Sad ce ti neko sliku ratnog zlocinca staviti.
Premijer liga BiH - aktuelno
- TurkishAirlines
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Nije vam pomogao, igrali bi sa igracem manje 60-70 min.OsmaDolazi je napisao/la: ↑11 nov 2023, 22:46Jeli to hoces da kazes da nam je sudija pomoga o nesto?zeljovolimte je napisao/la: ↑11 nov 2023, 22:44Ove stvari nisu potrebne nikome. A najmanje u ovoj ligi Sarajevu, Borcu i Zrinskom.
Kako vas ba nije stid.
UBIJA VAS MRŽNJA PREMA SARAJEVU! JOŠ ĆETE DUGO CVILITI!
Gore su tri nabrojana kluba. Ni prema kome nema mrznje, osim prema lakrdijama koje godinama moramo gledati.
Svi sute, osim vas koji bi orgijali ovdje i kurcili se kako ste kupili.
Pa Gigovicu ste aplaudirali

Skoro u svakoj utakmici ove sezone sudjenje je islo na vasu stranu.
Zato nas "tuknu" ispodprosjecne ekipe iz Gruzije, F.Otoka. ode u evropu, onaj ko to nije zasluzio.
-
- Kontakt:
Je li se otvorilo treće mjesto, zna li se šta?
Zadnjih 7 utakmica nam posusje nije go zabilo ako je istinaTurkishAirlines je napisao/la: ↑11 nov 2023, 22:51
Gledajuci ekipu Posusja peotiv komsija, mislio sam da necemo izvuci ni bod. Ali, izgleda da je ipak samo plava kuja kanta za nabijanje
![]()
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
**** vam ceto zivo i mrtvo!!
holyman je napisao/la: ↑11 nov 2023, 22:55Zadnjih 7 utakmica nam posusje nije go zabilo ako je istinaTurkishAirlines je napisao/la: ↑11 nov 2023, 22:51
Gledajuci ekipu Posusja peotiv komsija, mislio sam da necemo izvuci ni bod. Ali, izgleda da je ipak samo plava kuja kanta za nabijanje
![]()

