Hasanaginica je napisao/la: ↑12 nov 2023, 15:46Kakvih čudaka ima na željinoj temiJoj da nam hoce zabit jos koji gol i da dodju pred nasu klupu izvade karnu i stave sve i jednom u usta a nasi sute i puse.![]()

Hasanaginica je napisao/la: ↑12 nov 2023, 15:46Kakvih čudaka ima na željinoj temiJoj da nam hoce zabit jos koji gol i da dodju pred nasu klupu izvade karnu i stave sve i jednom u usta a nasi sute i puse.![]()
Ako prelistaš stranice za vrijeme utakmice Sarajeva sinoć vidjećeš da i vaši u velikom broju prate bordo bijele. Bar po tvojoj logici.let3 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 15:48Znamo i ja i ti da ne prizeljkujete pobjedu Zelje, ne pravi se ludMiljacka je napisao/la: ↑12 nov 2023, 15:43
Čuj navijali za njega![]()
Budi onda ti pametniji i odluči se je l' ti smeta ili ne ako neki naši danas priželjkuju vašu pobjedu (što po meni i nije čudno jer igrate protiv, još uvijek, našeg konkurenta). Toliko me boli **** za današnjom utakmicom da je i ne gledamali fino vas vidjeti u ovoliko broju kako pratite plave sa Grbavice
![]()
![]()
Nisam vidio to jbg. Kakva sramota.
Realno je mogao biti koliko sam vidio.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, benko21, mma_hz, Pantelija, Resolute, rishovski, TylerBurey, WeekendOffender i 64 gosta.