NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

aeroms33
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la aeroms33 » 11 nov 2023, 16:58

dinodino2019 je napisao/la:
11 nov 2023, 16:46
Standardno pljuvanje iza tastature, a niko nije ni pomislio da ode na utakmicu. Ne znam sta vi ocekujete da mi pobjedujemo kao prosle sezone, bgm smijesno. Sad pobijedit Zvijezdu i onda reset. Otjerat 7-8 igraca divest 3 prava pojacanja odradit dobre pripreme i drugi dio sezone zavrsit medju 5 ekipa
Jbg neko ce drugi reci nisu zasluzili da ih se gleda. Neznaju igrati. Sta da gledam ? Ubi,nabi svi trce za loptom. Sta treniras sedam ,deset godina ti neznas ubacit lopte. Treba biti nekad i realan.
Druze presaltas se u varioce,kuhare i cao .
Mozda serem ali nije Čelik socijalna ustanova

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 11 nov 2023, 16:59

Ma forumasi su krivi za sve :urnebes: :urnebes:
Posebno ovi sto kritikuju. Nemojte ba kritikovati nikoga, pa cete vidjeti preokreta :D :D
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 11 nov 2023, 16:59

Standardno pljuvanje iza tastature, a niko nije ni pomislio da ode na utakmicu. Ne znam sta vi ocekujete da mi pobjedujemo kao prosle sezone, bgm smijesno. Sad pobijedit Zvijezdu i onda reset. Otjerat 7-8 igraca divest 3 prava pojacanja odradit dobre pripreme i drugi dio sezone zavrsit medju 5 ekipa
Ti onda ne znas sta je pljuvanje, ovdje su većinom svi korektni bez nekih uvreda i psovki( izuzev zamorana).

Šta očekuješ nije mi jasno da neko pohvali ekipu koja ne moze spojiti više od 3 pasa ili neke od najgorih igrača u Čelikovoj historiji za 80 godina postojanja.

Kako tri pojacanja samo, nemas stopera, nemas lijevog beka, nemas dva vezna kreativna igrača, nemas krila.

Jel to minimum minimuma 5 igrača.?

Zvijezdu moraju dobiti od prve minute igrati kao da je odlucujuca utakmica za opstanak. Bez kompromisa.
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 11 nov 2023, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 11 nov 2023, 17:01

avenija je napisao/la:
11 nov 2023, 16:59
Ti onda ne znas sta je pljuvanje, ovdje su većinom svi korektni bez nekih uvreda i psovki( izuzev zamorana).

Šta očekuješ nije mi jasno da neko pohvali ekipu koja ne moze spojiti više od 3 pasa ili neke od najgorih igrača u Čelikovoj historiji za 80 godina postojanja.

Kako tri pojacanja samo, nemas stopera, nemas lijevog beka, nemas dva vezna kreativna igrača, nemas krila.

Jel to minimum minimuma 5 igrača.?
5 igrača 5 miliona eura i DELIRIJUM :crazy: :urnebes:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 11 nov 2023, 17:15

Decki moji nije tema mog kluba ali pratim vas zajedno sa mojim jedinstvom jer smo u slicnoj situaciji (dugovi,igraci,treneri...) finu ekipu imate al su mladi neiskusni pojedini a s druge strane pritisak je ogroman jbg 100.000 Zenicna voli i navija odmah sam pisao kad ste usli i bila vam euforija do neba, ovo je najgora, najskuplja i najteza liga u drzavi ne mozete ocekivat za sezonu dvije PL i evo sad sve dolazi, pored igraca na terenu duplo ih je vise van terena i diriguju a da niste svjesni, podrzite momke sta god da bude a kad se konsoliduje sve nadam se borbi iduce ili one tamo sezone jedinstva i celika za PL, sretno!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 11 nov 2023, 17:20

