Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Faul jest bio,ali svaki normalan golman ne bi ispustio loptu. Muftiću zabraniti da se bavi ovim poslom. 1000 eura na kladionici da ga Prdež zabija u sudijskoj nadoknaditi iz sumnjive situacije je siguran dobitak,
Evander piiiiiccccckoooooookk smraaadeeeee idi opravdavaj na neki način IDF i Izrael jebbbboooteeee babbboooo
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- TurkishAirlines
Posudili pare od Saveza da bi dali 3 gola u gostima i da bi djelili zadnju poziciju na tabeli na gostujucim terenima

Ne bih ni ja znao kud gonim da sam na vasem mjestu

Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 12 nov 2023, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Slobodno se prisjeti kako je mali Armin Hodžić rukom primirio gol za poklonjenu Evropu.riGonTM je napisao/la: ↑12 nov 2023, 18:10Ako cemo igrat tako, da se prisjetimo kako smo i mi bili pokradeni prosle sezone u trening kampu. Haman zaboravljamo, tu smo da podsjetimo, kad vec pricamo o kradjama.HordasOdMalena je napisao/la: ↑12 nov 2023, 17:29Karma.![]()
Još su i pokrali domaće za penal, nije prvi put ove sezone. Možemo reći da je teška borba između Željezničara i Borca koga će više pogurati ove sezone. Samo što ovi prvi ne znaju iskoristiti.![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Igrao im voljeni klub, izgubio a oni o Sarajevu. Kakve komplekse imaju to je nevjerovatno.
**** ti sestru odvratnu retardiranu. Balavce zaostali bijedni. Bolje ti je da skontas da sta radis i da zaradis, da ne budes citav zivot sirotinja.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 nov 2023, 17:51Smrdo smrdljivi jesu li te punili cetnici ebem ti rod i porod. Nisu ti još promijenili ime, je li ljaVa?Evander je napisao/la: ↑12 nov 2023, 17:42Piicka li ti materina retadirana. Hebat cu ti dijete i sestru.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 nov 2023, 17:33
Ebem li ti familiju da ti ebem žvaljavu, vnogo šatro glumi realistu nekog.
Nije ni čudo za lika koji se hvalio da s drugovima pjeva četničke pjesme. Ebali ti četalji najmilije.
Picko jedna balava, naci cu te i nauciti pameti.
Hebem li ti rod retardirani, nepismeni, seljacki.
Ima da ti svrsiim na tu balavu facu.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Maj 2024 ,glavni krivac propale pitarske sezone FK Zeljeznicar pustio Borcu bodove 

Slobodno se prisjeti kako je igrac TC presjekao loptu Serbecicu a pomoćni digao zastavicu i signalizirao ofsajd.HordasOdMalena je napisao/la: ↑12 nov 2023, 18:12Slobodno se prisjeti kako je mali Armin Hodžić rukom primirio gol za poklonjenu Evropu.riGonTM je napisao/la: ↑12 nov 2023, 18:10Ako cemo igrat tako, da se prisjetimo kako smo i mi bili pokradeni prosle sezone u trening kampu. Haman zaboravljamo, tu smo da podsjetimo, kad vec pricamo o kradjama.HordasOdMalena je napisao/la: ↑12 nov 2023, 17:29Karma.![]()
Još su i pokrali domaće za penal, nije prvi put ove sezone. Možemo reći da je teška borba između Željezničara i Borca koga će više pogurati ove sezone. Samo što ovi prvi ne znaju iskoristiti.![]()
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Nisu 5, nego više od 5. Nisi računao 3 boda u derbiju, gdje ste morali dobiti, da vas nije spriječio sudija.
I kaže Mirvić ide još 10 miliona u narednoj godini, čisto da nas ne stigne Široki. Više od toga ne možemo

**** se tebi i za Borac, i za sve, patnja je samo Sarajevo

-
- Kontakt:
Hajde momci dogovor na šake doci cemo da budemo sudijeEvander je napisao/la: ↑12 nov 2023, 18:14**** ti sestru odvratnu retardiranu. Balavce zaostali bijedni. Bolje ti je da skontas da sta radis i da zaradis, da ne budes citav zivot sirotinja.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 nov 2023, 17:51Smrdo smrdljivi jesu li te punili cetnici ebem ti rod i porod. Nisu ti još promijenili ime, je li ljaVa?
Ovaj forum isto funkcionise ko i drzava BIH
Nikakvog reda
Nabijem admine ko i predsjenike na ****
Svako se raduje tudjoj nesreci
Tjese se tako jer ne nogu nista sami da postignu
Svako gleda tudja posla
Psuju majke i seestre bez ikakvih sakncija
Niko ne zna normalno pisati
Cast izuzetcima na svim stranama
Ali forum je ko drzava cirkus
Ko i fudbal
Jad i cemer u Europi
Kazu miseve kad zatvrois zajedno dugo vremena bez hrane
Pojest ce jedni druge od gladi
Tako cemo i mi sram vas sve bilo
Nikakvog reda
Nabijem admine ko i predsjenike na ****
Svako se raduje tudjoj nesreci
Tjese se tako jer ne nogu nista sami da postignu
Svako gleda tudja posla
Psuju majke i seestre bez ikakvih sakncija
Niko ne zna normalno pisati
Cast izuzetcima na svim stranama
Ali forum je ko drzava cirkus
Ko i fudbal
Jad i cemer u Europi
Kazu miseve kad zatvrois zajedno dugo vremena bez hrane
Pojest ce jedni druge od gladi
Tako cemo i mi sram vas sve bilo
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 12 nov 2023, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
U sve što imam bi se kladio da je za Borac večeras navijao
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Utakmica u kojoj je sviran nepostojeći ofsajd Oliveiri, 15 dana prije toga poništen čist gol za pobjedu protiv Sloge u 90+, dok se Željezničaru navlačilo životom zadnjih nekoliko kola kada je najviše trebalo. Tu smo da podsjetimo.riGonTM je napisao/la: ↑12 nov 2023, 18:15Slobodno se prisjeti kako je igrac TC presjekao loptu Serbecicu a pomoćni digao zastavicu i signalizirao ofsajd.HordasOdMalena je napisao/la: ↑12 nov 2023, 18:12Slobodno se prisjeti kako je mali Armin Hodžić rukom primirio gol za poklonjenu Evropu.![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Sta kazu kone ono na Mufticu nije bio prekršaj, sta cemo onda s ovim iz prosle sezone? Kako krademo covjece. 
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
-
- Kontakt:
Pocnite kmecati na izbor sudija za naredno kolo, nemojte cekati cetvrtak.
Samo mu vidiš historijat postova , dalo bi se naslutiti da je samo čekao kraj utakmice da se javi ovdje i piše o nama.
Bolest ne bira , više ga i njegovi ne uzimaju za ozbiljno.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Evander je napisao/la: ↑12 nov 2023, 18:14**** ti sestru odvratnu retardiranu. Balavce zaostali bijedni. Bolje ti je da skontas da sta radis i da zaradis, da ne budes citav zivot sirotinja.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 nov 2023, 17:51Smrdo smrdljivi jesu li te punili cetnici ebem ti rod i porod. Nisu ti još promijenili ime, je li ljaVa?

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 nov 2023, 18:01
Ne provaljujte se oko namještanja, svako ko podržava ove lakrdije nije normalan.

Ovdje se ovi neki tvoji (bordo

Jbg, bolest ne bira.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 12 nov 2023, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.