HŠK Zrinjski

supervizor
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la supervizor » 06 nov 2023, 22:39

morsecode je napisao/la:
06 nov 2023, 20:14
Izvinite sto upadam...radim edit za FM pa mi treba par informacija. Ko je sportski direktor i ko su clanovi upravnog odbora ? Vidim da vam je internet stranica jos uvijek pod izradom a na tm nema bas puno informacija a vala ni google mi nije prijatelj
Predsjednik Upravnog odbora Denis Lasić, izvršni dopredsjednik Danko Šulenta,dopredsjednik Upravnog odbora Amir Gross Kabiri.
Sportski direktor kao takav ne postoji.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 06 nov 2023, 22:47

morsecode je napisao/la:
Izvinite sto upadam...radim edit za FM pa mi treba par informacija. Ko je sportski direktor i ko su clanovi upravnog odbora ? Vidim da vam je internet stranica jos uvijek pod izradom a na tm nema bas puno informacija a vala ni google mi nije prijatelj
Mozemo ocekivat igrivu nasu ligu s normalnim pravilima? :ljepota:

Cesc44
Kontakt:

Post Postao/la Cesc44 » 06 nov 2023, 23:00

supervizor je napisao/la:
06 nov 2023, 22:39
morsecode je napisao/la:
Predsjednik Upravnog odbora Denis Lasić, izvršni dopredsjednik Danko Šulenta,dopredsjednik Upravnog odbora Amir Gross Kabiri.
Sportski direktor kao takav ne postoji.
Slobodno nek stavi Danka Sulentu za sportskog direktora, on je zaduzen najvise za dovodjenje igraca.

morsecode
Kontakt:

Post Postao/la morsecode » 06 nov 2023, 23:31

Hvala momci sto ste pomogli, niste me isfurali ko ove moje komsije :mrgreen:

Sto se tice pravila, imamo problem pisao sam tamo na generalnoj temi, ugl po defoltu FM tretira Slo i HR kao nacije iz EU, a ne kao bivse SFRJ republike. Tako da fakticki svi HR i Slo igraci se tretiraju kao stranci. Ostalo je sve manje vise okej radi dobro, samo sad ostaju ove sitnice to je najgore, ali dao sam rajici rijec i ispostovat cu, izlazi baza za dan-dva, bacite oko tamo na temu.
"To je jednostavno SARAJEVO"

supervizor
Kontakt:

Post Postao/la supervizor » 08 nov 2023, 14:34

Hoće li se klub očitovati oko Kožulja i njegovog statusa?
Neozbiljno je da sve saznajemo preko medija.

Po novijim slikama mi izgleda da se Bradarić malo utegno,bar je izgubio u obrazima :D
Drago mi je da je došao raditi,ovo što je odigrao pokazao je da mu je stalo.Valjda će još na bolje.

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 08 nov 2023, 16:24

supervizor je napisao/la:
08 nov 2023, 14:34
Hoće li se klub očitovati oko Kožulja i njegovog statusa?
Neozbiljno je da sve saznajemo preko medija.

Po novijim slikama mi izgleda da se Bradarić malo utegno,bar je izgubio u obrazima :D
Drago mi je da je došao raditi,ovo što je odigrao pokazao je da mu je stalo.Valjda će još na bolje.
Sumnjam da ce se klub ocitovati oko Kozulja ...ocekujem mozda Bradaric sutra barem poluvrijeme treba nam netko u sredini s iskustvom ....Malenkinusic mi se sve vise i vise svida ima besto u tome momku ....Ocekujem sutra pristup na sve ili nista nemaju sto izgubiti to je i Renda najavio na presici

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 08 nov 2023, 21:17

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

samith
Kontakt:

Post Postao/la samith » 09 nov 2023, 12:24

Super je što će ekipa imati mogućnost igrati u odličnom i uzavrelom ambijentu. Ovo iskustvo bit će neprocijenjivo! Sretno Zrinja večeras.
U ritmu pjesme ljubavne..

