Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja se izvinjavam citavoj temi, @KONTRASVIH mi se opet odvezo.
NEMA NAZAD
E cuj vidis ruku cist faul,pa nije kosarka dan te ****
Fk Željezničar.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pa evo vidi se da je Penaranda prvi zakacio nogom igraca Posusja i pao, i zbog toga ste dobili faul iz kojeg ste zabili gol?

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
FK Željezničar će drugi put zaredom ostati bez podrške navijača u Banjaluci.
FK Borac je u petak, 10.11.2023. godine, u 16:22 sati obavijestio FK Željezničar da je MUP RS-a donio odluku o zabrani dolaska navijača FK Željezničar na utakmicu 14. kola Premijer lige BiH protiv FK Borac zbog bezbjednosnih razloga.
Iako su naši navijači i Klub uredno najavili gostovanje i organizovani dolazak, MUP RS-a je u petak donio odluku da naši navijači ne mogu prisustvovati utakmici.
FK Borac je izrazio žaljenje, ali istakao da ne mogu utjecati na odluke MUP-a.
Podsjetimo, našim navijačima nije bio dozvoljen ulazak u Banjaluku ni u aprilu ove godine kada je Željezničar igrao protiv Borca.
Smatramo da se ovom odlukom dovodi naš prvi tim u podređen položaj u utakmici 14. kola Premijer lige BiH, zbog izostanka podrške naših navijača.
Također ,želimo istaći da smo u ovosezonskoj utakmici odigranoj na Grbavici poduzeli konkretne radnje u saradnji sa MUP-om KS-a, te na taj način obezbijedili siguran i neometan dolazak i odlazak navijača FK Borac sa našeg stadiona.
Zbog čega MUP RS-a ne želi da obezbijedi dolazak naših navijača i dalje nam nije jasno, jer nismo dobili nikakav validan argument i obrazloženje.
Također, želimo skrenuti pažnju na ograničavanje broja karata za naše navijače na svega 250. Iako 5% kapaciteta stadiona u Banjaluci iznosi oko 480 mjesta.
Na našem stadionu je gostujućim navijačima klubova sa kojima imamo reciprocitet obezbijeđen besplatan ulaz i 5% kapaciteta Stadiona Grbavica.
FK Željezničar nastavit će i u budućnosti poštovati propise i gostujućim navijačima osiguravati najbolje uslove za gledanje utakmica.
FK Borac je u petak, 10.11.2023. godine, u 16:22 sati obavijestio FK Željezničar da je MUP RS-a donio odluku o zabrani dolaska navijača FK Željezničar na utakmicu 14. kola Premijer lige BiH protiv FK Borac zbog bezbjednosnih razloga.
Iako su naši navijači i Klub uredno najavili gostovanje i organizovani dolazak, MUP RS-a je u petak donio odluku da naši navijači ne mogu prisustvovati utakmici.
FK Borac je izrazio žaljenje, ali istakao da ne mogu utjecati na odluke MUP-a.
Podsjetimo, našim navijačima nije bio dozvoljen ulazak u Banjaluku ni u aprilu ove godine kada je Željezničar igrao protiv Borca.
Smatramo da se ovom odlukom dovodi naš prvi tim u podređen položaj u utakmici 14. kola Premijer lige BiH, zbog izostanka podrške naših navijača.
Također ,želimo istaći da smo u ovosezonskoj utakmici odigranoj na Grbavici poduzeli konkretne radnje u saradnji sa MUP-om KS-a, te na taj način obezbijedili siguran i neometan dolazak i odlazak navijača FK Borac sa našeg stadiona.
Zbog čega MUP RS-a ne želi da obezbijedi dolazak naših navijača i dalje nam nije jasno, jer nismo dobili nikakav validan argument i obrazloženje.
Također, želimo skrenuti pažnju na ograničavanje broja karata za naše navijače na svega 250. Iako 5% kapaciteta stadiona u Banjaluci iznosi oko 480 mjesta.
Na našem stadionu je gostujućim navijačima klubova sa kojima imamo reciprocitet obezbijeđen besplatan ulaz i 5% kapaciteta Stadiona Grbavica.
FK Željezničar nastavit će i u budućnosti poštovati propise i gostujućim navijačima osiguravati najbolje uslove za gledanje utakmica.
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nemoj više, postaje neugodno.

