Bas sam isto htio napisati, sve je bolje od kapitena trenutno. A vjerovatno ce Francis uci…TurkishAirlines je napisao/la: ↑11 nov 2023, 21:45Pa bolje imati agresivnom Penu nego letargicnog Ziljkica u ekipi.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Pena dobar samo jos malo da ispuse.. a ljudstva jesmo razmazeni, daj nam kylianaa Mirva..
Yebena njiva u pitanju, nogu da iscupas.. jos ga onaj lola s quadom ispresijeco.
Suti dobro smooo prosli. Puna saka brade samo privesti kraju aBd
Yebena njiva u pitanju, nogu da iscupas.. jos ga onaj lola s quadom ispresijeco.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ma i oni ne kombinuju, ubacuje se na stranu. Kakva igra na onom terenu, daje samo pobijediti kako bilp.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 nov 2023, 21:40Ovo je iskreno na srecu bilo. Hvala Bogu na slobodnom, jer mi ga drugacije ne bi dali. Bravo Mustaficu. Posusje dosta bolje. Ocekivao sam da ce nesto na kontre pokusavati, a ljudi uzeli loptu i bas, bas dobro kombinuju. Kod nas jako puno nervoze,pogotovo kod Penerande. Nadam se da ce ga izvaditi odmah na poluvremenu. Moraju se dozvati, lose je ovo jako. Vile nas nosaju.
-
- Kontakt:
Tesko je osutat ili dati bilo kakav pas po oranici u 21 vijeku
Daj ba trebamo biti realni, očajna igra u prvom poluvremenu, valjda drugo bude bolje.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Bravo Rožmane
Pa i njima je njiva pa nas ljudi ubili i to sve na akcijeLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 nov 2023, 21:47Pena dobar samo jos malo da ispuse.. a ljudstva jesmo razmazeni, daj nam kylianaa Mirva..
- LegendKiller
- Kontakt:
Buljubasic ima 19 godina, kakvo doziranje minuta. On ako sa 19 ne može igrati ovu našu ligu, nema sta tražiti u nekoj drugoj. Da ima 16 pa dozirati, ali igrač sa 19 godina već mora znati. Dečko korektno igra, malo nesigurnosti ali to ce doći utakmicama, a ne doziranjem u minutama.
Garantujem životom da će Francis napraviti više problema od Penerande.
Ako ništa barem ne komplikuje, po ovoj livadi dva dodira su puno.
Ako ništa barem ne komplikuje, po ovoj livadi dva dodira su puno.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Kako odvratna ekipa. Za svaki kontakt masu rukama . **** im sve ustasko
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma jest brate, ali pod kombinuju ne mislim na tika taku, nego ljudi nam lako dolaze do gola i ulaze u sanse. Ne mozes reci da smo mi jednu sansu iskreirali. Upali smo kao ekipa u neku nervozu, imamo srecom prednost. Treba se smiriti u drugom, samo polako. Rozman ih mora dozvati u svlacionici. Sad ce oni biti sve nervozniji, to nam je prednost.fks74 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 21:48Ma i oni ne kombinuju, ubacuje se na stranu. Kakva igra na onom terenu, daje samo pobijediti kako bilp.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 nov 2023, 21:40Ovo je iskreno na srecu bilo. Hvala Bogu na slobodnom, jer mi ga drugacije ne bi dali. Bravo Mustaficu. Posusje dosta bolje. Ocekivao sam da ce nesto na kontre pokusavati, a ljudi uzeli loptu i bas, bas dobro kombinuju. Kod nas jako puno nervoze,pogotovo kod Penerande. Nadam se da ce ga izvaditi odmah na poluvremenu. Moraju se dozvati, lose je ovo jako. Vile nas nosaju.
Julardzija je nas nas najbolji veznjak.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Vjerojatno ga je strah uhvatio nakon loma ruke igrača Posušja, vjerojatno se sjetio svog loma noge pa i psiha čini svoje pogotovo na ovako terenu.LegendKiller je napisao/la: ↑11 nov 2023, 21:50Buljubasic ima 19 godina, kakvo doziranje minuta. On ako sa 19 ne može igrati ovu našu ligu, nema sta tražiti u nekoj drugoj. Da ima 16 pa dozirati, ali igrač sa 19 godina već mora znati. Dečko korektno igra, malo nesigurnosti ali to ce doći utakmicama, a ne doziranjem u minutama.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- feniksptica
- Kontakt:
Yebe mu ma jku u oizduu mozemo li uzet ijedan skok
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Na kraju je brat @pitar bio u pravu kad rece crncima je hladno
Sva trojica losi, cak ni Rene nije na nivou.
Kakav teren
Ovo treba zakonom zabraniti. A i da dodam da odvratnije ekipe od ovih kamenjarskih jadova iz Posusija nema na svijetu !!!!

Ovo treba zakonom zabraniti. A i da dodam da odvratnije ekipe od ovih kamenjarskih jadova iz Posusija nema na svijetu !!!!
U novi boj ...
-
- Kontakt:
Buljubašić beskonačno beskoristan igrač... amaterčina u svakom smislu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.