Recimo, po ovome sto si napisao vidi se da veze nemas sa navijackom grupom manijaci. Jer da imas, znao bi stvarna desavanja i ne bi ih pisao ovdje.1921ljoze je napisao/la: ↑11 nov 2023, 13:35Hahahah fajter i avanti pisu nesto kako bi se lesinari digli
Pa ljudi vam noc prije utakmice na Grbavici 2022 (nakon kupresa )upali u udruzenje i uzeli vam baklje
Sta bi se vi digli
Kad ste u novom gradu igrali (nakon kupresa)isli ste autobusima pod pratnjom policije do Novog i to nosili onaj mali trans
Vamo Manijaci a vamo Delije cujem da opasno udaraju na vas ....
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sve je pocelo kad je jedan forumas ovdje ili na lobotomija forumu vece pred tu utakmicu napisao kod njih na temi kao vise nisu sigurni ni u Banjaluci. I svi kao sta je bilo, sta je bilo, moze pp, moze vise info i ostase uskraceni za odgovor pa smislise svoju simpatizersku teoriju.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑11 nov 2023, 15:51Recimo, po ovome sto si napisao vidi se da veze nemas sa navijackom grupom manijaci. Jer da imas, znao bi stvarna desavanja i ne bi ih pisao ovdje.1921ljoze je napisao/la: ↑11 nov 2023, 13:35Hahahah fajter i avanti pisu nesto kako bi se lesinari digli
Pa ljudi vam noc prije utakmice na Grbavici 2022 (nakon kupresa )upali u udruzenje i uzeli vam baklje
Sta bi se vi digli
Kad ste u novom gradu igrali (nakon kupresa)isli ste autobusima pod pratnjom policije do Novog i to nosili onaj mali trans
Vamo Manijaci a vamo Delije cujem da opasno udaraju na vas ....

Evo proslo godinu dana od te utakmice, a oni jos ne znaju nista.

Prvo ovi iz Borca najavljuju sigurnu pobjedu, onda plavci odu bez pola ekipe a tu je i Vicina pozajmica. Sumnjivo da ga j.beš.
-
- Kontakt:
Ma bolje nek juniore izvedu,5 im je povrijedjeno pa da ne rizikuju nove pobrede
Pa ne znam sta se kleberis ako znas pravu istinu toga.Suvorov je napisao/la: ↑11 nov 2023, 16:00Sve je pocelo kad je jedan forumas ovdje ili na lobotomija forumu vece pred tu utakmicu napisao kod njih na temi kao vise nisu sigurni ni u Banjaluci. I svi kao sta je bilo, sta je bilo, moze pp, moze vise info i ostase uskraceni za odgovor pa smislise svoju simpatizersku teoriju.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑11 nov 2023, 15:51Recimo, po ovome sto si napisao vidi se da veze nemas sa navijackom grupom manijaci. Jer da imas, znao bi stvarna desavanja i ne bi ih pisao ovdje.1921ljoze je napisao/la: ↑11 nov 2023, 13:35Hahahah fajter i avanti pisu nesto kako bi se lesinari digli
Sta bi se vi digli
Vamo Manijaci a vamo Delije cujem da opasno udaraju na vas ....![]()
Evo proslo godinu dana od te utakmice, a oni jos ne znaju nista.![]()
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Ili da ih puste na poluvremenu, a izbace u 75 laganica u kafic gledaj utakmicu i vozdraholyman je napisao/la: ↑11 nov 2023, 00:56Realno bolje i ovo nego da ih vracaju s autoputa i ljudi izgube citav dan ni u sta.
Hoce se seoski ten haag sje6ati kad vidi u kakvu anticivilizaciju je poslan da odradjuje pripravnicki
Niggomirovic nece ni morati 3 penala svirati, ovi svakako nece prici golu snsd prcije jer su uz zvijezdu definitivno najnekvalitetnija ekipa lige
A sto se kone zanimaju za Zeljinu utakmicu u BL. Sta je reci 

Ajde sad pojedite goovna koja ste izasrali, pocevsi od ovih Mentalita simpatizera iz Vrapcica pa onda ostali.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
U nasem slucaju je bio savez u tom "kao" murija i navijacki je da se solidarise. Samo sto vi dobro odradiste to zajedno Lesinari-klub-Mup RS
Manijaci kuci vi kao navijaci nemocni ali cemo na utakmicu

-
- Kontakt:
Ako Lešinari bojkotuju utakmicu pojest ćemo go.vna koja smo izasrali. Ovo saopštenje je sviranje qrcu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nemoc + Nejac = Buncanje
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:

Koje sam ti traume nabio samo o meni mislis hahahahahaha
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mozes trolat do sutra i postavljat te gluposti ali golemo si se javio hordasu privatnim porukama i pitao za navijacko desavanje
Evo ja pokusajem zamisliti da se tako ultrasu javim i izbacuje me iz misli
Da ti znam majku licno bi je zamolio da te pusti na jug bar protiv Igmana

Evo ja pokusajem zamisliti da se tako ultrasu javim i izbacuje me iz misli

Da ti znam majku licno bi je zamolio da te pusti na jug bar protiv Igmana
Skretnicari ko sloga sa juniorima na megdan borcu,
GOLEM JE VICIN DUG
GOLEM JE VICIN DUG

Halo nabijac trauma iz vrapcica, Kontra - neka ba, ohanite malo, ima i opcija PP pa tamo nastavite.
Necemo sad citati ovdje vasa licna prepucavanja, smara to
OT
Necemo sad citati ovdje vasa licna prepucavanja, smara to

OT
Ma divota.Tako će utakmicu zbog povreda propustiti Amar Drina, Edin Cocalić, Edin Rustemović i Haris Ovčina, dok je zbog suspenzije odsutan Vahid Selimović, koji je nedavno dobio direktan crveni karton u duelu sa Igmanom u Konjicu.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 26 gostiju.