FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Valjda je Rozman nakon ova dva predhodna gostovanja Igman i Sloga uvidio kakvi su tereni i kakva igra i taktika treba da bude. Sad evo imaš sve predpostavke šta te očekuje. Predhodno loš teren+kiša valjda če pripremit ekipu na pravi način.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- feniksptica
- Kontakt:
Ne znam sto mora branit Saha radi u 21 kad imamo odlicnog Buljubašića.
Prije bih reko da je uzrok sto Saha brani Julardzija
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne sjećam se da je veća kvota na nas bila u zadnjih desetak godina protiv ovih manjih klubova od ove danas
Posušje je strašna ekipa, igraju napadački fudbal, bit će večeras mnogo teško dobiti ovo.
Posušje je strašna ekipa, igraju napadački fudbal, bit će večeras mnogo teško dobiti ovo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- egocentrik
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Povezano jedno s drugim,Rozman je ubacio Julardziju poslije dva treninga u prvu postavu kao da je Xavi,i zato mora Saha na gol i plus je kao neki projekat koji ce sa 27 godina braniti u Slogi npr,zato trpi i Buljubasic koji ce biti bolji od Julardzije za duplo kad bude imao godina ko on,i Rogic isto mora na klupu zbog svega.feniksptica je napisao/la: ↑11 nov 2023, 12:14Ne znam sto mora branit Saha radi u 21 kad imamo odlicnog Buljubašića.
-
- Kontakt:
Ako je Saha od nekoga profesionalnog golmana bolji,onda se mi ne razumijemo u fudbalLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 nov 2023, 12:02Vala i ta stoji. Ispade Rogic s ulice doveden da braniSanchez87hz je napisao/la: ↑11 nov 2023, 12:01Rogic je bolji od projekta za duplo,samo kad nema kontinuitet ne mozes ni znati kakav je,frajer dobije priliku svaku 8 tekmui mi kazemo nije dobar,a dobro znamo sto ne brani, 1razlog projekat,2 razlog Xavi (Julardzija) mora igrati.

MustafićSanchez87hz je napisao/la: ↑11 nov 2023, 12:56Povezano jedno s drugim,Rozman je ubacio Julardziju poslije dva treninga u prvu postavu kao da je Xavi,i zato mora Saha na gol i plus je kao neki projekat koji ce sa 27 godina braniti u Slogi npr,zato trpi i Buljubasic koji ce biti bolji od Julardzije za duplo kad bude imao godina ko on,i Rogic isto mora na klupu zbog svega.feniksptica je napisao/la: ↑11 nov 2023, 12:14Ne znam sto mora branit Saha radi u 21 kad imamo odlicnog Buljubašića.
Buljubašić Julardžija
I onda možeš Rogića
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Ekipa je u padu velikom, a i ima nezadovoljstva nekog kod igrača, večeras bod bi bio najrealniji, pobjeda je moguća jedino ako odigraju kakav je potencijal ekipe. E sad.... Inače je patnja sa ovim kamenjarskim ekipama. Tradicionalno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mogu se složiti da mu treba kontinuitet ali jbg kad je god stao na gol on je bio kritičan a golmanska pozicija je baš osjetljiva i zato nastaje problem.Sanchez87hz je napisao/la: ↑11 nov 2023, 12:01Rogic je bolji od projekta za duplo,samo kad nema kontinuitet ne mozes ni znati kakav je,frajer dobije priliku svaku 8 tekmuMortemHz je napisao/la: ↑11 nov 2023, 11:37Pa koga da stavi na gol? Ne znaš koji je gori od njih dvojice. Branit će 1-2 dobro i onda pokloniti nekome 3 boda i tako u krug.Sanchez87hz je napisao/la: ↑11 nov 2023, 11:34Po losem terenu ce vjerovatno oni igrati najvise po krilima i na neke centarsuteve,prekide itd,,a Rozman ce opet staviti na gol "linijskog" golmana tzv Šaha projekat koji ce samo pogledom pratiti sve lopte koje idu u naš sesnesterac![]()
i mi kazemo nije dobar,a dobro znamo sto ne brani, 1razlog projekat,2 razlog Xavi (Julardzija) mora igrati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Projekat je stalno na golu pa je opet kriticanMortemHz je napisao/la: ↑11 nov 2023, 13:18Mogu se složiti da mu treba kontinuitet ali jbg kad je god stao na gol on je bio kritičan a golmanska pozicija je baš osjetljiva i zato nastaje problem.Sanchez87hz je napisao/la: ↑11 nov 2023, 12:01Rogic je bolji od projekta za duplo,samo kad nema kontinuitet ne mozes ni znati kakav je,frajer dobije priliku svaku 8 tekmui mi kazemo nije dobar,a dobro znamo sto ne brani, 1razlog projekat,2 razlog Xavi (Julardzija) mora igrati.