Orden43 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 23:04Da li postoji mogucnost da se ujedine manijaci i horde zla, realno gledajuci pored delija,bbb i torcide, manijaci i horde zla su smijesne grupe a kod nas su najvece, zasto ne bi navijaci pristali da se ujedini zeljeznicar i sarajevo i da i mi u bosni imamo zagrebacki dinamo ili crvenu zvezdu ?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- TurkishAirlines
Eno, cista ruka 

I ovo je morao biti drugi zuti za Renana
I ovo je morao biti drugi zuti za Renana

Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 11 nov 2023, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
A to što ga je prvo desni gurn'o rukom pa lijevi se ne pika? Jebote, štrumf je stanje uma.KONTRASVIH je napisao/la: ↑11 nov 2023, 21:53Pa evo vidi se da je Penaranda prvi zakacio nogom igraca Posusja i pao, i zbog toga ste dobili faul iz kojeg ste zabili gol?
![]()
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
I onda skontas skakvim likovima se ovdje moze uci u raspravuHordasOdMalena je napisao/la: ↑11 nov 2023, 21:54Nemoj više, postaje neugodno.![]()
Orden43 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 23:04Da li postoji mogucnost da se ujedine manijaci i horde zla, realno gledajuci pored delija,bbb i torcide, manijaci i horde zla su smijesne grupe a kod nas su najvece, zasto ne bi navijaci pristali da se ujedini zeljeznicar i sarajevo i da i mi u bosni imamo zagrebacki dinamo ili crvenu zvezdu ?
- feniksptica
- Kontakt:
Sporan jedan nesviran faul na Peni..i zuti je na granici. Ostalo sve ok. Mozda zuti koji domaci da ih smiri
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kakva patološka mržnja prema Sarajevu. Čuj sudija šilji za Sarajevo. Posušje napravilo 3 faula - Sarajevo 12 (do sada) - tri puta nije sviran faul za Slobodni Udarac, a kao ovaj jedan je problematičan iz kojeg smo gol dali. Ma daaaaaj. 

- TurkishAirlines
Najveci problem komsija nije sudjenje i boljitak bh fudbala nego to sto FK Sarajevo vodi.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Tužno, shvatam ja da on ima nekih problema, ali kad dođe pisati gluposti - mora se reagovati.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑11 nov 2023, 21:57I onda skontas skakvim likovima se ovdje moze uci u raspravuHordasOdMalena je napisao/la: ↑11 nov 2023, 21:54Nemoj više, postaje neugodno.![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Nekoliko minuta prije Penerandi je suđeno da je napravio faul u napadu na ovaj način tako da.KONTRASVIH je napisao/la: ↑11 nov 2023, 21:53Pa evo vidi se da je Penaranda prvi zakacio nogom igraca Posusja i pao, i zbog toga ste dobili faul iz kojeg ste zabili gol?
![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Igra se 60 minuta Posusje ima 3 faula a ubise igrače Sarajeva
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Posušje 3 faula napravilo, ali nas guraju. Najmilije sabrija.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Kako ne kontate sta se desava, kad vam bude najvise trebalo zajebace vas i onda ce biti kmecanje, a vi gori sto se tice ponasanja i pravdanja sudijskih lakrdija od onih iz BL. To je bas tuzno.
Al nema veze, smijacu vam se na kraju prvenstva, nadam se kakvoj brutalnoj pljacki za zijan titule
Za ove sto se prave budale, pravite se i dalje
Al nema veze, smijacu vam se na kraju prvenstva, nadam se kakvoj brutalnoj pljacki za zijan titule

Za ove sto se prave budale, pravite se i dalje

- TurkishAirlines
Borimo se da komsija ne strahuje za opstanak, a oni ko krmad kakva hrokcu.
Pomozi sirotu na svoju sramotu
Pomozi sirotu na svoju sramotu

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- feniksptica
- Kontakt:
Jarane opusteno. Kod nas u BH sve majstori pa su one pozije top za suta.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑11 nov 2023, 22:01Kako ne kontate sta se desava, kad vam bude najvise trebalo zajebace vas i onda ce biti kmecanje, a vi gori sto se tice ponasanja i pravdanja sudijskih lakrdija od onih iz BL. To je bas tuzno.
Za ove sto se prave budale, pravite se i dalje![]()
Bas nam je pomogao slobodnim. Ono jednom udje i tjt.
Ubise nam ljudi ne svira im nijedan prekršaj..kad seres vidi odnos prekršaja kad si vec posten. Al u ku rcu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sto nisi u Posusju maymuneeeeeeeeeeeeHordasOdMalena je napisao/la: ↑11 nov 2023, 22:00Tužno, shvatam ja da on ima nekih problema, ali kad dođe pisati gluposti - mora se reagovati.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑11 nov 2023, 21:57I onda skontas skakvim likovima se ovdje moze uci u raspravu
Crni Cerak 🐦⬛
- Meraak1921
- Kontakt: