NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Celicni
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Celicni » 11 nov 2023, 15:31

flash84 je napisao/la:
11 nov 2023, 15:25
Ne znam. Imam osjećaj da nasi krenu 7 na 1 kontru da ne bi znali dupli odigrati.
Ne vara te osjećaj nažalost :urnebes:

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 11 nov 2023, 15:35

Uprava draga vrijeme je da nas kutarišete ovih kuhara i ostalih.Ljudi su nas doveli do toga da smo se počeli ujedati ovdje.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 11 nov 2023, 15:36

Manekeni, ne vraćajte se u Zenicu.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 11 nov 2023, 15:36

Žuna čeka te korpa.ba i TikeToke.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 11 nov 2023, 15:37

Bez obzira na dva penala za gradinu i sudjenje kakvo Čelik ima svako gostovanje sasvim je jasno da nema ni kvaliteta iako je ovo mozda i gostujuca utakmica u kojoj smo najbolje stajali 90 minuta i bili blizi pobjedi.

Arnautovic je mozda i najgori igrač Čelika u njegovoj historiji i ako ga se ne rjesimo nakon iduceg kola nesto mi tu onda ne stima da takav igrac ostaje uprkos svemu u klubu. Jedva cekam da vidim cistku u klubu da vidim ko ce biti otjeran.

Zuna ulazi u 83, za 5 minuta ima kljucan centarsut ne moze dobaciti do 16..upropasti sve

Setkic ulijeva sigurnost u odbranu i cini mi se da je koplje iznad svih nasih stopera trenutnih. Zbog visine pokupio dosta lopti. Ako je sta pozitivno danas onda je on.

Kakva ciganska liga i sudije..I TREBA SE PRILAGODITI TOME A NE GLUMITI GOSPODU.

Saric mora isto biti bivsi, i koliko se taj Pehilj ponizavao i nije minute dobio do sada bolje je djelovao na terenu od Masica setača.

Zvijedu pobjediti na bilo koji nacin nije ni bitno, cistka i onda 7-8 pojacanja a ne novih igraca da ne gledamo vise ovaj antifudbal.

Mazohiste smo mi koji pratimo Čelik. Ovo sada je za 300 prodanih ulaznica u prosjeku a ne 1500.
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 11 nov 2023, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

linethreader
Kontakt:

Post Postao/la linethreader » 11 nov 2023, 15:45

Arnautovic nek se na vrijeme prebaci na one freestyle turnire, 1v1, 2v2, 3v3 .. za klasicnog fudbala nije nazalost, i pored toga sto mu je Damjanovic s klupe malte ne citavu utakmicu popravljao pozicioniranje i upozoravao gdje da se pomjeri i postavi, on je opet 30 puta uspio ostaviti covjeka samog

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 11 nov 2023, 15:54

Dario bolje da napustiš sam nego da te navijači otjeraju.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 11 nov 2023, 16:02

Ne znam sta rec najrealnije nerijeseno vala i Gradina je preslaba oni sanse nisu imali za 90 minuta niti jedne akcije .Mi smo inekako odbranu drzali i stajali ok ali brate sredina i napad da ti ne mozes uvezat par dobrih dodavanja da ne mozes napast da nista nemas uigrano kod prekida e to ne mogu shvatit..I onda ono Sivac umjesto da lagano samo prebaci golmana on je nabi preko gola mada mu ne zamjerim nije on taj tip igraca da zabije goli Gradina je bila nudjena za 3 boda samo malo trebalo pameti..
Penal po meni vise jest nego sto nije i dokaz je drugi penal koliko smo mi naivni i penal je drugi cist ko suza ali nepotrebna oba penala.
O igracima suvisno pricat vidjet cemo na pauzi ,pokusat Zvijezdu dobit nekako i odmorit od Čelika.
Nije ovde toliko do trenera nemas ti kvalitet ,ne mogu ja njima danas nista zamjerit za borbu i zalaganje ali je problem sto ne znaju eno Mehic leti skace uklizava bori se ali on ne zna dodat lopte i dzaba sve tako i vecina.Osim Durme,Sivca ,Varde ,nemas ti ovdje igraca dobrog ,mada mi o vaj Setkic nije los bio ali kakav bi bio protiv jace ekipe ne znan ..
Sta ces idemo dalje i hajd !!
Zadnja izmjena: BatistutA19, dana/u 11 nov 2023, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 11 nov 2023, 16:05