13 kolo vezni red Sarajeva na 0 golova.
Dobro smo i ovo trece mjesto,kad zavisiš od 3 igraca,sad sa Ziljkicem u padu forme spali smo na 2(Renan i Hasica).
Dobro smo i ovo trece mjesto,kad zavisiš od 3 igraca,sad sa Ziljkicem u padu forme spali smo na 2(Renan i Hasica).
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Rahmanović nam treba ili tip njega na zimu pod hitno
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Normalno,treba na zimu neko ko ce proigravat i ko zna zabit gol,ovako zavisis od 2 igraca.
Avramovski je imao šansi i to dobrih.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 13:50Normalno,treba na zimu neko ko ce proigravat i ko zna zabit gol,ovako zavisis od 2 igraca.
-
- Kontakt:
Ne moze ni toDave je napisao/la: ↑11 nov 2023, 13:06MustafićSanchez87hz je napisao/la: ↑11 nov 2023, 12:56Povezano jedno s drugim,Rozman je ubacio Julardziju poslije dva treninga u prvu postavu kao da je Xavi,i zato mora Saha na gol i plus je kao neki projekat koji ce sa 27 godina braniti u Slogi npr,zato trpi i Buljubasic koji ce biti bolji od Julardzije za duplo kad bude imao godina ko on,i Rogic isto mora na klupu zbog svega.feniksptica je napisao/la: ↑11 nov 2023, 12:14Ne znam sto mora branit Saha radi u 21 kad imamo odlicnog Buljubašića.
Buljubašić Julardžija
I onda možeš Rogića
Onda dolazimo do jos jednog problema.Mora Daniel "proradit ce nekad" Avramovski poceti.Ne znam sto moramo igrati sa 10kom ako nemamo igraca dovoljno kvalitetnog na toj poziciji.Nek dadne Julardziji malo ofanzivniju ulogu i nek Buljubasic igra u vezi sa Mustaficem.Buljubasic treba da bude taj projekat i da se gura maksimalno a ne da grije klupu zbog Sahinovica i makedonske prevare.Kajat cemo se nekad ako ne budemo pametni
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Upalili se seratori 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ova Sloga svakog ponizi na domaćem terenu, ovu sad igraju u Modriči i opet 3:0 bog te.. protiv Borca će juniore izvesti 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Treba na zimu dovesti ovog jablana iz sloge.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Kad bude to vrijeme gdje ce vezni red puniti statisticke parametre je vec rapsodija ekipe. Bjezis drugom 10 bodova. Mi se jos spremamo trkacki i fizcki da budemo na odg nivou.fks74 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 14:00Avramovski je imao šansi i to dobrih.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 13:50Normalno,treba na zimu neko ko ce proigravat i ko zna zabit gol,ovako zavisis od 2 igraca.
I npr rijetko se izradjuje neka akcija da s distance probamo, a da nisu oni manje vise forsirani udarci Mirze
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.