NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
To je to.
I da ne bude da smo nepravedni prema domacim igracima. Saricu mars iz kluba. Ne donosi nista u napadu, a odbranu standardno ne igra. Nit driblinga, nit je zna sacuvat, nit suta, nista...
Realno, sta sam ocekivao, bilo je puno bolje. Ovo mora biti minimum nase ekipe na svakom gostovanju.
I da ne bude da smo nepravedni prema domacim igracima. Saricu mars iz kluba. Ne donosi nista u napadu, a odbranu standardno ne igra. Nit driblinga, nit je zna sacuvat, nit suta, nista...
Realno, sta sam ocekivao, bilo je puno bolje. Ovo mora biti minimum nase ekipe na svakom gostovanju.
Celik!3,2,2.
Ako jedni te isti uvijek od pocetka govore dobri smo ovo ono a mi stvorimo jednu priliku na tekmi i svrsavaju na 2 kornera ijednu polusansu sansu mi i ne zasluzujemo bolje nego da budemo ekipa za nabijanje i za izlazak protivnika iz kriza i sl.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jbg nije nas problem sto niste naucili citati. Kad to naucite, onda nauciti citati sa razumijevanjem. Mozda i skontate.
Hajmo svi sve pljuvati, bicemo bolji
Hajmo svi sve pljuvati, bicemo bolji

Celik!3,2,2.
Treba krv i znoj proliti protiv Zvijezde da se na pauzu ode sa 21 bod. To je potpuno drugacija situacija u odnosu kada bi ostali na 18. U svakom smislu.
Nadam se da će Šetkić biti sa Isakovićem nazad protiv Zvijezde jer danas prvi put nismo strepili kod svakog centarsuta, sve sto je islo unutra je pokupio i ocistio.
Nadam se da će Šetkić biti sa Isakovićem nazad protiv Zvijezde jer danas prvi put nismo strepili kod svakog centarsuta, sve sto je islo unutra je pokupio i ocistio.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Žuna, Arnautović, Šarić, Karic i Mehic su igraci koji jednostavno moraju otici iz kluba na zimu.
Moze se ostati u ligi ako oni odu, ako se neko toga plasi, ima i gorih ekipa od nas.
Moze se ostati u ligi ako oni odu, ako se neko toga plasi, ima i gorih ekipa od nas.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne bih bas stavljao Mehica u ovu grupu. Meni je on solidan i koristan igrac. Igrac zadatka.
Celik!3,2,2.
Realno lakse je napisati kojih par igraca ostaviti 
ali o tome nakon Zvijezde, jako bitna utakmica, maksimalno fokusirati se i 3 boda se moraju uzeti