Bihac1299 je napisao/la:
11 nov 2023, 17:15
Decki moji nije tema mog kluba ali pratim vas zajedno sa mojim jedinstvom jer smo u slicnoj situaciji (dugovi,igraci,treneri...) finu ekipu imate al su mladi neiskusni pojedini a s druge strane pritisak je ogroman jbg 100.000 Zenicna voli i navija odmah sam pisao kad ste usli i bila vam euforija do neba, ovo je najgora, najskuplja i najteza liga u drzavi ne mozete ocekivat za sezonu dvije PL i evo sad sve dolazi, pored igraca na terenu duplo ih je vise van terena i diriguju a da niste svjesni, podrzite momke sta god da bude a kad se konsoliduje sve nadam se borbi iduce ili one tamo sezone jedinstva i celika za PL, sretno!
Pare drug sve rjesavaju i razumno trosenje. Evo ti Mladost DK, bili 2 sezone u federalnoj , usli u PL B I H, bili 4 5 sezona i za zelenim stolom izbaceni, po meni nepravedno.
Ili primjer Veleza, za kojeg mnogi teže, jbg treba dovesti mega zvijezde tipa Brandaa i jos par igraca koji ce povuci druge sa sobom i to je to

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 11 nov 2023, 17:30

Bihac1299 je napisao/la:
Sta je najskuplja liga.. po cemu? Je li skuplja od PL ? Evo, kako stvari stoje i mi a i vi cete opstat u ovoj ligi, ali sa ovim budzetom vraga bi opstali u PL. Bi mozda kad bi bile 3 takve ekipe pa ipak jedna mora opstat i matematicki :lol:
Po cemu je najteza? Evo saberi "dreamteam" ove lige, plafon bi im bio sredina PL. Jedino je najteza po losim terenima za igru.

HelouStrucnjaci
Kontakt:

Post Postao/la HelouStrucnjaci » 11 nov 2023, 17:34

FliX je napisao/la:
11 nov 2023, 16:30
avenija je napisao/la:
11 nov 2023, 15:37
Arnautovic je mozda i najgori igrač Čelika u njegovoj historiji i ako ga se ne rjesimo nakon iduceg kola nesto mi tu onda ne stima da takav igrac ostaje uprkos svemu u klubu. Jedva cekam da vidim cistku u klubu da vidim ko ce biti otjeran.
HOOOOOON'NDAAAAAAAAAAAA :lol:
I ja, vjeruj, jedva cekam da HONDA ode.... Onda ce Celik munjevito da zablista, preskocice PL i brda i planine i pravac Liga Shampiona... Svi problemi rijeseni..... A tek Zuna, pa Skols.. ihhh svi ce se problemi rijesiti preko noci...
Nema potrebe da slucajno padne naPamet nekome: prilazi li iko sa strucnog i psiholoskog aspekta igracima, kakav je pristup, ko je zaduzen za taj dio, ko ih edukuje o nacinu ishrane, suplementacije itd.. itd... Pa jbt kod Zrinjskog ispadale kesice suplemenata iz torba igraca, da ne spominjem ostalo.
Niko, otkako citam ova naklapanja, nije ni insinuirao na taj segment, samo : valja, ne valja, jedan dan Isakovic bolji od svih i poslije nocne kad dodje igrat, drugi dan kupi mu bombonjeru i cvijece i posalji ga kuci, ko otpad ... Pa sta vi mislite , za kvalitet, sta treba uloziti?? I nemojte spominjati finasijski segment, nije istina da je to kljucni faktor.. Pa tri lika vicu sa klupe, da si Maradona, igrao bi ko da si se puhno prije tekme..
Duvnjak dizan u nebesa... pa onda maknuti ga ili kraj svijeta.. ode covjek. Poslije prve utakmice: Duvnjak vrati se.. sve ti je oprosteno... Nemq ovdje uspjeha, da cijeli tim zamijenite, dok ne postavi autoritet neko sposoban sa svakog aspekta, ko ce poredati stvari na svoje mjesto. Riba smrdi od glave, a ne od repa... Ko ima imalo sluha za ovo sto zelim reci, shvatice...
Forum je , koliko se sjecam, radi dobrobiti kluba ili ipak za lijecenje licnih frustracija ? Toliko...
Samo afirmativno.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 11 nov 2023, 17:37

