Mrs maymune jedan i vi idete svakodnevno u Doboj na izletmosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 13:37Sta se raspravljate sa navijacima rekreativnog kluba FK Zeljeznicar? Ljudi idu na izlet u BL,njima odavno rezultati nisu bitni,doveli nastavnika fizickog,mali,amaterski klub evo 12 godina,rezultat nije imperativ niti evropa gdje odu svake prestupne. Oni se svaki dan nesto porede,pokusavaju da ismijavaju itd a eveopa im je nemoguca misija,nekad kad se omakne odu u evropu,pa mene bi bilo stid pisat uopste.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Crni Cerak 🐦⬛
Znaci Arezina fazon. Mogao bi se sastaviti cijeli divlji tim solidnih igraca za Premijer LiguAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:11Pisao je ovdje jedan forumas, mislim @Neutral, da on ima ozbiljnih problema s disciplinom, da mu je sve prece od fudbala itd.

Pitari nas ne vole pardon mrze ali su danas uz nas da otkinemo bod Borcu.E pa nemoze to tako.Ili mrziš i ideš do kraja ili neznas ni sam sta hoces.Nema tamte vamte kad meni odgovara neka Zeljkana.Dvolicne osobe su one koje neznaju sta ce sami sa sobom pa ih pomalo baca.E sad vidiš nezgodna situacija.Kako danas protiv njih mogli bi nam valjat.
-
- Kontakt:
Vi ste najtrofejniji samo u svojim glavama.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ali mogu vama šesticu strpatiNoDi80 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 13:42Jos uvijek sa 17 trofeja najtrofejnijimosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 13:37Sta se raspravljate sa navijacima rekreativnog kluba FK Zeljeznicar? Ljudi idu na izlet u BL,njima odavno rezultati nisu bitni,doveli nastavnika fizickog,mali,amaterski klub evo 12 godina,rezultat nije imperativ niti evropa gdje odu svake prestupne.
Dugovi se vracaju
Klub se stabililizuje
A kad smo kod europe polufinale kup uefa i dva puta cetvrtfinale
Imamo isto pobjeda ko i vi po 26 samo sto vi imate 38 poraza
Mi 31
Jos nasi omladinnci igrali osminu finala lige prvaka
Dobijali Lokomotivu Z, Ludogorets, Red Bull Salzburg
Dok vasi puleni ne mogu neki Lviv dobiti
Ali zamisli, vi stariji preko 30 godina, a imamo isto titula, mi kup više, a vi imate dva trofeja više iz takmičenja koje ne postoji već 20 godina. Npr. u tih zadnjih 10, skoro 11 godina koje spominješ imamo šest trofeja (tri titule i tri kupa), a vi jedan (kup). Trenutno smo u igra za oba trofeja, a vi, pogađaš, standardno molite Boga da se mi okliznemo negdje i spasimo vam sezonu.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Alipasino je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:32Pitari nas ne vole pardon mrze ali su danas uz nas da otkinemo bod Borcu.E pa nemoze to tako.Ili mrziš i ideš do kraja ili neznas ni sam sta hoces.Nema tamte vamte kad meni odgovara neka Zeljkana.Dvolicne osobe su one koje neznaju sta ce sami sa sobom pa ih pomalo baca.E sad vidiš nezgodna situacija.Kako danas protiv njih mogli bi nam valjat.

Navijao bi protiv njih pa da nam njhov bod donosi titulu, navijao bi da prime pet komada.Alipasino je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:32Pitari nas ne vole pardon mrze ali su danas uz nas da otkinemo bod Borcu.E pa nemoze to tako.Ili mrziš i ideš do kraja ili neznas ni sam sta hoces.Nema tamte vamte kad meni odgovara neka Zeljkana.Dvolicne osobe su one koje neznaju sta ce sami sa sobom pa ih pomalo baca.E sad vidiš nezgodna situacija.Kako danas protiv njih mogli bi nam valjat.
Licemjeri.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dok kupi Mirvić koliko je Amaw kupio biće to taman da imamo koju više i nastavimo dalje,još mu dođete 200.000 plus kamate za zadnji pehar
Očit primjer kad neko mrzi Sarajevo više nego što voli želju. Kompleksi od Mangupa.Virtu4l je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:39Navijao bi protiv njih pa da nam njhov bod donosi titulu, navijao bi da prime pet komada.Alipasino je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:32Pitari nas ne vole pardon mrze ali su danas uz nas da otkinemo bod Borcu.E pa nemoze to tako.Ili mrziš i ideš do kraja ili neznas ni sam sta hoces.Nema tamte vamte kad meni odgovara neka Zeljkana.Dvolicne osobe su one koje neznaju sta ce sami sa sobom pa ih pomalo baca.E sad vidiš nezgodna situacija.Kako danas protiv njih mogli bi nam valjat.
Licemjeri.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- morsecode
- Kontakt:
Ma neka vas nabije Borac boli me k.urac iskreno
"To je jednostavno SARAJEVO"
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Djeste mangupi serem vam se u ustamnon46 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:40Očit primjer kad neko mrzi Sarajevo više nego što voli želju. Kompleksi od Mangupa.Virtu4l je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:39Navijao bi protiv njih pa da nam njhov bod donosi titulu, navijao bi da prime pet komada.Alipasino je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:32Pitari nas ne vole pardon mrze ali su danas uz nas da otkinemo bod Borcu.E pa nemoze to tako.Ili mrziš i ideš do kraja ili neznas ni sam sta hoces.Nema tamte vamte kad meni odgovara neka Zeljkana.Dvolicne osobe su one koje neznaju sta ce sami sa sobom pa ih pomalo baca.E sad vidiš nezgodna situacija.Kako danas protiv njih mogli bi nam valjat.
Licemjeri.

