Hahahahaha je napisao/la: ↑12 nov 2023, 17:29Samo da **** majku svim Borcevim navijacima a i pitarima koji likuku nas ovom pljackom!!!

Pukao čir, hitnu zvati
Hahahahaha je napisao/la: ↑12 nov 2023, 17:29Samo da **** majku svim Borcevim navijacima a i pitarima koji likuku nas ovom pljackom!!!
Prednjači jedna plava debilčina u tome.
Blago tebi s takvim mozgom zato i jeste tu gdje jeste,neka ste izgubili ko vam yebe materferroviere87 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 17:11Da smo uzeli bod samo bi pomogli kriminalcima s kobilje glave, ovako zadovoljni mi, zadovoljan Borac![]()
Piicka li ti materina retadirana. Hebat cu ti dijete i sestru.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 nov 2023, 17:33Ebem li ti familiju da ti ebem žvaljavu, vnogo šatro glumi realistu nekog.
Nije ni čudo za lika koji se hvalio da s drugovima pjeva četničke pjesme. Ebali ti četalji najmilije.
Po mom mišljenju fuj, ne želim da osvojite titulu ali da toliko daleko idem s tim da slavim poraz svog kluba od bilo koga, to je meni jadno, mada čisto sumnjam da ljudi stvarno slave poraz, krivo im je pa traže nešto da se utješe. Uvjeravaš sam sebe da ti je drago, a nije. Nema tu šta popušili smo jer smo luzeri i zato što svaku protiv Borca ovo **** Njegomirović sudi i to je to.Kockoglavi je napisao/la: ↑12 nov 2023, 17:34Al uzivati u porazu svog kluba to treba dozivitiTMmanija2012 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 17:30Neka sam i ovo docekao da su pitari tuzni nakon Zeljinog poraza![]()
Prvo oslobodi svoje sugrađane od straha prema... znas ti dobro kome.
Virtu4l je napisao/la: ↑12 nov 2023, 17:17Evo ti, uživaj,
viewtopic.php?f=99&t=16067&p=9264119&hi ... m#p9264119
Mi smo ipak gospoda i odmah smo rekli da je bio faul nad golmanom.
Svakako dvije neuporedive situacije, ono se desilo u petercu i faul je bio očigledan.
Ovo je glupost Muftića kojem je lopta prošla kroz ruke.
Na prvu, svi smo mislili da je prekrsaj.
Ma pusti ovih par budala to su debilčine obične isto tako kao neki vaši.Kockoglavi je napisao/la: ↑12 nov 2023, 17:19Citajuci komentare mitomana jel moguce da im je draze sto ih je borac uzeo zbog Sarajeva.
Gale uz tebe smo brateEvander je napisao/la: ↑12 nov 2023, 17:42Piicka li ti materina retadirana. Hebat cu ti dijete i sestru.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 nov 2023, 17:33Ebem li ti familiju da ti ebem žvaljavu, vnogo šatro glumi realistu nekog.
Nije ni čudo za lika koji se hvalio da s drugovima pjeva četničke pjesme. Ebali ti četalji najmilije.
Picko jedna balava, naci cu te i nauciti pameti.
Hebem li ti rod retardirani, nepismeni, seljacki.
Ima da ti svrsiim na tu balavu facu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.