Ljudi mi svaki vikend isto pričamo ovde.Nakon 14. Kola ne vrijedi više pričati.Nema ovdje hljeba.Neka je bog na pomoci upravi, čisto sumnjam da ce odraditi dobar prelazni rok, pogotovo ako bude još uvijek blokiran račun.Mi smo još daleko od profesionalnog funkcionisanja kluba i to je realnost.Kad su ispred nas, ne seoski nego livadski klubovi i uzmu nam igrače kud ces dalje.Čim ti se igrača misli hoce li u livadski klub ili u Čelik sve je jasno, samo onda prevagne velicina kluba ništa više.Sve dok mi nebudemo ti koji ce diktirati ligom u finansijskom smislu do tad se ne nadajte nicemu.Sad je tako je kako je, da ce se nesto na polusezoni promjeniti samo zavisi kolko cemo odrijesiti kesu i to je to.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 11 nov 2023, 16:18

Meni su najsmjesniji oni sto su govorili da cemo glat pobjediti Gradinu, bas kao sto smo glat trebali dobiti Sim Bau i Jedinstva Bihac. Realno nemamo mi taj kvalitet ni priblizno. Rezultat realan, mada bi najrealnije bilo da je remi.

Ovi sto govore o kvalitetnim pojacanjima jedno glupo pitanje: " Odakle nam pare? " . A drugo, cak i ako dodju ta pojacanja, treba vremena da se uigra tim. Trece, ako se to pojacanje bude platilo, sta mislite kako ce ga gledati ovi sto su placeni puno manje, odnosno koji nisu dobili nista? Posebno, ako ga dobro platis, a on nula na terenu(a vecina tih koji su dosli sa strane kao "pojacanja" bili su nula na terenu) , bude bolji ovaj nas sto radi skoro pa za dzabe
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 11 nov 2023, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 11 nov 2023, 16:20

Mislio sam ne pisati nista do sutra ali moram jer ne mogu da prestanem da mislim o utakmici. Slazem se da je Arnautovic bio vise nego katastrofalan, tip se nije sastavio sa loptom, ne zna se postaviti, ljudi ga prolaze kao da nije tu, kroz njega su prolazili a ne pored njega. Pehilj je bio solidan i trcao je citavu tekmu. Samo ne mozes fulati onakve prilike. Cim je Masic usao imali smo manje jednog igraca. Ljudi prolaze pored tipa a on se setka okolo. Bas za vjerovali ili ne. Mehic rovit kao inace. Tipu kao da je pola tjela oduzeto i nema nikakve kontrole nad samim sobom.

Prvi penal je bio sigurno, glupo i naivno je napravljen. Drugi nije bio ni u snovima.

Generalno veoma lose. Ovo bi Celik od prosle godine dobio bar s dva razlike. Danas bi nam pobjeda zivota znacila. Slijedecu moramo dobiti i onda na mali odmor svi od uprave, trenera do igraca i onda nazad i jos jace i bolje krenuti.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 11 nov 2023, 16:21

Celicni je napisao/la:
11 nov 2023, 16:05
Ljudi mi svaki vikend isto pričamo ovde.Nakon 14. Kola ne vrijedi više pričati.Nema ovdje hljeba.Neka je bog na pomoci upravi, čisto sumnjam da ce odraditi dobar prelazni rok, pogotovo ako bude još uvijek blokiran račun.Mi smo još daleko od profesionalnog funkcionisanja kluba i to je realnost.Kad su ispred nas, ne seoski nego livadski klubovi i uzmu nam igrače kud ces dalje.Čim ti se igrača misli hoce li u livadski klub ili u Čelik sve je jasno, samo onda prevagne velicina kluba ništa više.Sve dok mi nebudemo ti koji ce diktirati ligom u finansijskom smislu do tad se ne nadajte nicemu.Sad je tako je kako je, da ce se nesto na polusezoni promjeniti samo zavisi kolko cemo odrijesiti kesu i to je to.
Ma i taj račun više mi je preko kurca kad procitam dobijem osip, 40 blokada skinuto za 3-4 mjeseca i kad je ostala jos jedna blokada sve stalo koliko vec ima 45 dana.