Ti brate našao da objašnjavaš nekome ko uplatnice ne zna popunitiMiljacka je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:38Ali zamisli, vi stariji preko 30 godina, a imamo isto titula, mi kup više, a vi imate dva trofeja više iz takmičenja koje ne postoji već 20 godina. Npr. u tih zadnjih 10, skoro 11 godina koje spominješ imamo šest trofeja (tri titule i tri kupa), a vi jedan (kup). Trenutno smo u igra za oba trofeja, a vi, pogađaš, standardno molite Boga da se mi okliznemo negdje i spasimo vam sezonu.![]()
Piješ li tablete radi bahatog željkana?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Al zato kad odemo u evropu, ne ispadamo od Milsamija i Torpeda klošaru jedan.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 13:37Sta se raspravljate sa navijacima rekreativnog kluba FK Zeljeznicar? Ljudi idu na izlet u BL,njima odavno rezultati nisu bitni,doveli nastavnika fizickog,mali,amaterski klub evo 12 godina,rezultat nije imperativ niti evropa gdje odu svake prestupne. Oni se svaki dan nesto porede,pokusavaju da ismijavaju itd a eveopa im je nemoguca misija,nekad kad se omakne odu u evropu,pa mene bi bilo stid pisat uopste.
- morsecode
- Kontakt:
Tacno, izbacuju vas velikani iz Makedonije12345678922 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:44Al zato kad odemo u evropu, ne ispadamo od Milsamija i Torpeda klošaru jedan.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 13:37Sta se raspravljate sa navijacima rekreativnog kluba FK Zeljeznicar? Ljudi idu na izlet u BL,njima odavno rezultati nisu bitni,doveli nastavnika fizickog,mali,amaterski klub evo 12 godina,rezultat nije imperativ niti evropa gdje odu svake prestupne. Oni se svaki dan nesto porede,pokusavaju da ismijavaju itd a eveopa im je nemoguca misija,nekad kad se omakne odu u evropu,pa mene bi bilo stid pisat uopste.

"To je jednostavno SARAJEVO"
Znači više mrziš Sarajevo nego što voliš Želju. Pa dobro, kompleksi su zayebana stvarVirtu4l je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:39Navijao bi protiv njih pa da nam njhov bod donosi titulu, navijao bi da prime pet komada.Alipasino je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:32Pitari nas ne vole pardon mrze ali su danas uz nas da otkinemo bod Borcu.E pa nemoze to tako.Ili mrziš i ideš do kraja ili neznas ni sam sta hoces.Nema tamte vamte kad meni odgovara neka Zeljkana.Dvolicne osobe su one koje neznaju sta ce sami sa sobom pa ih pomalo baca.E sad vidiš nezgodna situacija.Kako danas protiv njih mogli bi nam valjat.
Licemjeri.

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- Meraak1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Treba napraviti dvije teme ovi od 1-6 mjesta tema i ovaj donji dom 7-12 Zvijezde, Goskovi, Želje i to.
Jer nije ista perspektiva i pogled na realnost.
Jer nije ista perspektiva i pogled na realnost.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ja cu uvijek biti uz vas kad igrate protiv Borca. ipak je Zeljo/Sloboda/Velez/Celik/ostali nas klub koji voli drzavu svoju. nikad ne mogu mrziti Zeljo+ vise od Borca ili Siroki.Alipasino je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:32Pitari nas ne vole pardon mrze ali su danas uz nas da otkinemo bod Borcu.E pa nemoze to tako.Ili mrziš i ideš do kraja ili neznas ni sam sta hoces.Nema tamte vamte kad meni odgovara neka Zeljkana.Dvolicne osobe su one koje neznaju sta ce sami sa sobom pa ih pomalo baca.E sad vidiš nezgodna situacija.Kako danas protiv njih mogli bi nam valjat.
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, Lik, Lokomotifa, Proximic, rishovski, Varijantas8 i 36 gostiju.