Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovaj zeljin golman je nesto ala sahinovic, samo dosta nizi. Kvalitetom tu negdje. Samo sto sahinovic nikad ne bi izletio na onaj centarsut, taj je zakucan za liniju, orilo gorilo
-
- Kontakt:
Iskreno, ne vidim kako vi mozete zavrsiti treci. Kao cetvrti je vec moguce, ali treci su jako, jako male sanse.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:30Velez ide u evropu kao treci na kraju tako da bolje vam je pratite pitare mada su pojedini danas navijali za vas kao nadaju se tituli a ne mogu Slogi i Posusju po golu opalit![]()
1921
Realno Velez je kiksao samo protiv Goska kuci u drugom kolu i Zvijezda u gostima gdje smo odigrali najgoru utakmicu do sad. Ostalo ko je vise ocekivao nije realan ili nije upoznat s kvalitetom igrackog kadra. Za ti cetvrto mjesto ce ti odlucivati takve utakmice s tuzlom i slicnima , a i raspored . Vise bih volio opet na Kosevu gostovati nego Slogi u Doboju hahaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:26Ma nadace se oni tituli sve dok postoje sanse, kao i mi Europi. Sve je to navijacki, ali treba biti realan. Nama ide u prilog sto Velez nije bio u stanju da kako treba iskoristi ove nase kikseve. Oni su razocarenje, mislio sam da ce biti dosta bolji. Siroki cini mi se ni nema ambicija da ide u Europi, vec da razvija igrace. Ipak, kako trenutno stvari stoje, Velez je najblizi tom cetvrtom mjestu, ne bukvalno samo gledajuci bodove, nego sve ukupno do kraja sezone.jasta je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:21Tačno. Mada nisam ni vidio da je nekom ultimativno cilj prvo mjesto. Ljudi se nadaju, sve nebili. I vi se nadate Evropi al Bogami bliži ste borbi za opstanak.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:19Samo budala nije skontala da je vama maksimum trece mjesto ove sezone. Sto iz fudbalskih, sto iz nekih drugih razloga, ali kad vam to neko kaze vi kontate podjebava vas. Zrinjski i Borac ce se boriti za titulu. Zrinjski ima kvalitet, a i ne moze ih se tek tako krasti, dok Borac ima sve ostalo.
19V22
Ne bih ja rekao da vi imate neke kikseve...Vama je ovo neko realno stanje, shodno svim "cimbenicima" i ljudima koji vas vode...Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:26Ma nadace se oni tituli sve dok postoje sanse, kao i mi Europi. Sve je to navijacki, ali treba biti realan. Nama ide u prilog sto Velez nije bio u stanju da kako treba iskoristi ove nase kikseve. Oni su razocarenje, mislio sam da ce biti dosta bolji. Siroki cini mi se ni nema ambicija da ide u Europi, vec da razvija igrace. Ipak, kako trenutno stvari stoje, Velez je najblizi tom cetvrtom mjestu, ne bukvalno samo gledajuci bodove, nego sve ukupno do kraja sezone.jasta je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:21Tačno. Mada nisam ni vidio da je nekom ultimativno cilj prvo mjesto. Ljudi se nadaju, sve nebili. I vi se nadate Evropi al Bogami bliži ste borbi za opstanak.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:19Samo budala nije skontala da je vama maksimum trece mjesto ove sezone. Sto iz fudbalskih, sto iz nekih drugih razloga, ali kad vam to neko kaze vi kontate podjebava vas. Zrinjski i Borac ce se boriti za titulu. Zrinjski ima kvalitet, a i ne moze ih se tek tako krasti, dok Borac ima sve ostalo.
Vise bih ja rekao da je to nekakva vrsta iluzije u koju ste zapali nakon proslogodisnjeg treceg mjesta, pa kontate, sto ja naravno podrzavam, da cete to ponoviti i ovu sezonu.
Velez je odlicna ekipa, sa jako dobrim trenerom i dobrano su oni ispred vas i po kvalitetu i po potencijalu za to mjesto koje vodi u Evropu, u cemu se i ti indirektno slazes.
-
- Kontakt:
Zabiljezio sam u podsjetnik 6698 strana samo zaboravio sam napisati i osvajaci kupaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:33Iskreno, ne vidim kako vi mozete zavrsiti treci. Kao cetvrti je vec moguce, ali treci su jako, jako male sanse.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:30Velez ide u evropu kao treci na kraju tako da bolje vam je pratite pitare mada su pojedini danas navijali za vas kao nadaju se tituli a ne mogu Slogi i Posusju po golu opalit![]()
Javim ti se u junu iduce godine kada budem dolazio u Sarajevo da pijemo pice
Ma osuli su i drvlje i kamenje po momku za danasnju partiju, ali jednostavno sute na cinjenicu da ih u najmanje 3-4 tekme kuci spasio...
Mlad je to golman, sklon oscilacijama, ali ima i kvalitet
-
- Kontakt:
Ako sam dobro vidio, vama je raspored do kraja polusezone: Zrinjski (zijan), Siroki (u gostima), Sarajevo (kuci), Mi (u gostima), Igman (kuci). Bas zajebano. Favort ste sigurno kuci protiv Igmana, u ostalim utakmicama ne.Cernica22 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:35Realno Velez je kiksao samo protiv Goska kuci u drugom kolu i Zvijezda u gostima gdje smo odigrali najgoru utakmicu do sad. Ostalo ko je vise ocekivao nije realan ili nije upoznat s kvalitetom igrackog kadra. Za ti cetvrto mjesto ce ti odlucivati takve utakmice s tuzlom i slicnima , a i raspored . Vise bih volio opet na Kosevu gostovati nego Slogi u Doboju haha
1921
Aha, svakako da ideteCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:30
Velez ide u evropu kao treci na kraju tako da bolje vam je pratite pitare mada su pojedini danas navijali za vas kao nadaju se tituli a ne mogu Slogi i Posusju po golu opalit![]()