ali o tome nakon Zvijezde, jako bitna utakmica, maksimalno fokusirati se i 3 boda se moraju uzeti
Kad se sjetim kolko smo bili bolji na gostovanjima protiv Stupcanice,Mladosti,Rudara Rahica,Bratstva.Trenutno smo na nivouIlijasa
-
- Kontakt:
Mene je danas Vardo razocarao s onim loptama pogotovo u drugom poluvremenu. Konstsno, nasilno, bezidejno i bez iakakve potrebe samo neke duge samo nabiji a realno nije dobro ni nabijao te lopte. Inace ima okej dugu loptu al danas katastrofa.
Talha super si igrac al drago dijete ako mislis da se bavis ozbiljno fudbalom prvo moras moc trcat. On je danas bio ugasen u 55 min. Da sam on i da imam 18 godina bilo bi me sramota da ne mogu TRCAT! Neko je ovdje pisao da mu je Munir rekao da mora smrsat nekoliko kilograma. Pa sta radis onda ako ne radis na sebi i ako ti covjek profesionalac reko sta moras radit?
Nadam se da je svima i nakon ove utakmice jasno da Sivac nije za krilo? Sta rec za onaj pokusaj kad nije mogo prebacit golmana koji je bio na 16 metara? Ok nisi krilo ja sam to odmah znao i nisam mu zamjerio nista, samo se pokazalo da nije za krilo al ono je moralo bolje pa golman ti na 16 bio. Sto je najgore ne do Bog da su onako nesto uradili Durmis, Karalic , Ali kakva bi se pljuvacina ovdje razvezala. Sivac haman zasticen ko Mrki medvjed
. Ovo mi najvise smeta sto mnogi igraci nemaju isti tretman kod pojedinih. Ok razumijem gotvis nekog vise, svidja ti se nesto u njegovoj igri al treba bit i realan. Kad je dobro dobro je kad je lose lose je da mi je babo a ne neko drugi. Ovo danas je bilo lose. Moje misljenje.
Davuda sam uvijek gotovio i ocekivao od njega i podrzavao ga da pruza bolje partije al nista. Da bar ima neke sjenke momka od prosle godine, da se vidi bar neka nada da bi moglo ic na bolje al ni to. S njim ozbiljno porazgovarat na polusezoni, rekao sam vec jednom cuo sam da puno vremena provodi za igricama sad ne znam jel tacno. Kako god s njim porazgovarat il mu trazit zamjenu.
Meni je okej odigrala ekipa kojoj fali 5-6 igraca koji bi sigurno bili prva postava. Momci su se trudili i to ne moze niko osporit.
Da nije bilo penala 0:0 bi i ostalo, samo nesto onako je moglo promjenit rezultat.
Talha super si igrac al drago dijete ako mislis da se bavis ozbiljno fudbalom prvo moras moc trcat. On je danas bio ugasen u 55 min. Da sam on i da imam 18 godina bilo bi me sramota da ne mogu TRCAT! Neko je ovdje pisao da mu je Munir rekao da mora smrsat nekoliko kilograma. Pa sta radis onda ako ne radis na sebi i ako ti covjek profesionalac reko sta moras radit?
Nadam se da je svima i nakon ove utakmice jasno da Sivac nije za krilo? Sta rec za onaj pokusaj kad nije mogo prebacit golmana koji je bio na 16 metara? Ok nisi krilo ja sam to odmah znao i nisam mu zamjerio nista, samo se pokazalo da nije za krilo al ono je moralo bolje pa golman ti na 16 bio. Sto je najgore ne do Bog da su onako nesto uradili Durmis, Karalic , Ali kakva bi se pljuvacina ovdje razvezala. Sivac haman zasticen ko Mrki medvjed
Davuda sam uvijek gotovio i ocekivao od njega i podrzavao ga da pruza bolje partije al nista. Da bar ima neke sjenke momka od prosle godine, da se vidi bar neka nada da bi moglo ic na bolje al ni to. S njim ozbiljno porazgovarat na polusezoni, rekao sam vec jednom cuo sam da puno vremena provodi za igricama sad ne znam jel tacno. Kako god s njim porazgovarat il mu trazit zamjenu.
Meni je okej odigrala ekipa kojoj fali 5-6 igraca koji bi sigurno bili prva postava. Momci su se trudili i to ne moze niko osporit.
Da nije bilo penala 0:0 bi i ostalo, samo nesto onako je moglo promjenit rezultat.
-
- Kontakt:
Moje misljenje da se nece puno mjenjat ekipa i da ne treba raspustat 7-8 pa isto tolko dovest. Mislim da nema smisla to sad radit. Tri ciljana KVALITETNA pojacanja gdje se vidjelo da najvise fali u ovoj polusezoni i bice to dobro za sljedecu polusezonu.
-
- Kontakt:
Od svih gostujucih utakmica ove sezone, ovu smo vjerovatno najbolje stajali na terenu. Oni nisu imali ni jedan opasan napad u toku cijele utakmice, a da je Sivac pogodio ono, otisla bi utakmica u potpuno drugom smjeru. Najrealnije je bilo da su se bodovi podijelili, ali da sudija ne dosudi dva sumnjiva penala siguran sam da ga ne bi zabili do prekosutra da se igralo (doduse ni mi, zato je 0 najrealnija bila)
- prisonbreak
- Kontakt:
Ja sam prvi govorio da Sivi igra krilo, i zajebo sam se. Ono danas je morao pospremiti u gol, mogao pitati golmana gdje ces da ti sutam, driblati, ocigledno nije bio svjestan svoje pozicije.
Nista puno mjenjati, vratiti dugove, i sljedece sezone napasti PL.
Nista puno mjenjati, vratiti dugove, i sljedece sezone napasti PL.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Mazohizam je psihička poremećenost koja rezultira sklonosti osjećanja zadovoljstva prilikom izloženosti fizičkoj boli ili poniženju.