FliX je napisao/la:
11 nov 2023, 17:30
Bihac1299 je napisao/la:
Sta je najskuplja liga.. po cemu? Je li skuplja od PL ? Evo, kako stvari stoje i mi a i vi cete opstat u ovoj ligi, ali sa ovim budzetom vraga bi opstali u PL. Bi mozda kad bi bile 3 takve ekipe pa ipak jedna mora opstat i matematicki :lol:
Po cemu je najteza? Evo saberi "dreamteam" ove lige, plafon bi im bio sredina PL. Jedino je najteza po losim terenima za igru.
Ma misli vjerovatno sto se dosta toga u ligi kreira van terena, i da sve to treba platiti. Šta Sloboda i Stupčanica rade iza kulisa povračali bi svi...a sve to treba platiti...

Vidjeces na proljeće tek cirkusa kad krenes ici ekipama kojima treba pobjeda...

Što je najcudnije da smo mi kao klub sa sve igračima sa toliko utakmica velikih i historijom i elitnim rangovima trenutno zeleniji i naivniji u ovoj ligi od Gornjeg Rahića.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 11 nov 2023, 18:05

Crni gavran je napisao/la:
11 nov 2023, 17:20
Bihac1299 je napisao/la:
Pare drug sve rjesavaju i razumno trosenje. Evo ti Mladost DK, bili 2 sezone u federalnoj , usli u PL B I H, bili 4 5 sezona i za zelenim stolom izbaceni, po meni nepravedno.
Ili primjer Veleza, za kojeg mnogi teže, jbg treba dovesti mega zvijezde tipa Brandaa i jos par igraca koji ce povuci druge sa sobom i to je to
Imas dvije opcije. Ili kupiti ili praviti igrace. Zato ja pisem ovdje treba čovjek sa vizijom u upravi. Ako cemo dovoditi igrače od 18 godina treba onda uložiti u trening centar i trenere,dovesti makar tri strana trenera u svim selekcijama i uloziti u ostalu infrastrukturu i po planu i programu izbaciti par igrača sa pristojnom tehnikom i fizikom. Ocekivat od inih Duvnjaka uz duzno postovanje za sve sto je uradio za klub ali realno ciji je domet preminger liga u igrackoj karieri da sam samcat naprave igrača od djeteta od 18 godina je nebulozno.
Ili brate kupovat gotove igrace i dovest dobrog wkonoma u upravu pa da se racuna kolko smo dugi da se pokrijemo i cao daci.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 11 nov 2023, 18:11

Danas nesretan poraz totalno! Poslije onakve naše dominacije da se na nesreču izgubi,baš šteta! Sudija odličan dijelio je našim igračima žute kartone da očiste ljudi za Stupčanicu,super je to stvar! Šteta nije bilo danas velike legende Čelika Isakoviča pa se više opravdano nije ni moglo.Postavke taktika trenera baš u stilu atomskog fudbala,dodavanja,pasovi,trka,šanse ne možeš izbrojati koliko ih je bilo. Sjajni danas Honda,Pehilj,Sarič,Mehič...ostali su bili odlični,s tim da je ulaskom velikog virtuoza Žune koji je usput pretrčao 7,8 kilometara,donosio prevagu na terenu i stvarao veliki broj šansi ali danas dobri Mašič i vrhunsko odlični Karič nisu nažalost realizovali.Ništa idemo dalje ovaj tim ima i glavu i rep super igra a mi svi moramo ovo podržati ne psovati igračima kupovati ulaznice makar svako nek uzme 5 komada,članstvo,i fan shop obavezno.
Ništa ne mjenjati i nema potrebe sve je super,pokušati sve igrače sačuvati jer šteta bi velika bila da se sad načne ovako dobar super sonični igrački kadar.
Zadnja izmjena: zamorano, dana/u 11 nov 2023, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
::::SAMO ČELIK::::

Almo07
Kontakt:

