Valja upregnut guzicu pa otici kod njega, pricati, nagovarati ga. Kad nas odyebe opravdano, psujemo igracima sve zivo, a niko vladajucoj strukturi da sta kaze.emir79 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 20:16Ovo je nešto što me najviše nervira. Kod nas mora talent odma da zaigra za prvi tim pa da ga pozovu. Pogotovo je ovo opasno ako je momčić negdje iz dijaspore, to odma na sebe privuče pažnju od zemlje gdje je rođen. Jbt. pozovi igrača šta te košta. Ovom Košpi treba na noge otići odmah i sad i ni minute ne sačekati.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ko da gledam da ce i s ovim mutevelijom biti natezanje tako da mu se najebem familije odmah ako su ga odgojili da ne osjeca Bosnu kao svoju drzavu
Ono što mi daje neku nadu je, da mu je menadžer Miloš Malenović kao i Harisu Tabakoviću. Nije kao mnogi ostali koji igrača nagovara za koga da igra.DamirT je napisao/la: ↑10 nov 2023, 20:19Valja upregnut guzicu pa otici kod njega, pricati, nagovarati ga. Kad nas odyebe opravdano, psujemo igracima sve zivo, a niko vladajucoj strukturi da sta kaze.emir79 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 20:16Ovo je nešto što me najviše nervira. Kod nas mora talent odma da zaigra za prvi tim pa da ga pozovu. Pogotovo je ovo opasno ako je momčić negdje iz dijaspore, to odma na sebe privuče pažnju od zemlje gdje je rođen. Jbt. pozovi igrača šta te košta. Ovom Košpi treba na noge otići odmah i sad i ni minute ne sačekati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
Mozda bi i Tabakovic imao drugaciju odluku da su ga Svicarci htjeli. Eno skoro je klix objavio izjavu selektora svicarske da uopste nije razmisljao o Harisu, jer zeli mlađe igrace u ekipi
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ako nije ironija onda je ovo najgluplji post pa bar otkad sam ja na forumu, a u decembru ce biti punih 10 godina.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nisu Svicarci glupi dobro je Yakin rekao imamo trenutni 3 bolja napadaca od Tabakovoca i trebamo se na mladje snage oslanjati plus povrijedjeni Embolo ,a mi svrsavamo kao dobili Tabakovica..Dok naprimjer uzeli su Filipa Ugrinica iz Jang Boysa
- Davidoffgold
- Kontakt:
Tabakovic je za nas premija iskreno, sve u svemu bolje od Edina koji em kvari atmosferu svojom k..coboljom em nema snage za neki ozbiljan fudbal više. Makar ne za više od 45 minuta.
Une vie honorable est une vie éternelle
-------------------Tabakovic----------Davidoffgold je napisao/la: ↑11 nov 2023, 13:36Tabakovic je za nas premija iskreno, sve u svemu bolje od Edina koji em kvari atmosferu svojom k..coboljom em nema snage za neki ozbiljan fudbal više. Makar ne za više od 45 minuta.
Demirovic------- Basic ------Hajradinovic--
---------------Krunic-----Tahirovic ?---------
Kolasinac---Zolotic--Hadzikadunic---Dedic

- Davidoffgold
- Kontakt:
Ne može hare brate igrat desno da si hljeb.... nije to za njega nije nikad ni igrao momak to. Ne znam što se ne proba sa Amarom tu desno. Svakako je ofanzivno jak. Nek njegovu poziciju pokriva Juka i eto gazgembo89 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 13:42-------------------Tabakovic----------Davidoffgold je napisao/la: ↑11 nov 2023, 13:36Tabakovic je za nas premija iskreno, sve u svemu bolje od Edina koji em kvari atmosferu svojom k..coboljom em nema snage za neki ozbiljan fudbal više. Makar ne za više od 45 minuta.
![]()
Otkud hajra na krilu zar on nije Centralni
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Suludo je igrati formaciju 4-2-3-1 kad od krilnih igraca u ekipi imas samo Stevanovica, Menala i Ziljkića. Demirovica ne racunam, jer momak nije klasicno krilo
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Davidoffgold
- Kontakt:
Jedino još nismo probali baklavu u sredini19vendetta87 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 13:47Suludo je igrati formaciju 4-2-3-1 kad od krilnih igraca u ekipi imas samo Stevanovica, Menala i Ziljkića. Demirovica ne racunam, jer momak nije klasicno krilo

Zato Dedic moze igrati desno krilo, a Gazibegovic desnog beka
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Možda, al' poenta je više na menadžera da ne pravi pritisak na igrača. Mnogi menadžeri bez obzira na odluke igrača vrše pritiske, naravno zbog vlastitih interesa.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 22:59Mozda bi i Tabakovic imao drugaciju odluku da su ga Svicarci htjeli. Eno skoro je klix objavio izjavu selektora svicarske da uopste nije razmisljao o Harisu, jer zeli mlađe igrace u ekipi
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Problem je sto imamo sad nekvalitetne igrace da nista ne mozemo napraviti koja god kombinacija skripi ili igraju neprirodne pozicije sjecam se kad je Barbarez bio stoperDavidoffgold je napisao/la: ↑11 nov 2023, 13:45Ne može hare brate igrat desno da si hljeb.... nije to za njega nije nikad ni igrao momak to. Ne znam što se ne proba sa Amarom tu desno. Svakako je ofanzivno jak. Nek njegovu poziciju pokriva Juka i eto gazgembo89 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 13:42-------------------Tabakovic----------Davidoffgold je napisao/la: ↑11 nov 2023, 13:36Tabakovic je za nas premija iskreno, sve u svemu bolje od Edina koji em kvari atmosferu svojom k..coboljom em nema snage za neki ozbiljan fudbal više. Makar ne za više od 45 minuta.
![]()

Def. Najbolje rijesenje
Kola-Demir Lijevo
Gaza- Dedic desno
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Da je bar bio stoper ... Baka ga koristio k'o zadnjeg evropskog libera ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Tacno Dedic i u Salzburgu provodi vrijeme naprijed zna i da dribla i da povuce loptu tako da Stevanovic je sterilan na krilu nema ucinak samo je pitanje da li je Gazibegovic za prvih 11 jer realno igra u Sturmu i ne odskace kvalitetom
Vasilj
Dedić Hadzikadunic Kovacevic Mujakic Kolasinac
Krunić Tahirović
Rahmanović
Tabaković Demirović
Dedić Hadzikadunic Kovacevic Mujakic Kolasinac
Krunić Tahirović
Rahmanović
Tabaković Demirović
Sad kad se Huseinbasic sjeti da je ipak Bosnjak pa zaigra za Bosnu jer ce mu znaciti za eventualnu karijeru jer je rezerva Kelna postao. **** mu oca svapskog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.