Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Reprezentativac Kosova, Vedat Muriqi, pred sutrašnju utakmicu protiv Izraela: "Ovo što se dešava je sve jako čudno, ovako nešto se nikada prije nije dogodilo. Sletio sam u Prištinu na aerodrom, kontrolirala me policija Izraela. Iskreno, ovo je skandalozno! Šta radi policija Izraela na našem aerodromu u našoj državi?"
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- bavariapivo
- Kontakt:
Inače avione i njihove putnike, ako su izraelske aviokompanije u pitanju kontroliraju i slijetanje i polijetanje izraelski vojnici. Bar sam to par put viđao ovdje u Austriji…
- ASD
- Kontakt:
Jedno je imati mišljenje koje se ne slaže s tvojim, a sasvim druga stvar je biti husika.
Zar uopste smiju tako provjeravati gradjane druge drzave u drugoj drzavi? Sta da nisu pristali da ih pretraze, sumnjam da ih oni smiju uhapsiti.H8Z7 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 22:46Reprezentativac Kosova, Vedat Muriqi, pred sutrašnju utakmicu protiv Izraela: "Ovo što se dešava je sve jako čudno, ovako nešto se nikada prije nije dogodilo. Sletio sam u Prištinu na aerodrom, kontrolirala me policija Izraela. Iskreno, ovo je skandalozno! Šta radi policija Izraela na našem aerodromu u našoj državi?"
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da nisu pristali,ne bi mogli poletjeti za Izrael i to je to.DamirT je napisao/la: ↑11 nov 2023, 23:23Zar uopste smiju tako provjeravati gradjane druge drzave u drugoj drzavi? Sta da nisu pristali da ih pretraze, sumnjam da ih oni smiju uhapsiti.H8Z7 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 22:46Reprezentativac Kosova, Vedat Muriqi, pred sutrašnju utakmicu protiv Izraela: "Ovo što se dešava je sve jako čudno, ovako nešto se nikada prije nije dogodilo. Sletio sam u Prištinu na aerodrom, kontrolirala me policija Izraela. Iskreno, ovo je skandalozno! Šta radi policija Izraela na našem aerodromu u našoj državi?"
Naravno,da se razumjemo ovo i meni djeluje totalno nerealno da druge drzave uopste dozvoljavaju izraelskoj vojsci da bilo koga pregledaju na njihovim aerodromima.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jevreji neće moći mači u svijetu nigdje da osiguranja nemaju
Ko u nas kad imamo ljetno kino na otvorenom. Jedina razlika je što mi gledamo filmove iz Hollywooda

Sve ja ovo razumijem, tu se radi o obostranoj mržnji koja je nama nepojmljiva. Al opet glumiš hrabrog ratnika, a kad krene sranje obučeš ženine dimije i bježiš prema jugu zajedno s civilima. Ovi im se po centru vozaju u tenkovima nakon par dana.

Svaka cast borcima Hamasa i narodu Gaze pa su ovoliko dugo odolijevali napadima izraelskih terorista i extremista.
Nakon ovoga je svijet vidjeo s kakvim ljudsim izmetima ima posla,sto neko rece nigdje nece biti vise sigurni ovi izraelci.
Koliko god su narodu jada nanijeli sebi su duplo vise.
To ce tek da osjete.
Nakon ovoga je svijet vidjeo s kakvim ljudsim izmetima ima posla,sto neko rece nigdje nece biti vise sigurni ovi izraelci.
To ce tek da osjete.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Koje je sad opravdanje? Prosto ljudi gađaju sve živo i to je to.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
mma_hz je napisao/la: ↑12 nov 2023, 09:37Svaka cast borcima Hamasa i narodu Gaze pa su ovoliko dugo odolijevali napadima izraelskih terorista i extremista.
To ce tek da osjete.
Trebali su bit poštene sablje ko hamas pa ubit do 2000ljudi samo.
Hamas je merhamet za izraelske extremiste.
FK SARAJEVO.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ma ovo je objavio jedan populistički gospodin kojeg doduše kritikuje čak i ‘Izraelski memorijalni centar posvećen holokaustu osudio nošenje žute zvijezde‘ iz nekog čudnog zaista razloga, gdje bi iko mogao ovakvog jednog gospodina kritikovati koji je primjer istine i pravde.
