AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Spominje se Krunic umjesto Musaha protiv Lecea. I onda se neki pitaju zasto pljujemo Piolija, ne vjerujemo mu... pa retard i ono sto se dobro odigra on hoce prekine, unazadi.
Musah daleko okretniji i brzi, agilniji i smjeliji krenuti naprijed, daleko bolje loptu iznosi. Ali na poziciji kao protiv PSG-a, a nikakvo krilo, RMC...
Musah daleko okretniji i brzi, agilniji i smjeliji krenuti naprijed, daleko bolje loptu iznosi. Ali na poziciji kao protiv PSG-a, a nikakvo krilo, RMC...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Rotacije kolega, jesil nekad cuo? ne mogu uvijek isti 11 igrati bem ga ja 
Dobro se drzati mistera 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
Cuj rotacije, momak tek jednu tekmu odigrao na ovoj poziciji i to dobro, napokon, i odmah rotacije.
Umoran sa 20 godina?

Valjda Girouda treba rotirati, dati mu predaha napokon, dati sansu Okafora.
Umoran sa 20 godina?
Valjda Girouda treba rotirati, dati mu predaha napokon, dati sansu Okafora.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa posle PSGa vakat je da malo i odmori, Krunic je bio super do one povrede, to valjda zaboravljamo. Mozda ima veze i sto mister vraca na 4231 a znamo da Musah nije za DMCa, doduse nije ni Rade ali eto igrao je to u vise navrata.
Okafor nije doveden kao napadac, kad jednom to shvatite biti ce vam jasnije zasto ne igra umjesto Girouda, prije ce Jovic opet dobiti sansu, uostalom to su mu i doveli.
Okafor nije doveden kao napadac, kad jednom to shvatite biti ce vam jasnije zasto ne igra umjesto Girouda, prije ce Jovic opet dobiti sansu, uostalom to su mu i doveli.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Naravno da mu yebač žene mora igrati, mezimac njegov, fočanski prevarant.
A Musah je osim trke i borbe, u tehničkom aspektu igre protiv PSGa bio totalna kanta. Lik je hejbet grešaka napravio na sredini, sreća pa nisu ni oni u PSG neki znalci bili da bi to iskoristili.
A Musah je osim trke i borbe, u tehničkom aspektu igre protiv PSGa bio totalna kanta. Lik je hejbet grešaka napravio na sredini, sreća pa nisu ni oni u PSG neki znalci bili da bi to iskoristili.
Ja samo ne znam iz kog razloga sad odmara RLC kad ide pauza od 14 dana, pa pusti ga nek igra od pocetka pa ga vadi poslije 60-te minute ako napravis rezultat koji ti pase
Ne znam od ove sredine terene ocekujem patnju u najavi
Ne znam od ove sredine terene ocekujem patnju u najavi
According to what is being reported by Daniele Longo of Calciomercato.com, Loftus-Cheek is not in the best condition after a demanding game against PSG, so will start on the bench instead.
Vezni red Tijjani, Pobega, Krunić..... San svakog trenera. Lecce neće znati šta ih je snašlo.
Yebo ti ovu ekipu, k'o da su svi od papira pravljeni.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ode Rafa vani jbg, i onda kazu sto ne igraju isti kao protiv Pariza, a ljudi izgorili svi bili.....
Ovo je neshvatljivo da je ovoliko povrijeđenih igrača u ovoj fazi prvenstva. Ne mogu da izdrže ritam vikend srijeda jbte. Ili su loši trenizi, kondicioni treneri ili medicinski tim.
Tako je babukaaaaaaaaaa
Tako je Tijjani jbem je ja vise, hvala ti
Tako je Tijjani jbem je ja vise, hvala ti
Umočio ga Reijnders 
- nextterrain
- Kontakt:
Gdje ste hejteri
Pročepio je, zabija on 7-8 golova do kraja sezone
Pročepio je, zabija on 7-8 golova do kraja sezone
A jest se naljutio svaka mu cast 
Mike
Mike
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 11 nov 2023, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
-
Devedesetka
- Kontakt:
Kakva parada šta je ovo
Kakva reakcija Mikea svega mi
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Big Mike!
Bravo Tijjani
Bravo Tijjani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.