o cemu ti mali?pape je napisao/la:Na forum možete ali u evropu ne.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Najgore je kod vas sto nama govorite da smo opjesdnuti zeljom,a evo pobjedu od 1:0 nad velikim SARAJEVOM slavite vise od 10 godina,kao nesto posebno....Al eto,pozdrav jedan i lijepo se provedite!!! 
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
dovoljno je reci samir i mirsad vs torpedo 2-0 i tu se prica zavrsava

hehe svaka cast kraljualdin_tm je napisao/la:dovoljno je reci samir i mirsad vs torpedo 2-0 i tu se prica zavrsava![]()
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
daj ba ljudi sta se vise prepirete sa malenima nisu vrijedni pomena...evo vam nova tema19TM87 je napisao/la:05.06.1998 - 05.06.2009...Proslava 11 godine ZUBANDANA...Centar za Mlade Grbavica... 19h
Ulaz za clanove udruzenja: 2km
Ulaz za ostale: 4km
Ulaznice za "ZUBANDAN" će se prodavati u preiodu od 17.00-19.00 sati svaki dan,jedino će u petak prodaja istih biti od 17.00 do 18.00!
Mlad si ti jarane da bi skont'o neke stvari. Ne slavi se tu samo pobjeda nad udbašima i titula već je to mnogo šire. U zadnjem ratu i neposredno poslije njega na sceni je bio još jedan pokušaj gašenja najboljeg i najpopularnijeg bh. kluba. Naravno, scenario je sličan kao i metoda i akteri. Političke strukture (uvijek bile naklonjene pitarima) tog vakta su opet pokušale jer su vidjele povoljnu priliku. Željo ostaje bez stadiona i iole kvalitetnih igraća. Željini igraći sa puškom u ruci (Buki, Gušo i ostali), a Hamo Granov izvodi iz Sarajeva pun avion udabaša i babinih sinova pojačanih pi.čk.ama tipa Elvira Baljića (prohod'o u Želji i onda k'o zadnji jad prelazi Hami ne bi li ga u avion ubacio). Avion odlazi pun, a vraća se haman prazan. Malo se u Saudiju išlo jelo, pilo, čvaknulo od arapa i onda u povratku kud koji mili moji). Želju kantaju nekakve Gradine i Zmajevi od Bosne, a u gradu se osniva Đerzelez samo sa ciljem da se ugasi Željo. Naravno, armija vjernih navijača je to i ovaj put osujetila. Pobjeda na Zubandan je definitivno ugasila sve nade pitarskih pi.č.ki da će uništiti Želju. Naravno, samo je dragi Bog mogao napraviti takav scenario. Hamo plača Širokom (masnu lovu u to vrijeme) da pobjede Čelika i omoguće pitarima da igraju finale. I onda naravno spektakl. Željo oslabljen, Sarajevo bolje, svi pitari na čelu sa glasnogovornikom Bahom (mišem koji je do rata farmerke prodavao u Varteksu preko puta kina Partizan. Lično sam ih od njeg kupovao) već unaprijed slave. Ali kurko, Željo kao i more puta do tada u svojoj historiji uz pomoć vjerne armije nadilazi sve i golom pred sami kraj pokazuje pitarskim pič.kama da je Željo neuništiv. I jači od vas su pokušavali pa su pop.ušili. E to je moj jarane Zubandan, a ne 1:0 nad jadom i brukom od kluba sa najtamnijom historijom od svih sportskih kolektiva u gradu. I to baš jedan 1:0, nije fol da je više. Zubandan svim navijačima Želje uvijek treba da bude podsjetnik da pitarski dušmani nikad ne miruju i da vazda "kopaju" protiv nas. Naravno, vremena su se promijenila, nestale su političke elite, pluralizam je zaživio i nadam se da se nikad više neće ponoviti teror koji je Željo decenijama trpio. Bitke su sada prešle u NSBiH gdje Željo opet slabo stoji, ali nema veze. Plava armija je uvijek bila najveća snaga pokreta Željo i tako će ostati.formance je napisao/la:Najgore je kod vas sto nama govorite da smo opjesdnuti zeljom,a evo pobjedu od 1:0 nad velikim SARAJEVOM slavite vise od 10 godina,kao nesto posebno....Al eto,pozdrav jedan i lijepo se provedite!!!
Sretan Zubandan svim pripadnicima plave armije.