stanaaa
Kontakt:

Post Postao/la stanaaa » 09 nov 2023, 16:26

Koji sastav ocekujete veceras?

us1997
Kontakt:

Post Postao/la us1997 » 09 nov 2023, 16:47

stanaaa je napisao/la:
09 nov 2023, 16:26
Koji sastav ocekujete veceras?
Marić
Čorluka. Jakovljević. Radic. Memija

Čanadzija Ivančić

Malekinusic Ćuže
Kiš
Bilibija

MostarskiEuropski
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiEuropski » 09 nov 2023, 19:41

Šta reći na ovakav pristup i ovakvu igru dan te **** ?
Od ovakvog kluba i ovakve igre gubiti 2:0 na poluvremenu..
Da mi je samo vidit klub od 2005. sa savršenom igrom da nas dobije gospodski u europi da nemaš kome šta reći, osim Aston Ville

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 09 nov 2023, 20:25

MostarskiEuropski je napisao/la:
09 nov 2023, 19:41
Šta reći na ovakav pristup i ovakvu igru dan te **** ?
Od ovakvog kluba i ovakve igre gubiti 2:0 na poluvremenu..
Da mi je samo vidit klub od 2005. sa savršenom igrom da nas dobije gospodski u europi da nemaš kome šta reći, osim Aston Ville
Imamo prevelika očekivanja od ovih mazluma od igrača kad čovjek koji svaki dan šuta loptu ne može s 10 m pogodit barem gol nemamo o čemu pričati.....gubimo 2:0 on uvodi Zlomislića svaka čast Guardiola ....
Nekim se igračima senatorima treba lijepo zahvaliti na kraju sezone ...

MostarskiBijeli1
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiBijeli1 » 09 nov 2023, 20:43

Ohanite, igrali smo protiv bolje ekipe i zasluženo izgubili

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 10 nov 2023, 07:07

MostarskiBijeli1 je napisao/la:
09 nov 2023, 20:43
Ohanite, igrali smo protiv bolje ekipe i zasluženo izgubili
Točno treba ohanuti ...krivo mi je zbog Legije u Mostaru i onog boda u Birminghamu sto smo nesretno izgubili bodove sveukupno predstavili smo se u jako dobrom svijetlu do sada i ne sumnjam da će tako biti i ubuduće .
Sinoc Legija zasluzeno pobijedila .
Isto tako sam mišljenja da nekim senatorima istječe vrijeme ili je već isteklo da u njihovim glavama postaju veći od kluba ili jednostavno da ih je vrijeme pregazilo .

SAMO JAKO MOSTARSKI ZRINJSKI 💪

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 10 nov 2023, 12:06

Ne znam gdje je problem kod nasih odbranbenih igraca. Jel to trema, neiskustvo, naivnost, neuigranost, dekoncentracija?
Jest da je Legija jaca, spremnija i dosta skuplja ekipa nego Zrinja. Ali zar je moguce da opet nakon kornera spavamo,
lik sam kao duh na drugoj stativi mirno primi loptu i zakuca je pod stativu. Igrajmo onda flastera 1 na 1 u 16 metara, ako ne znamo cuvati prostor. Penal jest ili nije bio, ne smije Corluka dozvoliti da mu Poljak udje sa strane prije njega, zagradi loptu tijelom da ne udjes u tu situaciju sta ce sudac svirati. Naprijed smo bezopasno djelovali, kod jedine prave prilike je Canadjija trebao bar po golu loptu poslati, mozda bi u toj idealnoj situaciji u mrezi zavrsila. Idemo dalje, Europske lige su ipak nesto novo za sve nas, okrecemo se sada laksim protivnicima u prvenstvu prije Alkmaara i Aston Ville.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 10 nov 2023, 12:27

Jeli se treba početi pričati o umoru igraca,ipak je druga polovica prvog dijela takmicenja (svih) prosla,igraci se rotiraju vecinom jedni isti.
Dali po vama se treba očekivati pad forme do kraja prvenstva sad u ovim uslovima?