“Direktor izraelskog memorijalnog centra posvećenom holokaustu "Yad Vashem" Dani Dayan kritikovao je izraelskog ambasadora pri UN-u jer je stavio žuti znak Davidove zvijezde tokom svog obraćanja u Vijeću sigurnosti.
Ambasador Gilad Erdan stavio je zvijezdu za rever tokom sastanka Vijeća o humanitarnoj situaciji u pojasu Gaze, gdje je više od 8.500 ljudi ubijeno u izraelskom bombardiranju”
Gospodin je mač istine i pravde samo takav da djeli gospodski pravde ban:
‘Guterres je jučer kazao da je palestinski narod izložen okupaciji već 56 godina.
"Vidjeli su kako njihovu zemlju neprestano proždiru naseljenici i preplavljenu nasiljem, njihovu ekonomiju ugušenu, njihove ljude raseljene, a domove porušene. Njihove nade u političko rješenje njihove nevolje nestaju", kazao je Guterres.
Guterres je dodao da tužbe palestinskog naroda ne mogu opravdati užasne napade Hamasa. A ti užasni napadi ne mogu opravdati kolektivno kažnjavanje palestinskog naroda.’
Onda gospodin istina i oravda nastupi:
"Zbog njegovih primjedbi mi ćemo odbiti da izdamo vize predstavnicima UN-a", kazao je Erdan.
Dodao je da su već odbili vizu zamjeniku generalnog sekretara za humanitarna pitanja Martina Griffithsa.
"Došlo je vrijeme da ih naučimo lekciju", poručio je Erdan.’
Takav jedan gospodin ide uz gospodu forumskog desničarskog puka koja će natakariti ovakve gluposti a kada dode do prave debate sa činjeničnim argumentima jednostavno nestanu, nema odgovora, tišina zavlada, muk, da ne kažem odbiju ti vizu.
Što se tice videa kojeg g.Istina objavljuje, ovo je zaista sramno šta rade civili gaze u vrijeme agresije, gospodin pravda zaključuje a izgleda i forumski puk se slaže, sve to treba pobiti i spaliti pa nek onda gledaju tv.
Zadnja izmjena: OldTownDistrict, dana/u 12 nov 2023, 10:12, ukupno mijenjano 2 puta.
....sve drugo će proći!
Nakon ovoga nijedan izraelac nigdje nije siguran,vidjecemo sta ce se na kraju desavati..al ludilo tek pocinje i svijet ide svom kraju.
Al ovaj pokusaj istrebljenja ce najvise kostati izraleski narod koji podrzava ovu teroristicku vladu izraela..
Ko ce sad osuditi nekog palestinca kad negdje rokne izraelca nekog,niko normalan jer svi ce reci jbg sta drugo da ocekuju kad im pobijes citavu porodicu.
Al ovaj pokusaj istrebljenja ce najvise kostati izraleski narod koji podrzava ovu teroristicku vladu izraela..
Ko ce sad osuditi nekog palestinca kad negdje rokne izraelca nekog,niko normalan jer svi ce reci jbg sta drugo da ocekuju kad im pobijes citavu porodicu.
FK SARAJEVO.
Oni su I tebi to izgleda opravdali, svaki tvoj post vuce na to da sav ovaj pokolj koji radi Izrael je opravdan.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Razmontirali smo, većinom eksplozivom, više od 150 tunela i kompleksa Hamasa", rekao je portparol IDF-a Jonathan Conricus na konferenciji za novinare kasno sinoć.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa što nam ne baciše neku sliku ili video, pa pohvalite se
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Pa on to misli od prvog dana samo sto dosad nije imao muda da to kaze da ne bi ispalo da u potpunosti podrzava Izrael ali eto sa tim postom je to potvrdio, poslije rigoleta najveca hinja foruma. Dugo mu je trebalo, mislio sam da ce ranije pokazati pravo lice, bolestan lik kao i svako ko opravdava ubijanje civila i ne zeli da se ovo napokon zavrsi mirnim putem, nazalost ovo zadnje je sad nemoguce.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 6 gostiju.