Mi smo Željini Željo je naš
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
TI boju dao si nebu ti boju da si moru

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
-
adis_macak
- Kontakt:
zna li iko ima li sta novo za trenera i ove u upravi,hoce li ih neko konacno smjeniti
- RK Gradacac
- Kontakt:
- bistrikboy
- Kontakt:
Da se čovjek naježi,čamac svaka častčamac je napisao/la:Mlad si ti jarane da bi skont'o neke stvari. Ne slavi se tu samo pobjeda nad udbašima i titula već je to mnogo šire. U zadnjem ratu i neposredno poslije njega na sceni je bio još jedan pokušaj gašenja najboljeg i najpopularnijeg bh. kluba. Naravno, scenario je sličan kao i metoda i akteri. Političke strukture (uvijek bile naklonjene pitarima) tog vakta su opet pokušale jer su vidjele povoljnu priliku. Željo ostaje bez stadiona i iole kvalitetnih igraća. Željini igraći sa puškom u ruci (Buki, Gušo i ostali), a Hamo Granov izvodi iz Sarajeva pun avion udabaša i babinih sinova pojačanih pi.čk.ama tipa Elvira Baljića (prohod'o u Želji i onda k'o zadnji jad prelazi Hami ne bi li ga u avion ubacio). Avion odlazi pun, a vraća se haman prazan. Malo se u Saudiju išlo jelo, pilo, čvaknulo od arapa i onda u povratku kud koji mili moji). Želju kantaju nekakve Gradine i Zmajevi od Bosne, a u gradu se osniva Đerzelez samo sa ciljem da se ugasi Željo. Naravno, armija vjernih navijača je to i ovaj put osujetila. Pobjeda na Zubandan je definitivno ugasila sve nade pitarskih pi.č.ki da će uništiti Želju. Naravno, samo je dragi Bog mogao napraviti takav scenario. Hamo plača Širokom (masnu lovu u to vrijeme) da pobjede Čelika i omoguće pitarima da igraju finale. I onda naravno spektakl. Željo oslabljen, Sarajevo bolje, svi pitari na čelu sa glasnogovornikom Bahom (mišem koji je do rata farmerke prodavao u Varteksu preko puta kina Partizan. Lično sam ih od njeg kupovao) već unaprijed slave. Ali kurko, Željo kao i more puta do tada u svojoj historiji uz pomoć vjerne armije nadilazi sve i golom pred sami kraj pokazuje pitarskim pič.kama da je Željo neuništiv. I jači od vas su pokušavali pa su pop.ušili. E to je moj jarane Zubandan, a ne 1:0 nad jadom i brukom od kluba sa najtamnijom historijom od svih sportskih kolektiva u gradu. I to baš jedan 1:0, nije fol da je više. Zubandan svim navijačima Želje uvijek treba da bude podsjetnik da pitarski dušmani nikad ne miruju i da vazda "kopaju" protiv nas. Naravno, vremena su se promijenila, nestale su političke elite, pluralizam je zaživio i nadam se da se nikad više neće ponoviti teror koji je Željo decenijama trpio. Bitke su sada prešle u NSBiH gdje Željo opet slabo stoji, ali nema veze. Plava armija je uvijek bila najveća snaga pokreta Željo i tako će ostati.formance je napisao/la:Najgore je kod vas sto nama govorite da smo opjesdnuti zeljom,a evo pobjedu od 1:0 nad velikim SARAJEVOM slavite vise od 10 godina,kao nesto posebno....Al eto,pozdrav jedan i lijepo se provedite!!!
Sretan Zubandan svim pripadnicima plave armije.
Mi smo Željini Željo je naš
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Čamac, vidiš ja sam jedan od one mlađe populacije, iako sam neposredno gledo utakmice Želje i Sarajeva tijekom malo kasnih 90-ih godina, ne znavši šta se sve krije u tome, tj. koja je poanta tog "Zubendana" i mržnje navijača "bordo" i "plavih". Hvala ti na ovom postu, da ima deset ovakvkih romana, rado bih ih pročitao, jer lijepo je znati šta je i kako bilo u vrijeme kada se živilo samo za fudbal, i pored onog ružnog perioda i okupiranja naše Jedine.
Još jednom, čestitke za post, i od srca želim Želji sve najbolje, ako su ikome navijači predani i odani, onda su to Manijaci Želji.
Respekt!
P.S. Zna RK Gradačac da ja volim Želju, malo se jelo, malo se pilo, a malo se i primalo...
Još jednom, čestitke za post, i od srca želim Želji sve najbolje, ako su ikome navijači predani i odani, onda su to Manijaci Želji.
Respekt!
