13:24

feniksptica je napisao/la:
11 nov 2023, 13:15
Suvorov je napisao/la:
riGonTM je napisao/la:
Pise gomilu gluposti, nisu se bunili na Njegomirovica nakon pobjede 2:0 na Grbavici.
Cetvrti sudija nebitan kao i delegat.

Ne sjecam se da je Tegeltija plakao kad je Peljto izabran da sudi. Ako jeste neka nadje to. Dan-dva poslije utakmice je nesto objavio na tu temu.
Sto i nije bitno jer su to njegovi licni stavovi.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 11 nov 2023, 13:26

Kako nije bitno, sve je bitno.

Od delegatov izvjestaja zavisi kakve su kazne klubovima.
Cetvrti sudija ima pitem komunikacije uticaj za sve blizu njega plus moze spustit klupu ako se budu buniki na kradju

Posmatrac sudjenja je tu da zastiti sve sto Njegomirovic uradi.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 nov 2023, 13:27

Dudic dobar posao za sada radi u Srbiji,preuzeo je ekipu na zadnjem mjestu(16) evo ih sa trenutnim rezulatom na mjestu br 7.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 11 nov 2023, 13:27

Suvorov je napisao/la:
11 nov 2023, 13:24
11 nov 2023, 13:15
Suvorov je napisao/la:

Pise gomilu gluposti, nisu se bunili na Njegomirovica nakon pobjede 2:0 na Grbavici.
Cetvrti sudija nebitan kao i delegat.

Ne sjecam se da je Tegeltija plakao kad je Peljto izabran da sudi. Ako jeste neka nadje to. Dan-dva poslije utakmice je nesto objavio na tu temu.
Sto i nije bitno jer su to njegovi licni stavovi.
Moras biti prilicno glup ili krajnje bezobrazan da poredis Peljtu sa ostalim sudijama ( ne sa smradom petrovicem ili gofnetom gigovic) vec sa bilo kojim drugim sudijom.
Elvir Baljic

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 11 nov 2023, 13:29

CampobelloDiMazara je napisao/la:
11 nov 2023, 12:10
KONTRASVIH je napisao/la:
11 nov 2023, 11:21
CampobelloDiMazara je napisao/la:
11 nov 2023, 10:16

Bas suprotno ako dodje do toga boriti se i jedni i drugi da dodju Lesinari. Ako treba bojkotovati domacu utakmicu iz solidarnosti jer je navijacki jedino tako ispravno. Ako su oni indijanci u BL i nemaju navijacku slobodu zbog placenih gostovanja nemojte vi biti. Nikada im nije kasno da nauce sta je grupa

Cemu tolika potreba da glumis mentalitet i nekome moralises na forumu kao neki advokat, valjda da bi nesto dokazao? Vidjeli smo te navijace Veleza kada su kolektivno onanisali na kavez i odluku Manijaka da nece dolaziti.
Kakvi navijaci Veleza balvane bosanski govorim o grupi ne o indijancima sa neta poput tebe koji su velezovci i koji su podrzavali kavez. Red Army se solidarisao sa tri grupe jer se nisu stekli uslovi za dolazak. Kada su se stekli manijacima je dozvoljeno cak su uplatili gostovanje samo sto se desila pizdarija pa im zabranjeno isti dan. Sta sada trebaju bojkotovati ne dolazak svake grupe pa i one koji su sebi presudili gostovanje. Osjecam se glupo sa tobom pricati o tome jer si prvenstvo na forumu proveo ali kao indijanac me tjeras da ti samare pucam
Klub vam je izasao u javnost da je savez dozvolio tribinu, za sto se na kraju ispostavilo da je bila laz. RA se nisu javljali niti solidarisali ni u jednom trenutku, nego su najavljivali utakmicu isto kao sto sad Lesinari to rade. Tako da Sabane, dzaba ti internet i gluma nekog advokata, niste niti cete biti relevantni za pricu oko mentaliteta. To moze biti tema samo tebi i slicnim u tom krugu od 500m gdje su svi puni sebe i uvjereni kao ti da nekog samaras preko tastature. Ili prigovarati nekome da je na forumu vrijeme proveo a napisao si postova za pola godine koliko sam ja za 7.
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 11 nov 2023, 13:33, ukupno mijenjano 2 puta.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 11 nov 2023, 13:31

Kako delegat nije bitan? Na utakmici ima najvise ovlasti, npr. u slučaju vaših povika i skandiranja ratnim zločincima, svaki normalan delegat je duzan da prekine utakmice, ali i tu ste se obezbjedili, tako da pored orgijanja sudijske trojke na terenu, bice orgijanja i na tribinama. Cetvrti sudija jeste najmanje bitan, ali na njegovu sugestiju sudija moze svirati faul ili pokazati zuti karton ako je siutacija blizu njega, tako da i on u određenoj mjeri moze utjecati na rezultat. Pokusavas danima da odbranis neodbranjivo ali ti ne ide.

