Da je neki drugi forumaš rekao bi mu da pogleda situaciju opet. Al s obzirom da si ti. Džaba gledaš kad nemaš s čim procesuirati viđeno.
Tako da eto, faul je imao ogroman utjecaj na gol.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Samo pisi i dalje, tacno da vidimo koliko ne znas i koliko se prosipasik0ik0 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 17:25![]()
![]()
Da je neki drugi forumaš rekao bi mu da pogleda situaciju opet. Al s obzirom da si ti. Džaba gledaš kad nemaš s čim procesuirati viđeno.
Pa upravu je i da nije imalo utjecaja na igru faul je. Cisto gazenje ne kontam sta je sudija trebao ? Steta zbog lijepog gola , ali cist faul.ik0ik0 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 17:25![]()
![]()
Juve lagano prvak osim ako im ne iskopaju kakvu aferu i uzmu 15 bodova i ove sezone.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 20:44Kako Juventus skuplja bodove a igra 0 bodova. Ovo nije za naslova definitivno ali bi trebali u top4. Imaju dobru zalihu bodova
Pa **** te ćorava, pročitaj šta sam napisao. Doslovno prva rečenica.meepo je napisao/la: ↑11 nov 2023, 18:31Pa upravu je i da nije imalo utjecaja na igru faul je. Cisto gazenje ne kontam sta je sudija trebao ? Steta zbog lijepog gola , ali cist faul.
Prvi je povrijedjen a drugi ne znam zasto nije poceo. Kvara je usao ali nista nije pokazao, Napoli je i dalje ocajan. Mislim da je ona njihova titula od prosle sezone ravna cudu.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 13:17Zašto kod Napolija ne igraju Osimhen i Kvara? Meni se čini da je ovaj trener promašen
De Laurentis spreman da uruči otkaz Garciji. Cannavaro je danas bio na tribinama Maradone.
Kakve veze ima Inter i Pioli, osim sto je nekada isti bio na klupi Intera.
Odron teski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.