Neo sta reci na ovu vec hronicnu optecenost sa Zeljom

Postao/la CampobelloDiMazara » 12 nov 2023, 17:36
Borac od sljedecih 6 utakmica 5 gostuje
Eto sto su prvi igrali kuci non stop uz lopovsko sudjenje osim ove sto im je pustio Zeljo veceras
Postao/la CampobelloDiMazara » 12 nov 2023, 17:19
Treba UEFA preispitati ovakva pustanja golova za tri boda
Postao/la CampobelloDiMazara » 12 nov 2023, 17:08
Kako Zeljo podanicki pusti tri boda Borcu
Postao/la CampobelloDiMazara » 12 nov 2023, 17:06
Kako ono ispusti loptu hahahahahaha
Ovo samo najnoviji postovi, minut posla za izvuci

Ponovi brat napaceni 4 puta istu stvar o roku od par minuta

Zadnja izmjena: let3, dana/u 12 nov 2023, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
A vi ste favoriti protiv Sarajeva Zrinjskog i Veleza kuci te protiv Sirokog u gostimaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:39Ako sam dobro vidio, vama je raspored do kraja polusezone: Zrinjski (zijan), Siroki (u gostima), Sarajevo (kuci), Mi (u gostima), Igman (kuci). Bas zajebano. Favort ste sigurno kuci protiv Igmana, u ostalim utakmicama ne.Cernica22 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:35Realno Velez je kiksao samo protiv Goska kuci u drugom kolu i Zvijezda u gostima gdje smo odigrali najgoru utakmicu do sad. Ostalo ko je vise ocekivao nije realan ili nije upoznat s kvalitetom igrackog kadra. Za ti cetvrto mjesto ce ti odlucivati takve utakmice s tuzlom i slicnima , a i raspored . Vise bih volio opet na Kosevu gostovati nego Slogi u Doboju haha

Sutra pobjeda aBd , vrijeme je vise, listica pobjeda, Sarajevo kuci pobjeda ili x, Grbavica x neki i Igman pobjeda. Malo navijacki, ali nije ni nerealno.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:39Ako sam dobro vidio, vama je raspored do kraja polusezone: Zrinjski (zijan), Siroki (u gostima), Sarajevo (kuci), Mi (u gostima), Igman (kuci). Bas zajebano. Favort ste sigurno kuci protiv Igmana, u ostalim utakmicama ne.Cernica22 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:35Realno Velez je kiksao samo protiv Goska kuci u drugom kolu i Zvijezda u gostima gdje smo odigrali najgoru utakmicu do sad. Ostalo ko je vise ocekivao nije realan ili nije upoznat s kvalitetom igrackog kadra. Za ti cetvrto mjesto ce ti odlucivati takve utakmice s tuzlom i slicnima , a i raspored . Vise bih volio opet na Kosevu gostovati nego Slogi u Doboju haha
19V22
-
- Kontakt:
Nije mi jasno, kad navijačima Sarajeva nije problem biti treći i igrati kup sa najskupljim timom što ostali kukaju i kmeče,budžet Sarajeva uopšte nije toliko veći koliko se to potencira i tu razliku u ulaganju smo pokrili prodajom Dala i najboljom posjetom i bez srkleta idemo dalje
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa vuna im,sta ce tek procat kad jos vise ulozimo? Navijaci Sarajeva su prije svega svjesni da Vico kroji tabelu,kad se bude dozvolilo da se igra fudbal onda mozemo neke racune pravit,ovako samo gledat nista vise.Anex je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:45Nije mi jasno, kad navijačima Sarajeva nije problem biti treći i igrati kup sa najskupljim timom što ostali kukaju i kmeče,budžet Sarajeva uopšte nije toliko veći koliko se to potencira i tu razliku u ulaganju smo pokrili prodajom Dala i najboljom posjetom i bez srkleta idemo dalje
Dobro to, al 4 ponoviti istu stvarCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:46Majstore relaksiraj se samo vas ujedam moram malo nakon onog crnjaka u zadnjoj minuti ti se zado kopas po postovima editujes![]()

