Premijer liga BiH - aktuelno

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 nov 2023, 19:25

elSaik je napisao/la:
12 nov 2023, 18:48
Suđenje je bilo dobro (a za našu uslove odlično). Penal niđe veze, a gol je regularan. Ono nije vidjelo faula. Da je u petercu i nekako, ali ovako sve čisto. Ali više zabrinjava šizofrenija navijača fks. Mene bi bilo stid dolaziti na forumu i kukati zašto klub koji nema za bilateralnice nije uzeo makar bod mom direktnom konkurentu, a ja istovremeno manje bodova tom konkurentu uzeo i to jedva.

I jeste, ako nismo mogli pobijediti, bolje da je Borac pobijedio, nama bod ne znači ništa a milionerima je golemo.

30 miliona za pobjedu u derbiju. I to da čujem. 😶‍🌫️
Ulozicemo 500,ako je tebi draze da izgubis od boda onda odlicno,kao sto sam rekao vama rezultat svakako nije prioritet,rekreativni klub za nastavnikom fizickog.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 12 nov 2023, 19:25

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
12 nov 2023, 19:24
Suki46 je napisao/la:
12 nov 2023, 19:19
12 nov 2023, 19:17

:urnebes:

Iskreno, tu su negdje. Sahinovic ima visinu, Muftic ima refleks i srce. Da ih sastavis, dobio bi jednog prosjecnog golmana, jer i jedan i drugi imaju kriminalnu igru nogom i losi su na centarsutevima. :rol:
Bolji je Muftić.Protiv Zvijezde i Širokog je skinuo mrtve zicere 1 na 1 i donio direktno bodove, življi je golman od Šahinovića , samo ima problem što je nejak i nizak.
Također manje kikseva ima od Šahinovića od početka sezone.
Slozio bih se da jeste Muftic nesto bolji, ali mislim da nijedan od njih nikad nece biti ozbiljan golman. Muftic moze u teretanu, ali porasti ne moze.
To stoji , ako neko od njih 2 uhvati transfer u Tursku , nek se nogom u dupe udaraju obojica.
Kad bi obje ekipe imale bolje golmane , obje ekipe bi po 4-5 poena više imali.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 12 nov 2023, 19:28

Po meni je Muftic vec prevazisao ocekivanja.
Dok se puno vise ocekivalo od Sahinovica.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 12 nov 2023, 19:31

Ma za ovakvog Zelju Muftic je OK i moze se istrpiti. Sto kaze @suki, udarat se nogom u guzicu ako ga prodamo u Tursku negdje. Vise puta nas je vadio iz govana i na tome mu hvala, ali ima neke nedostatke koje je jako tesko ispraviti, a fali mu centimetara. Zasto pitari forsiraju Sahinovica, to mi vec nije jasno. Pogotovo kad imaju Buljubasica kao u21 opciju.
1921

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 12 nov 2023, 19:31

Dobar je on golman
Samo ga mora neko nauciti neke stvari
Kad izlazis na 11 metara da boksujes, a kad si na 5 metara tad treba da uhvatis loptu
I duska nas poguraju nekad to vecina kaze i ne bjezi od toga
Ali ne pogura nas nasom voljom
Nego da zakuhaju da se ne prica o Borcu
Mi se mucimo igrace da isplacujemo
Nemamo mi para da placamo sudije
Da imamo para doveli bi bolje igrace
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 12 nov 2023, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 12 nov 2023, 19:33

Zaključak:Željezničaru je najmanji problem trenutno golman , dok je Sarajevu to top 1 problem ekipe.
Zašto on brani , a mogu u-21 biti Buljubašić ili Mulalić , ostaje enigma.
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 12 nov 2023, 19:34

Samo se nadam da ce jos vise propasti Enver Kulasin.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 12 nov 2023, 19:37

Suki46 je napisao/la:
12 nov 2023, 19:33
Zaključak:Željezničaru je najmanji problem trenutno golman , dok je Sarajevu to top 1 problem ekipe.
Nekako i kod vas prvo "vasi" popuse foru.
Sahinovic nije kriv za gol protiv Borca na Kosevu. Covjek mu puca sa 6-7m udaljenosti, njega je samo lopta mogla pogoditi.
Izuzev Sirokog ne znam da je imao kakvih velikih ispada.
Malo se pretjeruje..

