Bas tako,sto znamo iz krajnosti u krajnost to nije moguce,ako padne forma odma najgori,do juce najbolje krilo lige

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bas tako,sto znamo iz krajnosti u krajnost to nije moguce,ako padne forma odma najgori,do juce najbolje krilo lige
100%, čovjek je došao nakon poraza i imao je 3 treninga sa ekipom do naredne utakmice. Pripreme isto nije prošao i ovakav rezultat je fenomenalan kad se uzme sve u obzir.hordasDoboj je napisao/la: ↑12 nov 2023, 15:53Dobar omjer kad uzmes u obzir da je dosao u nespremnu i psihicku raspalu ekipu. Ne mozes porediti sa Vinkom koji je dobio ekipu koja je bila na okupu 2 godine na prvom mjestu a godinu prije uzela duplu krunu.MortemHz je napisao/la: ↑12 nov 2023, 12:35Sloga i GOŠK su jedino rezultatski slabije utakmice. Protiv Širokog smo bili malo bolji i bio bi realno x ali im ona smlata pokloni pobjedu. U Banjaluci smo bili bolji i morali su nas teško pokrasti da zabiju gol, na Koševu su oni bili bolji do crvenog i tu je neriješeno sasvim realno. Što se mene tiče ja njemu mogu suditi na osnovu jednog poraza i tri neriješena rezultata u tih 13 utakmica.hordasDoboj je napisao/la: ↑12 nov 2023, 09:27Nakon 13 kola u prvenstvu Simon Rožman ima omjer 8 3 2 što je po meni sasvim zadovoljavajuće u kakvom je trenutku upao. Malo nam fali igre u zadnjih par utakmica ali važno je da bobe dolaze![]()
Uporedio sam ga sa ostalim trenerima Sarajeva u zadnjih 10-tak godina da vidimo kakav je njihov početak bio
Vinko Marinović 11 2 0
Husref Musemić 10 0 3
Aleksandar Vasoski (11) 4 3 4
Feđa Dudić 5 4 4
Mehmed Janjoš 9 3 1
Miodrag Ješić(12) 7 2 3
Meho Kodro 8 4 1
Mirza Varešanović 7 3 3
Goran Sablić 6 3 4
Almir Hurtić 8 2 3
Dženan Uščuplić 9 2 2
*Trenerima koji imaju više mandata je uzet samo posljednji
Hurtic i Jesic imali sasvim korektan omjer kad uporedis sa Vasoskim/Dudicem.
Zar on nije bio nas najbolji fudbaler do prije dva mjeseca? A ljetos kad se pricalo za ponudu Partizana, bilo je, ne treba prodavati najbolje igrace ispod milion i sl.
Ma penal u nadoknadi
Ma njima bi ga svirnuo da im treba, kako im se poklopi ovako u nadoknadi neke situacije, zna li iko izbiti loptu, i onaj nas nedavno, samo da izbije loptu iz 16 protiv njih
Samo mi hocemo da pravimo iskorake, da igramo evropska takmicenja a prizivamo igrace koji se nisu mogli nametnuti u drugoj Njemackoj i u nekom lijevom klubu u Francuskoj. Dan te jbo cuj Duljevic, jest on pitar al nemoj me zajebavat. Na osnovu ovih komentara vidis koliko ljudi veze nemaju o fudbalu.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, SamoDaKazeem i 46 gostiju.