Post Postao/la Almo07 » 11 nov 2023, 18:13

Nama bi jedan igrac poput Kouadia, da bude slicnih karakteristika valjao, al naravno deblokada racuna je trenutno glavna.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 11 nov 2023, 18:21

zamorano je napisao/la:
11 nov 2023, 18:11
Danas nesretan poraz totalno! Poslije onakve naše dominacije da se na nesreču izgubi,baš šteta! Sudija odličan dijelio je našim igračima žute kartone da očiste ljudi za Stupčanicu,super je to stvar! Šteta nije bilo danas velike legende Čelika Isakoviča pa se više opravdano nije ni moglo.Postavke taktika trenera baš u stilu atomskog fudbala,dodavanja,pasovi,trka,šanse ne možeš izbrojati koliko ih je bilo. Sjajni danas Honda,Pehilj,Sarič,Mehič...ostali su bili odlični,s tim da je ulaskom velikog virtuoza Žune koji je usput pretrčao 7,8 kilometara,donosio prevagu na terenu i stvarao veliki broj šansi ali danas dobri Mašič i vrhunsko odlični Karič nisu nažalost realizovali.Ništa idemo dalje ovaj tim ima i glavu i rep super igra a mi svi moramo ovo podržati ne psovati igračima kupovati ulaznice makar svako nek uzme 5 komada,članstvo,i fan shop obavezno.
Ništa ne mjenjati i nema potrebe sve je super,pokušati sve igrače sačuvati jer šteta bi velika bila da se sad načne ovako dobar super sonični igrački kadar.
:rol: :rol: :rol:
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 11 nov 2023, 18:24

Convits Germany :salut:

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 11 nov 2023, 18:36

Možemo iznenaditi Zvijezdu samo ako se ne pojavimo na terenu, drugačije nikako.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 nov 2023, 19:05

Licili smo na ekipu. Borili smo se. To sam i trazio.

Zuna i Arnautovic - trazite druge poslove.
Celik!3,2,2.

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 11 nov 2023, 20:17

AllGunsBlazing je napisao/la:
11 nov 2023, 19:05

Jesi ti dobar jesil gledao tekmu il zajebavas ono ako je licilo na borbu a kamoli na ekipu onda neznam

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 nov 2023, 20:21

convict35 je napisao/la:
11 nov 2023, 20:17

Jesi ti dobar jesil gledao tekmu il zajebavas ono ako je licilo na borbu a kamoli na ekipu onda neznam
Jesam dobar. Jesam, bio u Srebreniku. I da, jesmo licili na ekipu, sta je problem? Uz malo srece smo mogli do tri boda. Ja mislio ova Gradina neka ekipa, a ono smijesni.
Celik!3,2,2.

Nera1982
Kontakt:

Post Postao/la Nera1982 » 11 nov 2023, 20:24

Mislim da se ovdje pretjeruje previse. Od svih poraza najmanje zasluzen, bili smo ok imali zicer i jos po koju sansi al penal naivni i ode sve u drugom smjeru. Puno bolje od Bihaca,Kosove a i Rahica

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 11 nov 2023, 20:39

Slazem se da je danas to ličilo napokon na ekipu. U prvom dosta trke i energije i rezultat je da nam nisu ozbiljnije zaprijetili (doduše nismo ni mi).

Pehilj opravdao mjesto u prvih 11. Čovjek sam vršio presing na njihovu zadnju liniju. Mehic i Talha isto pokazali borbu i zalaganje.

Igraci s klupe unijeli “umor” u ekipu i onda je počelo ono naše standardno.

Arnautović prije kontakta s loptom ili duela prvo meditira 5 sekundi pa odreaguje.

Ne znam sta rec za Zunu. Osim pasa unazad ne znam sta još moze odigrat korektno.

Sivcu fali inteligencije. Ona kontra gdje ima 3 igraca a on solira i zabija se u cosak? Zašto?

Kako god, prvo poluvrijeme pokazalo da kad trčiš i zalažeš se onda i s limitiranim sastavom mozes da budeš i vise nego konkurentan.

Izmjene pokazale zašto su ostale na klupi. Čestitam Dariju sto je izabrao ako ništa najboljih 11 ratnika danas u prvoj postavi.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.