FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
36
22%
2. Borbu za Evropu
80
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 161

Arvid
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Arvid » 12 nov 2023, 17:29

Gasal dobar za donera.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Mana
Kontakt:

Post Postao/la Mana » 12 nov 2023, 17:29

Ljudi cim je usao Gasal rekao sam da imamo igraca manje mada kao prvo nije bio faul, covijek je samo loptu izbio u aut sudija svira faul i daje mu zuti karton. Faul nad golmanom je cist ko suza i mislim da je vrijeme da i nasi iz kluba reaguju ovo je za ne izdrzati. Borac je prvih 30min bio bolji al sve nakon toga se pitalo nas. Bila je ona greska Dubakcica na pocetku drugog i na kraju sudija gol. Danas je Drljo bio medju najboljim i nije ga trebao vaditi sigurno bi zavrsilo nerijeseno il bi mozda mi zabili do kraja. Al Jabber je masina i momak treba puno vise igrati. Muftica bi trebalo malo na klupu jer se i on uzvijezdio….

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 12 nov 2023, 17:30

I kada postoji najmanji rizik ne hvatas loptu vec je boksujes. To je neko od osnovnih pravila i ovaj mali to zna al je glup ili bezobrazan da se toga drzi. Ekipa se mora ocistiti od bezobraznih amatera. Pola igraca je za plafon federalne lige. Dubackic i Biber istraumirani citavu tekmu kao da ce ih neko zaklati. Drljo nesposoban da koristi mozak. Aco za penzije. Jasarevic amater na nivou Gasala. Cosic ne zna ni sta igra, kao muha bez glave. Mekic i Amoah imponuju krajnjim bezobrazlukom. I uz sve to mogli smo do boda da se ne gura mali glupko na golu. I Gasal ne zasluzuje da odigra ni minutu vise. Ako treba bolje dati sansu nekom ko ima 15 ili 16 godina nego tom antitalentu jer losiji od njega ni teoretski ne moze biti.

Nama na klupi sjedi veznjak koji je u ubjedljivo najboljoj formi dok pocinju bezobrazni boliqrci i amateri. Nema kvaliteta, a i ono sto imamo van svake forme. Totalno psihicki van sezone.

Najgore sto su navikli na poraze i sto ih vise i ne doticu, a ni nas jos malo nece doticati.
Pročepit će negdje.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 12 nov 2023, 17:31

19vendetta87 je napisao/la:
12 nov 2023, 16:55
Valja preživjeti Gasala sad
Mission failed :kafa:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 12 nov 2023, 17:32

Faul kod gola nije bio i nema sudija nista sa porazom, Mada ga on ne bi svirao ni da je bio

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 12 nov 2023, 17:33

Sto Sabic nije igrao Jasar katastrofa raznijeli ga
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 12 nov 2023, 17:34

Mufticu imas li obraza nesposobnice
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 12 nov 2023, 17:35

Golman kojem ne svaki centarsut atomski napad, zabija se u svpoe ljude, izgleda isto vjeverica kad se penje na drvo.

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 12 nov 2023, 17:36

Muftić je smotan ali je zato kratak ko februar

Ostalima čestitam na ok igri. Toliko
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”

Velid Spaho

Željezničar za život cijeli!💙

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 12 nov 2023, 17:37

Najjace su mi scene dobije Cosic loptu na stranu Amoah na 2 m kod njega ni da krene da mu ovaj gurne u prostor i onda ovaj Cosic se uvlaci sa loptom izmedju igraca gdje je lopta migla ic Amoahu il je vrati nazad Mekicu :ljepota:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 12 nov 2023, 17:38

Ma Muftica Hasagic brani i hvali kao da mu je rod najrodjeniji. Ne znam samo ko uzima pare za Gasalove minute. Nema ni jedan logican razlog da Gasal igra i minutu po mecu.
Pročepit će negdje.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 12 nov 2023, 17:38

gines 90 minuta, odigras najbolju utakmicu u gostima ove sezone, zasluzis bod i opet te vico zakolje, dokle cemo vise sutiti? i mi i svi ostali
FKŽ !

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 12 nov 2023, 17:38

Ma golman nas je i vadio duze vremena
Jbg doslo momku pogrijesio i sta
A ne spominjete sto su nasi prvestveno Jasarevic ispadali ko djeca
On Dubackic vise su puta dodali igracima Borca nego nasima
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 nov 2023, 17:41

Lynx je napisao/la:
12 nov 2023, 17:36
Muftić je smotan ali je zato kratak ko februar

Ostalima čestitam na ok igri. Toliko
Muftic je mozda kriv za prvi gol, ovo na kraju je bila ofirna pljacka u reziji krmka Njegomirovica :puke:

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 12 nov 2023, 17:42

Sve u svemu, steta. Lose smo krenuli, ali proigrali nakon gola Krpica. Amaterske greske su nas opet kostale. Da je siljio sitno jeste, ali najvise smo mi sami sebi krivi. Po meni nije bio faul na Mufticu, koji se umislio radi podrske s Juga i bio uzasan cijelu utakmicu.

Mekic opet katastrofalan. Isto tako igrac koji je nakon tri vezane dobre partije umislio da je Xavi. Koliko pogresnih pasova i debilnih suteva na tribine je imao? Amoah se isto davno prokurcio, rezultat vidimo. U nikakvoj je formi.