Sva sreća pa dolazi Zvijezda koja je u goroj situaciji od nas( + čeka oduzimanje bodova zbog neodigrane utakmice) dok ćemo mi konačno biti skoro svi na broju pa ako budu ozbiljni 3 boda neće doci u pitanje.

Nadam se stoperskom paru Šetkić Isaković.

Ima li su cijeli polusezonu odličnu podrsku, treba dobro odraditi i ovu zadnju utakmicu, podrzati ih maksimalno da osvojimo 3 boda i onda totalna restart kluba jer ovo kurcu ne valja ništa.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 11 nov 2023, 16:26

Nema ovde igraca vjerujte mi.
Pisite sta hocete ali ocekivan poraz.
Ostaviti Horica,Vardu i eventualno Masica u prvoj postavi Durmu ko rezervnog golmana i ostalo raspustiti u sto brzem mogucem roku
Isaka ostaviti kao trenera nekih od selekcijs i to je to.
Cuvajte zivce.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 11 nov 2023, 16:30

avenija je napisao/la:
11 nov 2023, 15:37
Arnautovic je mozda i najgori igrač Čelika u njegovoj historiji i ako ga se ne rjesimo nakon iduceg kola nesto mi tu onda ne stima da takav igrac ostaje uprkos svemu u klubu. Jedva cekam da vidim cistku u klubu da vidim ko ce biti otjeran.
HOOOOOON'NDAAAAAAAAAAAA :lol:

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 11 nov 2023, 16:37

Nebi posebno nikig kudio jer niko nije ni valjao.
IGRA CELIKA JE NA NIVOU UTAKMICE RECIMO PJETLICA IZBI,NABI UKLIZI,FAULIRAJ ISL. ZNAJU NA STO MISLIM OVI STO POGLEDAJU TU DJECU OD 8 DO 10 GODINA ISTO IMAJU TACNI DODAVANJA KAO OVAJ NAS CELIK ZNACI JEDNO 7 NA UTAKMICI A DUPLI PASOVA 0 .

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 11 nov 2023, 16:41

MyTV intervju Aladina Isakovića
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 11 nov 2023, 16:46

Standardno pljuvanje iza tastature, a niko nije ni pomislio da ode na utakmicu. Ne znam sta vi ocekujete da mi pobjedujemo kao prosle sezone, bgm smijesno. Sad pobijedit Zvijezdu i onda reset. Otjerat 7-8 igraca divest 3 prava pojacanja odradit dobre pripreme i drugi dio sezone zavrsit medju 5 ekipa
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 11 nov 2023, 16:52

Ma dobar je Arnautović. Mozda i najveci potencijal, ali ga ne ide nesto u zadnje vrijeme
:urnebes:
I Žuna je solidan igrač ali nema bas vremena da se posveti samo fudbalu.
:urnebes:

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 11 nov 2023, 16:57

Arnautovicu je svakako noga, a Žuna kako cujem ode u Njemacku radit
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Oktopod
Kontakt:

Post Postao/la Oktopod » 11 nov 2023, 16:57

Meni je najtuznije sto se mi nakon ovih utakmica nemamo za sta pozitivno uhvatit. Osim Durme, al opet kad ti je golman najsvjetlija tacka u timu, onda ti je jasno koliko je sati. Igra fenjeraska izbiji-nabiji-udri. S obzirom kakva je igra i kakvih je utakmica bilo mi se sa ovih 18 bodova trebamo nabijat nogom u guzicu. Iskreno se nadam da cemo odriijesit kesu i dovest barem nesto solidno za ovaj rang i odradit ozbiljne pripreme. Valjda ce se do januara odblokirat taj prokleti racun.
Iza svakog udarca po lopti mora stajati jedna misao!” – Dennis Bergkamp

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 6 gostiju.