samith
Kontakt:

Post Postao/la samith » 10 nov 2023, 12:47

Trener je očekivao da će Legia napasti od prve minute i stavio petoricu u obranu i to je sasvim u redu nikakva primjedba, ali zašto odmah na poluvremenu nije mijenjao ništa.. baš se vidilo kad su ušli određeni igači da se podigao kvalitet tima i odmah smo mogli vidjeti duple, brži protok lopte, pas u dubinu itd..
Druga stvar koja mi je nejasna a to je Hrvanović. Njemu trebaju utakmice vidi se da je veliki potencijal, ali u domaćem prvenstvu i kupu dobiva minute na kapaljku, dok u Europi redovno igra barem 30-45 minuta..
Nama definitivno fali kreativac u vezi koji može odigrati 70ak minuta. Ivančić jučer dosta dobar i dosta sigurniji na lopti od Čane. Bradarić i Ivančić kao kreativci, a Čana da trči za obojicu :D to ne bi bio loš vezni red..

Ovo je za nas ogromno iskustvo, kad bi barem još bod uzeli odlično bi bilo, mada je i ovako dosta dobra prezentacija našeg kluba u Europi.
U ritmu pjesme ljubavne..

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 10 nov 2023, 22:13

Dobro je postavio Kruno i dobro smo krenuli, ali je po meni morao vaditi jednog stopera nakon što smo primili drugi gol. Nije tada, nije na poluvremenu, tek u šezdeset i nekoj. Čanađija je vidljiv, jer je ćelav i trči, ali mu je za ovoliko odigranih minuta učinak ravan nuli. Zabija se, gubi lopte, na to mjesto moramo boljeg igrača dovesti.
Ćorluka i Ćuže ne sliče na one igrače od lani. Slobo opasan po naš gol i to konstantno.
Uz sve ovo, jako smo se dobro pokazali u ove 4 utakmice.

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 11 nov 2023, 07:41

zrinjamo je napisao/la:
10 nov 2023, 22:13
Dobro je postavio Kruno i dobro smo krenuli, ali je po meni morao vaditi jednog stopera nakon što smo primili drugi gol. Nije tada, nije na poluvremenu, tek u šezdeset i nekoj. Čanađija je vidljiv, jer je ćelav i trči, ali mu je za ovoliko odigranih minuta učinak ravan nuli. Zabija se, gubi lopte, na to mjesto moramo boljeg igrača dovesti.
Ćorluka i Ćuže ne sliče na one igrače od lani. Slobo opasan po naš gol i to konstantno.
Uz sve ovo, jako smo se dobro pokazali u ove 4 utakmice.
Meni nije jasno ako osoba x svaki dan šuta loptu ili dodaje a to mu je primarni posao . Svaki dan na treninzima radi dodavanja iz raznih situacija, ubačaje , šutiranja . Da radiš amaterske prekršaje i to u kazbenon prostoru . Da kad ti se ukaže prilika na utakmici da ti ne možeš pogoditi barem gol s 12 ili 13m . Takve bi stvari trebale s vremenom proći u automatizam . Ili da na svakoj utakmici izgubiš 10 lopti ili pogrešno dodaš . Sad je ovo da je babi k bila bi dedo ali sam siguran da bi ono od Čanađije Kožulj zatvorenih očiju zabijo. Zaro mi je krivo sto vise nije s nama .

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 12 nov 2023, 21:14

Rendulić priča danas o umoru, a sutra će sigurno izvesti 9 igrača koji su počeli protiv Legije.Treba osvježiti momčad. Bradarić-Prskalo ispred njih Kiš, tu su još Jukić, Malekinušić, Hrvanović, Maglica…kojima se mora u sljedećim utakmicama dati veća minutaža u približivanju prema Borcu i prvome mjestu na tablici.
Zadnja izmjena: Taramba, dana/u 13 nov 2023, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, relativizam i 34 gosta.