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 12 nov 2023, 19:41

zeljovolimte je napisao/la:
12 nov 2023, 19:37
Suki46 je napisao/la:
12 nov 2023, 19:33
Nekako i kod vas prvo "vasi" popuse foru.
Sahinovic nije kriv za gol protiv Borca na Kosevu. Covjek mu puca sa 6-7m udaljenosti, njega je samo lopta mogla pogoditi.
Izuzev Sirokog ne znam da je imao kakvih velikih ispada.
Malo se pretjeruje..
Vjeruj mi druže kontinuirano od početka sezone donosi nesigurnost i nervozu u zadnjoj liniji , nije problem što je "naš" evo Mulalić ili Buljubašić , sasvim pristojni i mogu se istrpiti ali golman je osjetljiva pozicija gdje moraš biti siguran i stamenit , otprilike kao Vladan kad je bio kod nas.
Široki je direktni krivac , protiv Sloge na Koševu 1 gol njegov , u prazno leti ,u Gabeli je njegov 2 gol , ispada mu relativno ok lopta za hvatanja , jednostavno momak nije kvalitet za Sarajevo i to je to.
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 nov 2023, 19:42

Znaci u BL kao i uvijek sve po starom. Niko nece da digne glas,da se neko pobuni nedaj Boze. Onaj jado iz zelje izbori korner sudija svira gol aut haha. Fauli,ofsajdi,auti,korneri da ce ti sve svirat moras spremiti ekipu.Jedini nacin je da igras kuski,da udaras gdje stignes po cijenu 20 zutih ili neki crveni,da ih lomis i skupo prodas kozu,svakako ce te pokrasti i zabiti u 90 i nekoj jer ce im mavlaciti zivotom,ovako znas da si ih polomio barem.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 nov 2023, 19:44

mosarajvosa83 je napisao/la:
12 nov 2023, 19:42
Znaci u BL kao i uvijek sve po starom. Niko nece da digne glas,da se neko pobuni nedaj Boze. Onaj jado iz zelje izbori korner sudija svira gol aut haha. Fauli,ofsajdi,auti,korneri da ce ti sve svirat moras spremiti ekipu.Jedini nacin je da igras kuski,da udaras gdje stignes po cijenu 20 zutih ili neki crveni,da ih lomis i skupo prodas kozu,svakako ce te pokrasti i zabiti u 90 i nekoj jer ce im mavlaciti zivotom,ovako znas da si ih polomio barem.
Ma Muftic namjerno istrcao i namjerno pogrijesio da Borac zabije gol :tokralju: jer je Zeljo duzan Vici 400 milja :lol:

Pa jel tako :mrgreen:

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 12 nov 2023, 19:47

Ja ba, gdje su ovi sto su srali da je prodana tekma, da odmaramo igrace i to :rol: Kakve budale.
1921

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 nov 2023, 19:49

let3 je napisao/la:
12 nov 2023, 19:44
mosarajvosa83 je napisao/la:
12 nov 2023, 19:42
Ma Muftic namjerno istrcao i namjerno pogrijesio da Borac zabije gol :tokralju: jer je Zeljo duzan Vici 400 milja :lol:

Pa jel tako :mrgreen:
Ja sam svoje misljenje napisao prije tekme,napisao ga na pocetku sezone,medjutim ti imas vizije da ja pisem nebil im otkinuli bod. Bez tog boda ili sa njim oni moraju bit prvaci,mozete pisat svira se Sarajevu,Zrinjskom i slicne nebuloze ali ovo jos nikad nije vidjeno niti ce ikad vise biti vidjeno

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 12 nov 2023, 19:50

NoDi80 je napisao/la:
12 nov 2023, 19:31
Dobar je on golman
Kad izlazis na 11 metara da boksujes, a kad si na 5 metara tad treba da uhvatis loptu

Ovo je tvoj prvi normalan post. Kad ovako napišeš nemam šta reci osim da se slažem. E isto tako nas guraju pa ne svirne Borcu offside od 3 metra gdje bi mi sad imali 2 boda vise a oni bod manje i bili bi u 3 boda. A penal ne znam da nam je ko kad svirnuo. Dignu nam 2 offside po utakmici kojih nema. Prekidaju nam kontre vraćaju loptu. Jučer Begic udari 2 puta namjerno rukama igrača i uleti 5 puta ne dobije žuti. I tako dalje i tako dalje. Nije nam svirnuo najmanje 10 faula.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 nov 2023, 19:53

12 nov 2023, 19:47
Ja ba, gdje su ovi sto su srali da je prodana tekma, da odmaramo igrace i to :rol: Kakve budale.
Odmarali igrce, odmarali navijace, a Muftic namjerno pogrijesio da bi Borac pobjedio.

