Ulozice jos vise ako ti to bas toliko smeta,tek je poceo.Anex je napisao/la: ↑12 nov 2023, 13:30Puno više miliona,a ponižavanje plave d.rolje nema cijenuelSaik je napisao/la: ↑12 nov 2023, 13:17Izvinjavam se. 30 miliona za treće mjesto i pobjedu u derbiju. Golemo.Anex je napisao/la: ↑12 nov 2023, 12:14
Malo je to,uložio je on skoro 100 miliona,koliko je samo uložio da plavu fekaliju ponizi bez šuta na go,yebo titule on samo ulaže da je glavni u gradu a ostalo šta bude,danas kad vas borac podere Mirva će od sreće baciti milion,ima ih i koji će mu qrac,samo troši Mirva nije ti ih plava qrava zaradila![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Imao je asistenciju protiv Igmana,čeka svoju priliku sa klupe,što?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑12 nov 2023, 13:11Dobro se sjeti MulalicaFakat, gdje je nestao taj mali?
-
- Kontakt:
Irelevantan faktor u Bh fudbalu.
Sloga i Željezničar i znak jednakosti između to dvoje.
10+ godina tako.
Frustracija je jasna.
Izmislili mito, pljačku, kupovinu sudija, zavalili se 20+ miliona za 3 titule i pričaju nekom nešto a i dan danas vraćaju dugove kupljenih titula.
Sloga i Željezničar i znak jednakosti između to dvoje.
10+ godina tako.
Frustracija je jasna.
Izmislili mito, pljačku, kupovinu sudija, zavalili se 20+ miliona za 3 titule i pričaju nekom nešto a i dan danas vraćaju dugove kupljenih titula.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Dok se kod vas posloži Čelik će biti na zalasku uspješne karijere

-
- Kontakt:
Sta se raspravljate sa navijacima rekreativnog kluba FK Zeljeznicar? Ljudi idu na izlet u BL,njima odavno rezultati nisu bitni,doveli nastavnika fizickog,mali,amaterski klub evo 12 godina,rezultat nije imperativ niti evropa gdje odu svake prestupne. Oni se svaki dan nesto porede,pokusavaju da ismijavaju itd a eveopa im je nemoguca misija,nekad kad se omakne odu u evropu,pa mene bi bilo stid pisat uopste.
-
- Kontakt:
Ma nako pitam jer ga Dino spomenu. Kontam da nije na posudbi, a ne cini mi se nista losijim od ovih sto igraju.Anex je napisao/la: ↑12 nov 2023, 13:34Imao je asistenciju protiv Igmana,čeka svoju priliku sa klupe,što?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑12 nov 2023, 13:11Dobro se sjeti MulalicaFakat, gdje je nestao taj mali?
1921
Da ne bude ko prosli put Izgubili 2-0 a trener " Ponosan sam na ekipu, idem sretan iz Banja Luke "
Jos uvijek sa 17 trofeja najtrofejnijimosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 13:37Sta se raspravljate sa navijacima rekreativnog kluba FK Zeljeznicar? Ljudi idu na izlet u BL,njima odavno rezultati nisu bitni,doveli nastavnika fizickog,mali,amaterski klub evo 12 godina,rezultat nije imperativ niti evropa gdje odu svake prestupne.
Dugovi se vracaju
Klub se stabililizuje
A kad smo kod europe polufinale kup uefa i dva puta cetvrtfinale
Imamo isto pobjeda ko i vi po 26 samo sto vi imate 38 poraza
Mi 31
Jos nasi omladinnci igrali osminu finala lige prvaka
Dobijali Lokomotivu Z, Ludogorets, Red Bull Salzburg
Dok vasi puleni ne mogu neki Lviv dobiti
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ne kontam pojedine pitare i velezovce. Ne mozete bez tih teorija i izmisljanja. Da li se vi zajebavate ili fakat kontate da i pored sudija Vico mora zavrsavati ekipu koja je dala ukupno jedan go u gostima, a uzela 0 bodova 

1921
Zvijezda 09 - Gosk 0:1
Lagano Zvijezda ispada
A lose je i po Tuzlu
Lagano Zvijezda ispada
A lose je i po Tuzlu
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Bersaga
- Kontakt:
Izdvaja se ovo da idemo bez 5 igrača a recimo ne vide da je Drina propustio zadnje dvije utakmice, da Ovčina nije bio ni na klupi protiv Sloge i da Selimović ne igra zbog crvenog kartona. Čudna li čuda da se može povrijediti igrač od 36 godina i prespremni Rustemović. Ne zezaju se što je jako tužno.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑12 nov 2023, 13:43Ne kontam pojedine pitare i velezovce. Ne mozete bez tih teorija i izmisljanja. Da li se vi zajebavate ili fakat kontate da i pored sudija Vico mora zavrsavati ekipu koja je dala ukupno jedan go u gostima, a uzela 0 bodova![]()
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Ma nema sekunde logike s koje god strane pogledas, ali dzaba. Napravice oni mit od ovoga. Ako Borac uzme titulu bice, "da vi niste prodali onu utakmicu, sve bi drugacije bilo..."Bersaga je napisao/la: ↑12 nov 2023, 13:56Izdvaja se ovo da idemo bez 5 igrača a recimo ne vide da je Drina propustio zadnje dvije utakmice, da Ovčina nije bio ni na klupi protiv Sloge i da Selimović ne igra zbog crvenog kartona. Čudna li čuda da se može povrijediti igrač od 36 godina i prespremni Rustemović. Ne zezaju se što je jako tužno.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑12 nov 2023, 13:43Ne kontam pojedine pitare i velezovce. Ne mozete bez tih teorija i izmisljanja. Da li se vi zajebavate ili fakat kontate da i pored sudija Vico mora zavrsavati ekipu koja je dala ukupno jedan go u gostima, a uzela 0 bodova![]()