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- MocMahale444
Vidi jufki sto su se razbacale.
Opusteno, poslije bojca imate najbolje sudjenje realno.
Tek onda dolazi Zrinjski s vec ispucanim kreditima iz saveza.
Opusteno, poslije bojca imate najbolje sudjenje realno.
Tek onda dolazi Zrinjski s vec ispucanim kreditima iz saveza.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Umrite gurbeti od muke
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Losa utakmica, teren katastrofa, ljudi tamam pocelo frezati za krompira pa im neko rekao da ima utakmica, tesko za bilo sta. Posusje imalo vise zelje, ali nema znanja, zavrsni pas nemaju, napadaca solidnog nemaju, na ovakvom terenu izgledaju pogubljeno. Sarajevo danas napadacki 0 bodova, losija utakmica nego u Doboju, ocajna igra, totalno nezainteresovano, bez ijedne poluprilike 90 minuta. Ono sto je cudno da su imali vise prekrsaja, a Posusje je igralo mnogo grublje, to ipak nije cudno sudiji. Prekrsaj za gol mislim da nije bio, mada se moze diskutovati. Najrealnije je bilo nista-nista, tako je i bilo na terenu, sigurno najlosija utakmica koju sam gledao ove sezone, ali i najlosiji teren posljednjih 5 sezona, za vise nije ni moglo. Sabrija danas vrlo los, svojim odlukama je odveo utakmicu u UFC mec.
Zadnja izmjena: <3 LiMes <3, dana/u 11 nov 2023, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
-
- Kontakt:
Pi.cka ti materina balava jos imas stid pricati o sudjenju. Bezobrazniće jedan balavi. Da vam nije bilo sudija i Vice Evrope nebi vidjeli ocima, licence nebi dobila da vam nije dao pare. Plava politicka cava gleda sve kroz mrznju prema Sarajevu. Pa covjece ljudi nas pretukli, dvojica igraca povrijedjena napustili teren a po Sabriji 8 prekrsaja napravili.zeljovolimte je napisao/la: ↑11 nov 2023, 22:54Nije vam pomogao, igrali bi sa igracem manje 60-70 min.OsmaDolazi je napisao/la: ↑11 nov 2023, 22:46Jeli to hoces da kazes da nam je sudija pomoga o nesto?zeljovolimte je napisao/la: ↑11 nov 2023, 22:44Ove stvari nisu potrebne nikome. A najmanje u ovoj ligi Sarajevu, Borcu i Zrinskom.
Kako vas ba nije stid.
UBIJA VAS MRŽNJA PREMA SARAJEVU! JOŠ ĆETE DUGO CVILITI!
Gore su tri nabrojana kluba. Ni prema kome nema mrznje, osim prema lakrdijama koje godinama moramo gledati.
Svi sute, osim vas koji bi orgijali ovdje i kurcili se kako ste kupili.
Pa Gigovicu ste aplaudirali![]()
Skoro u svakoj utakmici ove sezone sudjenje je islo na vasu stranu.
Zato nas "tuknu" ispodprosjecne ekipe iz Gruzije, F.Otoka. ode u evropu, onaj ko to nije zasluzio.
Ja vas razumijem da ste u velikon gabuli, da vam je najveci uspjeh kada ili izborite remi protiv Sarajeva ili da Sarajevo izgubi od nekoga. To vam stvara jedinu licnu satisfakciju u ovim teskim vremenama.
Ali stvarno vam mi FK Sarajevo i navijaci istog nismo krivi, sto ste nesposobna, ogranicena, politicka, kriminalna skupina ljudi koja sve vrijeme gleda samo svoj interes kao pojedinca. Interes kluba vam je uvijek na drugom mjestu. Ko god vam je dosao u klub vas je varao, zaduzivao, lagao, navijaci reket palili igracima i klubu, uzimali procenat od prodanih karata.
Neko kaze da smo isti. Ne nismo isti i hvala Bogu pa se ovoliko razlikujemo.
To ste vi, i zato vam je tako kako vam je. I neka je!
Dobro ste prošli, Arapi isplatili Basicu 32k€. Svaka čast komšije.
- MocMahale444
Korona titula virsla boys pricaju o sudijama, jos nas nazivaju cetinicma.
cetnici bas misle suprotno a to je da ste vi blizi tom zlu nego mi.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Gol iz nepostojeceg faula i ovakvi prekrsajiVirtu4l je napisao/la: ↑11 nov 2023, 22:44Nevjerovatno je zaista kakvo suđenje imaju ove sezone. Sudije masakriraju svakoga ko igra protiv njih.KONTRASVIH je napisao/la: ↑11 nov 2023, 22:37Nije ni cudo sto je odmah izasao, kakav start za crveni![]()
![]()

Na kraju ce ispasti da su oni pokradeni, samo prati.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Zanimljivi komentari navijača Posušja.
Izgleda da ponovo samo divovi nisu vidjeli Sabrijinu lakrdiju.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... tid=Nif5oz
Izgleda da ponovo samo divovi nisu vidjeli Sabrijinu lakrdiju.

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... tid=Nif5oz
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pobjede Posusje, pobjesne i krenu komsije nazivati cetnicima.MocMahale444 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 23:07Korona titula virsla boys pricaju o sudijama, jos nas nazivaju cetinicma.![]()
Jaci su na forumu nego na tribinama ,ulozili 15 miliona bore se za titulu otislo ih 80 na tekmu u subotu
-
- Kontakt:
Svi objektivni gledaoci su došli do zaključka da je Posušje pokradeno na Mokrom Docu, osim pitara i naravno navijača njihove filijale iz Vrapčića 

To im je najgluplja furka otkako postoji ovaj forum, ne kontaju ti retardi da se možda obraćaju djetetu nekog šehida, nekome ko je izgubio članove porodice.
Fascinantno je kako nemaju gram mozga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TurkishAirlines
Objektivni gledaoci: navijaci zeljeferroviere87 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 23:10Svi objektivni gledaoci su došli do zaključka da je Posušje pokradeno na Mokrom Docu, osim pitara i naravno navijača njihove filijale iz Vrapčića![]()
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma kakve kone, raspalu Slobodu ne mogu da dobiju u gostima, a da Borac sa sudijama mlatnu. Filijala bi vec mogla, koliko su god tanki, nekako mi Zrinjski premoren djeluje. Ipak je i drebi, pa je tu naboj, nekad i to odluci utakmicu. Uglavnom, fino se nama otvara nakon ove kilave pobjede vcrs.
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, ristagrad, supervizor i 44 gosta.