Momenat kada se patuljasti Mufta odlucio oduziti Vici za onih 400 milja o kojima drobe kone :salut:

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 12 nov 2023, 19:55

jurisicduska je napisao/la:
12 nov 2023, 19:50
NoDi80 je napisao/la:
12 nov 2023, 19:31
Dobar je on golman

Ovo je tvoj prvi normalan post. Kad ovako napišeš nemam šta reci osim da se slažem. E isto tako nas guraju pa ne svirne Borcu offside od 3 metra gdje bi mi sad imali 2 boda vise a oni bod manje i bili bi u 3 boda. A penal ne znam da nam je ko kad svirnuo. Dignu nam 2 offside po utakmici kojih nema. Prekidaju nam kontre vraćaju loptu. Jučer Begic udari 2 puta namjerno rukama igrača i uleti 5 puta ne dobije žuti. I tako dalje i tako dalje. Nije nam svirnuo najmanje 10 faula.
Igrac spasi gol rukom (crveni i penal), kukovi ne lazu

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 12 nov 2023, 19:56

Ja sam ovdje pisao hiljadu puta sta mislim o Borcu, Vici, sudjenju i tome svemu. Konkretno za danasnju utakmicu, da je Njegomirovic siljio i naginjao njima jeste. Rekao bih domacinsko sudjenje, ali ruku na srce, ne mogu tvrditi da je odlucio pobjednika. Nama su prvenstveno nasi kiksevi dosli glave. Realno su nas i vile pronosale par puta, svasta su oni promasili sto nisu smjeli.
1921

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 12 nov 2023, 20:01

Borac bas konkretan iz prekida, skoro svaki ubacaj je ozbiljna sansa. Fina ekipa koja je realno kvalitetom u par deka sa Sarajevom, a losija od medjugoraca. Za titulu ce presuditi ko ima veci racku Beus ili Vico. Sarajevu za titulu jedina nada mora biti konstantnost jer ce njima realno od tri navedena kluba biti najteze. Na onim utakmicama kao sinoc se osvajaju titule. Bit ce definitivno zanimljiva sezona do kraja sto od opstanka, europe pa do titule.
19V22

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 nov 2023, 20:05

Cernica22 je napisao/la:
12 nov 2023, 20:01
Borac bas konkretan iz prekida, skoro svaki ubacaj je ozbiljna sansa. Fina ekipa koja je realno kvalitetom u par deka sa Sarajevom, a losija od medjugoraca. Za titulu ce presuditi ko ima veci racku Beus ili Vico. Sarajevu za titulu jedina nada mora biti konstantnost jer ce njima realno od tri navedena kluba biti najteze. Na onim utakmicama kao sinoc se osvajaju titule. Bit ce definitivno zanimljiva sezona do kraja sto od opstanka, europe pa do titule.
Kakva crna titula,cim je Telgetija dosao odma sam znao sta slijedi mada i prije toga. Javno Dodik kojem je Vico potrcko kaze bice Borac sampion,sta vam vise treba da vam crtaju? Liga nije zanimljiva prije svega jer nije regularna ni po jednom osnovu. Nema se damu da se 5 klubova skupi kaze necemo igrat u BL niti protiv Borca,cijeli svijet bi pisao o tome pa bi vidio drugaciju pricu kad im u pitanje dovedes ogromne kako bi bosnje u savezu pocele da kukaju,osporavaju itd

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 12 nov 2023, 20:07

12 nov 2023, 19:56
Ja sam ovdje pisao hiljadu puta sta mislim o Borcu, Vici, sudjenju i tome svemu. Konkretno za danasnju utakmicu, da je Njegomirovic siljio i naginjao njima jeste. Rekao bih domacinsko sudjenje, ali ruku na srce, ne mogu tvrditi da je odlucio pobjednika. Nama su prvenstveno nasi kiksevi dosli glave. Realno su nas i vile pronosale par puta, svasta su oni promasili sto nisu smjeli.
Mi smo bez zutog kartona trebali zavrsiti utakmicu.
Napad mozes organizovati samo ako bas mozes izbjeci njihove igrace, jer ce u svakom slucaju svirati faul u napadu.
U odbrani cim je iole jaci duel ide faul i zuti.
Takvo je sudjenje da je ocit korner, faul na 20m mala situacija i ne okrece utakmicu.
Drljo dobio zuti karton izmedju tri igraca Borca 😂
Nemoguce je igrati. Jos mu je ostalo da izmisli penal, a evo i opet "sumnjiva" situacija ide u korist Borca.
Sta mislis da se ono desilo u 16m Borca, da li bi bio faul?
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 12 nov 2023, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: delko i 7 gostiju.