Ruska invazija na Ukrajinu

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

mma_hz
Kontakt:

Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post Postao/la mma_hz » 12 nov 2023, 13:32

denimen99 je napisao/la:
12 nov 2023, 13:27
mma_hz je napisao/la:
12 nov 2023, 13:22
chily-rz je napisao/la:
12 nov 2023, 13:19
Za mene je dobro da broj muslimana u Evropi raste, elhamdulillah što bi se reklo.
Normalno da je dobro.
A s obzirom da je Islam indivdualna vjera i da svi pred Svevišnjim odgovaraju individualno.. tačno me ne interesuje broj muslimana u mahali, a kamoli po Evropi ili Svijetu.
Tebe ne ,mene da.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

5Grelej
Kontakt:

Post Postao/la 5Grelej » 12 nov 2023, 13:33

mma_hz je napisao/la:
12 nov 2023, 13:30
Kajzer10 je napisao/la:
12 nov 2023, 13:28
mma_hz je napisao/la:
12 nov 2023, 13:24

Kakva meta na celo tbj samo izbjegavati usluge doticne i to je to.Ne branim ja njoj da slusa ovu pjevaljku,ima pravo na to al imam i ja pravo da znam da ona to radi i da je izbjegavam za svaki slucaj.
Ti si jednostavno glup ko ****. Bukvalno svaki tvoj post na ovoj temi je poziv upomoc. Idi opismeni se za pocetak.
BosniaBoston je napisao/la:
12 nov 2023, 13:26
Ovi što je kontaju bojkotovat svakako nemaju bar pola zuba tkd nije na nekom gubitku
Ima i toga.
Idi podrzavaj genocid i etnicko ciscenje mazgo glupa,hebala te te ova pjevaljka i ti nju.
ti momak imas ozbiljnih mentalnih problema. Procitaj neku kvalitetnu knjigu umjesto da siris mrznju.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 nov 2023, 13:36

Vi nekome da govorite da siri mrznju..izraelske smrde.
Ajme ne seri hebo te UZP.
FK SARAJEVO.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 12 nov 2023, 13:37

Centre forward je napisao/la:
12 nov 2023, 13:11
Zapdna kultura je širok pojam i nije OK selekivno uzimati neke dijelove iz nje. Svakako kultura koja je najviše doprinijela razvoju civilizacije i koja je postala masovna. Svakako da ima dobre i loše strane, kao svaka druga.
Zavisi koje civilizacije, na bliskom istoku je ta zapadna kultura posijala mržnju i ratove i milijarde ulagala u podijele. U Africi su pravili kolonije, u Južnoj Americi isto tako, nema mjesta na planeti gdje nisu gurali svoje interese. Ta zapadna kultura je uzrokovala smrt na milione ljudi i još više ih raselila. Ta zapadna kultura je cionistima dala državu otimajući Palestincima zemlju.

Dakle "zapad" je napredovao tako što je pljačkao i siromašio druge, jači su pa im se može, valjda se tako pravda i kolonizacija, robovlasništvo, invazije i agresije.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 nov 2023, 13:38

Broj muslimana raste u Evropi = Više poreskih platiša koje će finansirati Izrael

Doduše, oni bojkotuju kolu.

Najsmješnija glupost što sam pročitao, da se evropske zemlje trebaju prilagođavati useljenicima pa bojkotovati Izrael. Isto kao da su se evropljani doselili kod njih, a ne obrnuto.
chily-rz je napisao/la:
12 nov 2023, 13:37

Zavisi koje civilizacije, na bliskom istoku je ta zapadna kultura posijala mržnju i ratove i milijarde ulagala u podijele. U Africi su pravili kolonije, u Južnoj Americi isto tako, nema mjesta na planeti gdje nisu gurali svoje interese. Ta zapadna kultura je uzrokovala smrt na milione ljudi i još više ih raselila. Ta zapadna kultura je cionistima dala državu otimajući Palestincima zemlju.

Dakle "zapad" je napredovao tako što je pljačkao i siromašio druge, jači su pa im se može, valjda se tako pravda i kolonizacija, robovlasništvo, invazije i agresije.
Kako su arapske države napredovale?
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 12 nov 2023, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 12 nov 2023, 13:40

ASD je napisao/la:
12 nov 2023, 13:38
Broj muslimana raste u Evropi = Više poreskih platiša koje će finansirati Izrael

Doduše, oni bojkotuju kolu.
Mogu se kladit da većina njih koristi fantu ili sprite kao jednu od alternativa
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 nov 2023, 13:40

Samo neka raste elhamdulillah.
InshAllah bice sve vise i vise ljudi koji prelaze na islam a sve manje ateista i komunjara.Amin yarabi
Inace izraelski teroristi u vidu IDF a i drugih frakcija nastavljaju sa zlocinima ovaj put na juznom sigurnom djelu drzave Palestine.

Islam raste hvala Bogu dragom svakim danom a sve je manje zivotinjske vrste koja sebe naziva ateistom.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 12 nov 2023, 13:44, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 12 nov 2023, 13:42

Ako ce rasti kroz migracije iz Afrike, uzimajuci u obzir dosadasnji kvalitet pristiglog ljudstva, onda bolje da raste broj kakve zivotinjske invazivne vrste nego broj muslimana.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 nov 2023, 13:42

U nedostatku argumenata odmah ide vrijedjanje i to ono najprimitivnije. Mislim, čemu sve to ?