- prisonbreak
- Kontakt:
Odje*bi

Svi znamo da ekipi treba remont, al' koliko je to pametno. Svakako smo sezonu popusili. Ne mozemo se boriti za ulazak.
PO MENI BOLJE ISTRPITI, STO MANJE U EKIPU ULOZITI, PA NA LJETO STO JACE ODRADITI.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Na zimu treba mijenjati, prije svega dva dobra veznjaka sestica i osmica, Talhu i Alija ostavit da se bore za mjesto na ceneru, uvjeren sam da bi i oni proigrali kad bi imali dva dobra veznjaka iza sebe. Realno ko nam garantuje opstanak sa ovakvom ekipom i igrom, a ako se ovako nastavi i u drugom dijelu nece biti 20 ljudi na tribinama.
Iza svakog udarca po lopti mora stajati jedna misao!” – Dennis Bergkamp
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mi moramo dovesti lijevog beka jer nemamo ni jednog. Pokusati dovesti kvalitetnog veznjaka. I to je po meni to. Moze se zima pregurati i sa stoperima, pa cak i krilima.
Ukoliko naravno ispadne jos neka prilika iskoristiti je, ali ne treba na silu dovoditi opet gomilu igraca. Na ljeto ganjati krila, pojacati vezni red dodatno.
Rijesiti se Behadarevica, Karica, Pehilja, Zune. Davudu dati posljednje upozorenje. Smajic? Mislim da ne moze biti stoper u ekipi koja zeli osvojiti FL. Bajramovic je pokazao vise i ima visinu za tu poziciju. Vardo i Horic su ispred jer su mnogo kvalitetniji. Setkic je izgledao uvjerljivo danas i ima visinu. On dodje kao peti stoper. Nema brzine da pokriva Sivca. Nema kvalitete da bude vezni.
Ukoliko naravno ispadne jos neka prilika iskoristiti je, ali ne treba na silu dovoditi opet gomilu igraca. Na ljeto ganjati krila, pojacati vezni red dodatno.
Rijesiti se Behadarevica, Karica, Pehilja, Zune. Davudu dati posljednje upozorenje. Smajic? Mislim da ne moze biti stoper u ekipi koja zeli osvojiti FL. Bajramovic je pokazao vise i ima visinu za tu poziciju. Vardo i Horic su ispred jer su mnogo kvalitetniji. Setkic je izgledao uvjerljivo danas i ima visinu. On dodje kao peti stoper. Nema brzine da pokriva Sivca. Nema kvalitete da bude vezni.
Celik!3,2,2.
Mehic igrač od zadatkaAllGunsBlazing je napisao/la: ↑11 nov 2023, 22:02Ne bih bas stavljao Mehica u ovu grupu. Meni je on solidan i koristan igrac. Igrac zadatka.

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jadna nam majka kad smo spali na tebe kao navijaca.Celicni je napisao/la: ↑11 nov 2023, 23:47Mehic igrač od zadatkaAllGunsBlazing je napisao/la: ↑11 nov 2023, 22:02Ne bih bas stavljao Mehica u ovu grupu. Meni je on solidan i koristan igrac. Igrac zadatka.![]()
![]()
Jadna nam majka kad smo na njega spali da bude igrac od zadatka.
Ne pratimo svi isto fudbal, a i postoji pofina razlika izmedju streama i stadiona.
Celik!3,2,2.
...i tebe kao stručnjaka.Momak samo trči ko muha bez glave, loptu ne zna primiti, niti jedan pas tačan nije dao, nema tehnike, al je zato spor.Igrača samo klizecim startom može zaustaviti.Momak bez imalo mozga igra, baš prava sirovina.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑12 nov 2023, 00:17Jadna nam majka kad smo spali na tebe kao navijaca.Celicni je napisao/la: ↑11 nov 2023, 23:47Mehic igrač od zadatkaAllGunsBlazing je napisao/la: ↑11 nov 2023, 22:02
Ne bih bas stavljao Mehica u ovu grupu. Meni je on solidan i koristan igrac. Igrac zadatka.![]()
![]()
Jadna nam majka kad smo na njega spali da bude igrac od zadatka.
Ne pratimo svi isto fudbal, a i postoji pofina razlika izmedju streama i stadiona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.