1921
Ali se zato polomiste pisuci ovdje svaki dan o tom "rekreativnom" klubu, toliko je nebitanmosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 13:37Sta se raspravljate sa navijacima rekreativnog kluba FK Zeljeznicar? Ljudi idu na izlet u BL,njima odavno rezultati nisu bitni,doveli nastavnika fizickog,mali,amaterski klub evo 12 godina,rezultat nije imperativ niti evropa gdje odu svake prestupne. Oni se svaki dan nesto porede,pokusavaju da ismijavaju itd a eveopa im je nemoguca misija,nekad kad se omakne odu u evropu,pa mene bi bilo stid pisat uopste.

Jel zna neko zasto bi ovaj Bozo Vukoja poslije onakve proslogodisnje sezone napustio Siroki i otisao u Zvijezdu 09? Nije ni star, a ne moze biti ni do para da je.
-
- Kontakt:
Celik je ozbiljan plan za buducnost.Ima tek 17 godina,polako dobit ce priliku.Plan je da se nakon priprema vec ozbiljnije racuna na njega.
A Mulalic oci moje ima ugovor do 2026.Nije otpisan sto kazes vec je Beganovic u jako dobroj formi.Imao je opciju da ide vani a da mi dobijemo neke pare,takodjer zvali su ga oba mostarska kluba.Odbio je jer hoce da ostane i da se nametne
Budemo realni drug,vi ne mozete trenutno ni naseg pjetlica premuntati da predje kod vas osim ako ga mi ne otjeramo

A vama je bolje da gurate Sabica ili da odaberete 2-3 najkvalitetnija igraca iz omladinskog pogona i da istrpite.Gori od Drlje i kompanije ne mogu nikako biti.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Pisao je ovdje jedan forumas, mislim @Neutral, da on ima ozbiljnih problema s disciplinom, da mu je sve prece od fudbala itd.
1921
- Bersaga
- Kontakt:
Ovo podsjeća na period kad smo bili bez pobjede 12,13 utakmica baš u sezoni kad je Borac bio prvak. Tamburao nas ko je stigao, dva puta nas Olimpik uzeo na Grbavici. Ispalo da su naše balerine pustile Borca a isti taj Borac rutinski uzeo Sarajevo na Koševu par kola prije. Toga će vazda biti. To se većinom javlja kad ne zavisiš sam od sebe i daj da prebacimo krivicu na drugog.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:01Ma nema sekunde logike s koje god strane pogledas, ali dzaba. Napravice oni mit od ovoga. Ako Borac uzme titulu bice, "da vi niste prodali onu utakmicu, sve bi drugacije bilo..."Bersaga je napisao/la: ↑12 nov 2023, 13:56Izdvaja se ovo da idemo bez 5 igrača a recimo ne vide da je Drina propustio zadnje dvije utakmice, da Ovčina nije bio ni na klupi protiv Sloge i da Selimović ne igra zbog crvenog kartona. Čudna li čuda da se može povrijediti igrač od 36 godina i prespremni Rustemović. Ne zezaju se što je jako tužno.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑12 nov 2023, 13:43Ne kontam pojedine pitare i velezovce. Ne mozete bez tih teorija i izmisljanja. Da li se vi zajebavate ili fakat kontate da i pored sudija Vico mora zavrsavati ekipu koja je dala ukupno jedan go u gostima, a uzela 0 bodova![]()
![]()
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Evo zabi ga Zvijezde
Covjek s klupe udje 30 sekundi nije igrao i zabi ga
Covjek s klupe udje 30 sekundi nije igrao i zabi ga
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma zna raja pretjerat, ali mislim da se vecina zeza. Vi da ste 100% kompletni i da imate najpostenije sudjenje na svijetu, ne mozete ih dobit u BL. Puno su bolja ekipa, a i u boljoj formi. Na stranu sto je pickasto poslati Njegomirovica i ostale u takvim okolnostima, ali Vico voli da se izdrkava nad ligom.Bersaga je napisao/la: ↑12 nov 2023, 13:56Izdvaja se ovo da idemo bez 5 igrača a recimo ne vide da je Drina propustio zadnje dvije utakmice, da Ovčina nije bio ni na klupi protiv Sloge i da Selimović ne igra zbog crvenog kartona. Čudna li čuda da se može povrijediti igrač od 36 godina i prespremni Rustemović. Ne zezaju se što je jako tužno.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑12 nov 2023, 13:43Ne kontam pojedine pitare i velezovce. Ne mozete bez tih teorija i izmisljanja. Da li se vi zajebavate ili fakat kontate da i pored sudija Vico mora zavrsavati ekipu koja je dala ukupno jedan go u gostima, a uzela 0 bodova![]()
Ali zamisli da 10, skoro 11 godina ne mogu da nas stignu.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], laszlo, worchester i 21 gost.