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 11 nov 2023, 13:35

Hahahah fajter i avanti pisu nesto kako bi se lesinari digli
Pa ljudi vam noc prije utakmice na Grbavici 2022 (nakon kupresa )upali u udruzenje i uzeli vam baklje
Sta bi se vi digli
Kad ste u novom gradu igrali (nakon kupresa)isli ste autobusima pod pratnjom policije do Novog i to nosili onaj mali trans
Vamo Manijaci a vamo Delije cujem da opasno udaraju na vas ....

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 11 nov 2023, 13:37

riGonTM je napisao/la:
Ne vidim svrhu okretanja priče. Tegeltija se (bez potrebe) bunio zato što sudi sudija iz Sarajeva, a ne iz Federacije. Sutra ne sudi niko iz Banja Luke.

@1921ljoze ne budi smiješan za te baklje, vidi se da ne znaš pravu priču, manijaci ni prišli udruženju nisu.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 11 nov 2023, 13:38

KONTRASVIH je napisao/la:
11 nov 2023, 13:29
[

Klub vam je izasao u javnost da je savez dozvolio tribinu, za sto se na kraju ispostavilo da je bila laz. RA se nisu javljali niti solidarisali niti u jednom trenutku, nego su najavljivali utakmicu isto kao sto sad Lesinari to rade. Tako da Sabane, dzaba ti internet i gluma nekog advokata, niste niti cete biti relevantni za pricu oko mentaliteta. To moze biti tema samo tebi i slicnim u tom krugu od 500m gdje su svi puni sebe i uvjereni kao ti da nekog samaras preko tastature. Ili prigovarati nekome da je na forumu vrijeme proveo a napisao si postova za pola godine kao sto sam ja za 7 godina.
Pa ti indijanac jedan ne znas da su Manijaci uplatili gostovanje koje je otkazano nakon onog belaja :rol:

slika

Najavili utakmicu jer su i Manijaci najavili dolazak pa ti nemas veze sa vasom grupom sabane mrtvi :rol:

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 11 nov 2023, 14:02

Koja konfuzija kod ovog, ovo vise nije ni smijesno.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 11 nov 2023, 14:05

1921ljoze je napisao/la:
11 nov 2023, 13:35
Pa ljudi vam noc prije utakmice na Grbavici 2022 (nakon kupresa )upali u udruzenje i uzeli vam baklje
Sta bi se vi digli
Kad ste u novom gradu igrali (nakon kupresa)isli ste autobusima pod pratnjom policije do Novog i to nosili onaj mali trans
Ali koji hajp kad su njihove signalne ispaljivali, ponzienje na vise strana.
Fk Željezničar.

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 11 nov 2023, 14:08

11 nov 2023, 13:26
Kako nije bitno, sve je bitno.

Od delegatov izvjestaja zavisi kakve su kazne klubovima.
Cetvrti sudija ima pitem komunikacije uticaj za sve blizu njega plus moze spustit klupu ako se budu buniki na kradju

Posmatrac sudjenja je tu da zastiti sve sto Njegomirovic uradi.
Kad smo kod kazni, vi ste se ucutali na ove zadnje kazne od saveza. Borcu duplo veca kazna za pirotehniku nego Sarajevu (3 domace utakmice oba kluba), a vasi vise palili i jos u vise navrata prekinute utakmice zbog dima na Kosevu.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 11 nov 2023, 14:11

Mamba21 je napisao/la:
11 nov 2023, 12:24
Kažu ne mogu da garantuju sigurnost Manijaka, bolje rečeno ne mogu da garantuju za svoju sigurnost i sigurnost Banja Luke.

"Kupreški zakon i stečeno znanje, sila masi daje ubrzanje"
Zato i nećete ići što ste zaj.bani. :rol:

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 11 nov 2023, 14:13

Ismire kupuj Vidica osvojit ce covjek zlatnu kopacku hahahahaha
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 11 nov 2023, 14:13

1921ljoze je napisao/la:
11 nov 2023, 13:35
Sta bi se vi digli
Sam sebe diskvalifikujes iz bilo kakve ozbiljne diskusije ovim glupostima.
Drago mi je da vasa grupa ne dijeli informacije sa vama tastatura ratnicima pa samo mozete lupati ovakve gluposti i ispadate smijesni i njima i nama.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 11 nov 2023, 14:23

Syebacemo se i mi i Mostarci kad Sloga ode u Europu :urnebes:

Vladex :bow:
1921

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Jugovina i 14 gostiju.