P.S. Zna RK Gradačac da ja volim Želju, malo se jelo, malo se pilo, a malo se i primalo...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
sretan vam zubandan
tad ste se digli i to je trajalo par godina al tesko ce vam se desiti jos takvih godina jer fks ponovo preuzima primat
vi mladji nemojte vjerovat sve sto camac kaze
tad ste se digli i to je trajalo par godina al tesko ce vam se desiti jos takvih godina jer fks ponovo preuzima primat
- bistrikboy
- Kontakt:
sve vjerujte sto ZOI1984 napise nas mesijaZOI1984 je napisao/la:sretan vam zubandan![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Eto ti im reci kako je bilo.ZOI1984 je napisao/la:sretan vam zubandan![]()
dobro nek je po tvom,svi pokusavaju da ugase zeljeznicar...eto slazem se,svi su se urotili protiv vas pacenici mali,udbase su na svakom koraku hoce da vas ugasečamac je napisao/la:Eto ti im reci kako je bilo.ZOI1984 je napisao/la:sretan vam zubandan![]()
osvojili ste 3 titule i neznam koliko kupova i superkupova poslije rata iako su svi radili protiv vas
odlucite vise jeste li veliki ili mali klub,trebal da vas se bojimo ili da vas sazalijevamo
Davno je to definisano:
Najveći među malim, a najmanji među velikim, ali ono što je najvažnije klub sa tradicijom, historijom i vjernom armijom navijača.
Ne treba ni da se bojite niti da sažaljevate već jednostavno da poštujete (ako ni zbog čega jer ste od nas nastali) i prestanete sr.ati. Ne bih napisao što sam napisao da vaša balavurdija ne piše ovdje raznorazna sr.anja bez ijedne i jedine činjenice.
Najveći među malim, a najmanji među velikim, ali ono što je najvažnije klub sa tradicijom, historijom i vjernom armijom navijača.
Ne treba ni da se bojite niti da sažaljevate već jednostavno da poštujete (ako ni zbog čega jer ste od nas nastali) i prestanete sr.ati. Ne bih napisao što sam napisao da vaša balavurdija ne piše ovdje raznorazna sr.anja bez ijedne i jedine činjenice.
Evo čamac je napisao kako se slavi zubandan,dobro,al evo,otkud mi znamo je li to istina.Logicno da ces kao navijac zelje napisati svasta,kao zeljo pokusao biti ugasen,mogu i ja svasta reci,ali kako da znamo da je to istina!!Bez provokacija pitam.!! 
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
****.ga jarane ja ne znam gdje si ti bio u ratu. Vjerovatno kao kakvo dijete u podrumu. Vaš glavni fol je da vi nikad ni o čemu pojma nemate. Ne zato što su informacije nedostupne već zato što ne želite da znate. To je sistem već viđen od anamo onih tipa Dobrovoljačka i ostalo. Jedan događaj ako fol tri istine. Ne želite da kopate po svojoj historiji jer je mračna k'o mrkla noć. I svako normalan ko je u životu o bitnijim stvarima razmišlj'o nikad za vas neće navijati. Sve je to puka inercija tipa nasljedio u kući, gledo prvi derbi pa pite uzele, stanov'o u pitarskoj mahali, trenir'o na Koševu jer mu je bilo bliže i sl. Kad sam ja bio u godinama kad se o klupskoj pripadnosti odlučuje dedo metno u krilo (nekad davno na Vratniku) i fino rek'o: Sine imaš Želju i imaš Sarajevo. Željo ti je to, a Sarajevo ti je to pa ti proberi, nisi više mali. Znao sam da mi istinu govori jer znam da je čitav život bio vezan za Želju, da je s rajom pravio Grbavicu (ima slika), da je od plate za Želju odvaj'o, da umalo glavom nije '72 platio protiv Zvjezde i još mnogo toga
Vi samo znate sra.ti: seljo, moj grad moj tim i ostale budalaštine. Ja i meni slični u čijim se familijama navija za Želju skoro od njegovog nastanka znamo štošta jer smo to porodično preživljali.
Vi samo znate sra.ti: seljo, moj grad moj tim i ostale budalaštine. Ja i meni slični u čijim se familijama navija za Želju skoro od njegovog nastanka znamo štošta jer smo to porodično preživljali.
Sam sam bio ucesnik u ratu,ali evo ja ti cestitam na postu ako je istinit.Pitao sam lijepo,navijas za zelju i trazis da se zeljo postuje,i postujem zelju i ja cu priznat da je zeljo bolji klub od sarajeva(po historiji),ali volim vise Sarajevo i to je moja licna stvar.Zato trazim i ja da makar i vi postujete Sarajevo.Izvlacis se samo na to kako je Sarajevo nastalo,zeljo pokusao biti ugasen jbg jarane.Nemam nista ni protiv zelje,ni tebe,ali ako zahtjevate da vas neko postuje,onda postujte i vi ostale.Pozdrav!
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.