Gasal nije igrac ni za federalne. Zivim za dan kad ce on dobiti papire. Nikad, ali nikad nece biti igraca od njega. Jasarevic se izblamirao, sijedi Kvrzic mu je pravio djecu cijelo vrijeme. I ono trazi jak ugovor? Sramota. Cosic odigrao 300% bolje od njega.

Biber nije postojao, kao sto nikad ne postoji. Ono sto on radi na terenu bih mogao i ja. Trci u prazno i dodaje prvom do sebe. Da barem zna zasmetati protivnickom igracu, ali ne zna ni to.

Drljo je odigrao odlicnu utakmicu. Njegov najveci je problem sto mu fali IQ i to se ne moze nadoknaditi. Ipak i takav je vjerovatno najbolja u21 opcija, sto je tuzno.

Uvijek objektivni navijaci ce stalno yebati mater Rustemovicu, Cosicu, Drlji, Galicu i drugim dezurnim krivcima, a prizivati nasu famoznu "djecu," tako da na to ne treba obracati paznju. Danas su imali genijalnu ideju da mali Sabic cuva Kvrzica, zamislite da je to neko poslusao?
Zadnja izmjena: Amidzatvojnajdrazi, dana/u 12 nov 2023, 17:48, ukupno mijenjano 2 puta.
1921

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 12 nov 2023, 17:42

ovo da nam bude himna pred svaku tekmu :crazy:

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 12 nov 2023, 17:47

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
12 nov 2023, 17:42
Sve u svemu, steta. Lose smo krenuli, ali proigrali nakon gola Krpica. Amaterske greske su nas opet kostale. Da je siljio sitno jeste, ali najvise smo mi sami sebi krivi. Po meni nije bio faul na Mufticu, koji se umislio radi podrske s Juga i bio uzasan cijelu utakmkicu.

Mekic opet katastrofalan. Isto tako igrac koji je nakon tri vezane dobre partije umislio da je Xavi. Koliko pogresnih pasova i debilnih suteva na tribine je imao? Amoah se isto davno prokurcio, rezultat vidimo. U nikakvoj je formi.

Gasal nije igrac ni za federalne. Zivim za dan kad ce on dobiti papire. Nikad, ali nikad nece biti igraca od njega. Jasarevic se izblamirao, sijedi Kvrzic mu je pravio djecu cijelo vrijeme. I ono trazi jak ugovor? Sramota. Cosic odigrao 300% bolje od njega.

Biber nije postojao, kao sto nikad ne postoji. Ono sto on radi na terenu bih mogao i ja. Trci u prazno i dodaje prvom do sebe. Da barem zna zasmetati protivnickom igracu, ali ne zna ni to.

Drljo je odigrao odlicnu utakmicu. Njegov najveci je problem sto mu fali IQ i to se ne moze nadoknaditi. Ipak i takav je vjerovatno najbolja u21 opcija, sto je tuzno.

Uvijek objektivni navijaci ce stalno yebati mater Rustemovicu, Cosicu, Drlji, Galicu i drugim dezurnim krivcima, a prizivati nasu famoznu "djecu," tako da na to ne treba obracati paznju. Danas su imali genijalnu ideju da mali Sabic cuva Kvrzica, zamislite da je to neko poslusao?
Odlicno napisano od a do ž.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 12 nov 2023, 17:52

Mufticu idi i ne vracaj se. Patuljak i mentalni i fizicki.
Sta je sa Amoah?! Svaku loptu koju je dobio u kontru zaustavio je i usporio!
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 12 nov 2023, 17:53

Ima li utakmice da nismo primili gol kad je ovaj krmak Gasal usao

I njemu i bezobrazniku Mufticu pedala na zimu
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 12 nov 2023, 18:04

Napraviš dobre izmjene, odigraš jedan period utakmice onako hajmo reći okej, prolazno i onda uvedeš Gasala. Znači treba nekome u našem klubu objasnit da to nije fudbaler, imaš ti igrače koji nisu neki ali će ih možda usrat, pa će bit nekog hajra od njih, ali Gasal nije fudbaler, to je čovjek koji je pogriješio profesiju. To je skoro kao da se ja kao programer počnem baviti ekonomijom, samo što ne znamo koja to profesija odgovara Hamzi Gasalu, da li bi bio dobar u nekom drugom sportu ili bi bio dobar u nekom zanatu, ali ono što je sigurno je da se taj bavi poslom koji ne zna raditi i to jedino nije jasno ljudima u našem klubu. Mijenjaju se treneri, ali svakom Gasal mora bar malo ući na teren. Pa mi i kad smo ličili na nešto pa igrali drugo pretkolo, i to nam je usro svojim driblanjem, nego se pričalo više o eurogolu nego o tome što je Gasal glumio fudbalera i driblo ispred naših 16, da ne govorim o par dobrih kontri što je usro bez razloga.

Što se tiće Muftića, ako mene pitate, posro se po svemu dobrom što je na utakmicama prije uradio, evo ja sam ovog trenutka zaboravio svaku njegovu dobru odbranu, izbijenu loptu, itd. Isto ko i za Bendera. **** ga, ako ćeš bit par mjeseci dobar golman, a ostatak karijere igrač manje za svoju ekipu, onda se bavi fudbalom godinu-dvije i idi onda traži neki zanat ili upiši kakav koristan fakultet od para što si zaradio, ko te ****.
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 12 nov 2023, 18:07, ukupno mijenjano 2 puta.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: mamonelafo i 49 gostiju.