Moje pitanje "šta predstavlja rast muslimana u Evropi" nije "skrojeno" da izazove bilo kakve sukobe na temi i dalja vrijedjanja ali neuspješno izgleda.

Mislim da broj muslimana u Evropi, njoj samoj neće donijet' ništa dobro. Toj tezi ide u prilog i historija Evrope i neko današnje realno faktičko stanje. Eto, imaš u Evropi dvije većinski muslimanske zemlje, i gle čuda, obje su protektorati.

Mislim da će se na duže staze, to nama baš obit' o ledja, po ko zna koji put.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

5Grelej
Kontakt:

Post Postao/la 5Grelej » 12 nov 2023, 13:42

Vjera je privatna stvar, a sportski forum nije mjesto za njeno prakticiranje. Držite se teme i samo argumentirano!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 12 nov 2023, 13:44

Kajzer10 je napisao/la:
12 nov 2023, 13:42
Ako ce rasti kroz migracije iz Afrike, uzimajuci u obzir dosadasnji kvalitet pristiglog ljudstva, onda bolje da raste broj kakve zivotinjske invazivne vrste nego broj muslimana.
Ako zapadne vrijednosti promovišu genocid onda je bolje da ne postoje, barem u našoj lijepoj BiH, ko ih je, mi nismo ta sorta.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 12 nov 2023, 13:44

slika

slika

Pripadnici "religije mira" kao da su u dzihad krenuli a na u mirnu šetnju, sve sa hamasovim salom oko vrata

koji smo mi glupani u pm.....

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 12 nov 2023, 13:45

Pa jesi glup, dobro je pa.priznas

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 nov 2023, 13:46

Pobijeno je do sada preko 11 milja ljudi od toga pola djece.
Izraelski extremisti ce poznjati sta posiju aBd inshAllah.

A prosjecni glupi bosnjo prica o salu na protestima.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 12 nov 2023, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 12 nov 2023, 13:46

I found freedom. Losing all hope was freedom.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 12 nov 2023, 13:47

Centre forward je napisao/la:
12 nov 2023, 13:42
U nedostatku argumenata odmah ide vrijedjanje i to ono najprimitivnije. Mislim, čemu sve to ?

Moje pitanje "šta predstavlja rast muslimana u Evropi" nije "skrojeno" da izazove bilo kakve sukobe na temi i dalja vrijedjanja ali neuspješno izgleda.

Mislim da broj muslimana u Evropi, njoj samoj neće donijet' ništa dobro. Toj tezi ide u prilog i historija Evrope i neko današnje realno faktičko stanje. Eto, imaš u Evropi dvije većinski muslimanske zemlje, i gle čuda, obje su protektorati.

Mislim da će se na duže staze, to nama baš obit' o ledja, po ko zna koji put.
Druže, čitava Evropa je protektorat, šta ti misliš da je Nijemcima drago što će sad Amerima placati plin daleko skuplje nego Rusima. Ne smiju kontra Amerike ni oni, šuti i radi šta ti se kaže.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 nov 2023, 13:49

O cemu se imati uopste argumentovano raspravljati dok izraelski teroristi ubijaju civile i ruse infrastrukturu.O cemu bi vi da diskutujete.O salovima na protestina,o broju muslimana u Velsu? O cemu nesrecinici jedni?
FK SARAJEVO.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 nov 2023, 13:49

mma_hz je napisao/la:
12 nov 2023, 13:40
Samo neka raste elhamdulillah.
InshAllah bice sve vise i vise ljudi koji prelaze na islam a sve manje ateista i komunjara.Amin yarabi
Inace izraelski teroristi u vidu IDF a i drugih frakcija nastavljaju sa zlocinima ovaj put na juznom sigurnom djelu drzave Palestine.

Islam raste hvala Bogu dragom svakim danom a sve je manje zivotinjske vrste koja sebe naziva ateistom.
Islam uopšte ne raste. Raste broj muslimana, ali kvalitet ljudstva je na jako niskom nivou.

Argumenti: sve islamske zemlje su užaš, možda 2-3 da iole imaju išta pozitivno kod sebe.
Doseljenici iz islamskih zemalja dominiraju po zatvorima, žive po getima, totalno neuklopljeni u bilo kakve civilizacijske tokove.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 nov 2023, 13:52

Robust je napisao/la:
12 nov 2023, 13:44
slika

slika

Pripadnici "religije mira" kao da su u dzihad krenuli a na u mirnu šetnju, sve sa hamasovim salom oko vrata

koji smo mi glupani u pm.....
Da se razumijemo, svi ovi videi sa protesta su divni užas. U Hamburgu se sukobili s policijom i uzvijuju Allahu akbar.
U Essenu razdvojili žene od muškaraca.

Doduše, Nijemci uvijek mogu reći, to nismo mi, to je stoka sa bliskog istoka.
Koji je nama argument za te slike gore?

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 7 gostiju.