Ova trojka što je ušla je vjerovatno najgora trojka ikada. Katastrofa i rosteri i igra.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Kakav nas okršaj danas čeka kolega,Pereira je napisao/la: .
bivši evropski i bivši svjetski protiv aktuelnog evropskog i budućeg svjetskog prvaka
Molimo da se usklade obaveze.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
I ja apelujem na usklađivanje obaveza za duel dva najjača kluba u NBA.

4-IN-A-ROW
- VivaLaStella
- Kontakt:
I on apeluje 
Look on my works, ye Mighty, and despair!
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
- Pensioner26
- Kontakt:
Bit će gusto bit će 0:0 
Pogledat ce se samo prvih pola sata jer igraju Lazio i Roma tada. Bas smo se frend i ja slozili kako je pratiti Talijane u danasnje vrijeme nekako najveca romantika. Kad gledas Engleze dobijes grceve u zelucu radi debilnih sudaca pa je nekako ljepse popratiti samo svoj klub u EPL, a ovo drugo kako ti se da.
ARSENAL4ever
Nemojte ti i frend gledati nikako nogomet, samo Netflix upalite.TheMix je napisao/la: ↑12 nov 2023, 12:51Pogledat ce se samo prvih pola sata jer igraju Lazio i Roma tada. Bas smo se frend i ja slozili kako je pratiti Talijane u danasnje vrijeme nekako najveca romantika. Kad gledas Engleze dobijes grceve u zelucu radi debilnih sudaca pa je nekako ljepse popratiti samo svoj klub u EPL, a ovo drugo kako ti se da.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
And chill?harden je napisao/la: ↑12 nov 2023, 13:18Nemojte ti i frend gledati nikako nogomet, samo Netflix upalite.TheMix je napisao/la: ↑12 nov 2023, 12:51Pogledat ce se samo prvih pola sata jer igraju Lazio i Roma tada. Bas smo se frend i ja slozili kako je pratiti Talijane u danasnje vrijeme nekako najveca romantika. Kad gledas Engleze dobijes grceve u zelucu radi debilnih sudaca pa je nekako ljepse popratiti samo svoj klub u EPL, a ovo drugo kako ti se da.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Tako je kolega, jer bivsi evropski i bivsi svjetski klupski prvak
#bitiblagnece
Stone hands👊
0-3 uz gol Akea
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Životari se jbg
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Brokula je napisao/la: ↑12 nov 2023, 13:20And chill?harden je napisao/la: ↑12 nov 2023, 13:18Nemojte ti i frend gledati nikako nogomet, samo Netflix upalite.TheMix je napisao/la: ↑12 nov 2023, 12:51Pogledat ce se samo prvih pola sata jer igraju Lazio i Roma tada. Bas smo se frend i ja slozili kako je pratiti Talijane u danasnje vrijeme nekako najveca romantika. Kad gledas Engleze dobijes grceve u zelucu radi debilnih sudaca pa je nekako ljepse popratiti samo svoj klub u EPL, a ovo drugo kako ti se da.
ARSENAL4ever
Gledaj ofsajda ko Dinamov neki dan 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ok po pravilima je al realno kakvu je prednost imao u odnosu na stopera 
U pravu je Wenger, I admit
U pravu je Wenger, I admit
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Plava lokomotiva tuče ekipu sa Emptyhada i uključuje se u borbu za titulu.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Run and gun fudbal Liverpula 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.