Gdje trokira maca

-
- Kontakt:
Pa cetri okretaja zeludca kod mog prijatelja tetrijeba znam da ga trigerujem svaki putlet3 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:48Dobro to, 4 ponoviti istu stvarCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:46Majstore relaksiraj se samo vas ujedam moram malo nakon onog crnjaka u zadnjoj minuti ti se zado kopas po postovima editujes![]()
![]()
Gdje trokira maca![]()

I to ofirno tetrijeb koje non stop ponavljas ti je vrh
cuj tertrijeb

cuj tertrijeb

Ma mene niko ne moze uvjerit da je Mirvic letva neka koja do sad nije uvidio sta i kako i da pored jakog kadra mora krenuti malo krojiti s druge strane nesto. Koliko je to sad moguce preko ionako prodanih bosnjaka u savezu to je druga stvar, ali sumnjam opet da on sjedi skretenih ruku, a ovoliku lovu krsi. Kad jedan konkurent otvoreno krade, drugi navlaci namazano nema mi smisla ni da Sarajevo nijemo posmatra i nada se boljim danima.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:48Pa vuna im,sta ce tek procat kad jos vise ulozimo? Navijaci Sarajeva su prije svega svjesni da Vico kroji tabelu,kad se bude dozvolilo da se igra fudbal onda mozemo neke racune pravit,ovako samo gledat nista vise.Anex je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:45Nije mi jasno, kad navijačima Sarajeva nije problem biti treći i igrati kup sa najskupljim timom što ostali kukaju i kmeče,budžet Sarajeva uopšte nije toliko veći koliko se to potencira i tu razliku u ulaganju smo pokrili prodajom Dala i najboljom posjetom i bez srkleta idemo dalje
19V22
-
- Kontakt:
Ja bih te citirao ali si mi zabraniolet3 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:48Dobro to, al 4 ponoviti istu stvarCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:46Majstore relaksiraj se samo vas ujedam moram malo nakon onog crnjaka u zadnjoj minuti ti se zado kopas po postovima editujes![]()
![]()
Gdje trokira maca![]()

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Ljude u NSBiH imaju Borac (ubjedljivo, logicno), Zrinjski i Sarajevo. Nisu oni nezasticeni, pusti kmecanje. Problem je sto su osjetno slabiji od Zrinjskog, a nemaju ni blizu protekciju kao Borac. To im znaci trece mjesto, u najboljem slucaju. Mi ostali, kako nas sta zakaci.Cernica22 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:52Ma mene niko ne moze uvjerit da je Mirvic letva neka koja do sad nije uvidio sta i kako i da pored jakog kadra mora krenuti malo krojiti s druge strane nesto. Koliko je to sad moguce preko ionako prodanih bosnjaka u savezu to je druga stvar, ali sumnjam opet da on sjedi skretenih ruku, a ovoliku lovu krsi. Kad jedan konkurent otvoreno krade, drugi navlaci namazano nema mi smisla ni da Sarajevo nijemo posmatra i nada se boljim danima.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:48Pa vuna im,sta ce tek procat kad jos vise ulozimo? Navijaci Sarajeva su prije svega svjesni da Vico kroji tabelu,kad se bude dozvolilo da se igra fudbal onda mozemo neke racune pravit,ovako samo gledat nista vise.Anex je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:45Nije mi jasno, kad navijačima Sarajeva nije problem biti treći i igrati kup sa najskupljim timom što ostali kukaju i kmeče,budžet Sarajeva uopšte nije toliko veći koliko se to potencira i tu razliku u ulaganju smo pokrili prodajom Dala i najboljom posjetom i bez srkleta idemo dalje
1921
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Fudbalmozak2, laszlo, Najprvi i 11 gostiju.