Predsjednik Upravnog odbora Denis Lasić, izvršni dopredsjednik Danko Šulenta,dopredsjednik Upravnog odbora Amir Gross Kabiri.
Sportski direktor kao takav ne postoji.
Predsjednik Upravnog odbora Denis Lasić, izvršni dopredsjednik Danko Šulenta,dopredsjednik Upravnog odbora Amir Gross Kabiri.
Mozemo ocekivat igrivu nasu ligu s normalnim pravilima?
Slobodno nek stavi Danka Sulentu za sportskog direktora, on je zaduzen najvise za dovodjenje igraca.supervizor je napisao/la: ↑06 nov 2023, 22:39Predsjednik Upravnog odbora Denis Lasić, izvršni dopredsjednik Danko Šulenta,dopredsjednik Upravnog odbora Amir Gross Kabiri.
Sportski direktor kao takav ne postoji.
Sumnjam da ce se klub ocitovati oko Kozulja ...ocekujem mozda Bradaric sutra barem poluvrijeme treba nam netko u sredini s iskustvom ....Malenkinusic mi se sve vise i vise svida ima besto u tome momku ....Ocekujem sutra pristup na sve ili nista nemaju sto izgubiti to je i Renda najavio na presicisupervizor je napisao/la: ↑08 nov 2023, 14:34Hoće li se klub očitovati oko Kožulja i njegovog statusa?
Neozbiljno je da sve saznajemo preko medija.
Po novijim slikama mi izgleda da se Bradarić malo utegno,bar je izgubio u obrazima![]()
Drago mi je da je došao raditi,ovo što je odigrao pokazao je da mu je stalo.Valjda će još na bolje.
Imamo prevelika očekivanja od ovih mazluma od igrača kad čovjek koji svaki dan šuta loptu ne može s 10 m pogodit barem gol nemamo o čemu pričati.....gubimo 2:0 on uvodi Zlomislića svaka čast Guardiola ....MostarskiEuropski je napisao/la: ↑09 nov 2023, 19:41Šta reći na ovakav pristup i ovakvu igru dan te **** ?
Od ovakvog kluba i ovakve igre gubiti 2:0 na poluvremenu..
Da mi je samo vidit klub od 2005. sa savršenom igrom da nas dobije gospodski u europi da nemaš kome šta reći, osim Aston Ville
Točno treba ohanuti ...krivo mi je zbog Legije u Mostaru i onog boda u Birminghamu sto smo nesretno izgubili bodove sveukupno predstavili smo se u jako dobrom svijetlu do sada i ne sumnjam da će tako biti i ubuduće .MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑09 nov 2023, 20:43Ohanite, igrali smo protiv bolje ekipe i zasluženo izgubili
Meni nije jasno ako osoba x svaki dan šuta loptu ili dodaje a to mu je primarni posao . Svaki dan na treninzima radi dodavanja iz raznih situacija, ubačaje , šutiranja . Da radiš amaterske prekršaje i to u kazbenon prostoru . Da kad ti se ukaže prilika na utakmici da ti ne možeš pogoditi barem gol s 12 ili 13m . Takve bi stvari trebale s vremenom proći u automatizam . Ili da na svakoj utakmici izgubiš 10 lopti ili pogrešno dodaš . Sad je ovo da je babi k bila bi dedo ali sam siguran da bi ono od Čanađije Kožulj zatvorenih očiju zabijo. Zaro mi je krivo sto vise nije s nama .zrinjamo je napisao/la: ↑10 nov 2023, 22:13Dobro je postavio Kruno i dobro smo krenuli, ali je po meni morao vaditi jednog stopera nakon što smo primili drugi gol. Nije tada, nije na poluvremenu, tek u šezdeset i nekoj. Čanađija je vidljiv, jer je ćelav i trči, ali mu je za ovoliko odigranih minuta učinak ravan nuli. Zabija se, gubi lopte, na to mjesto moramo boljeg igrača dovesti.
Ćorluka i Ćuže ne sliče na one igrače od lani. Slobo opasan po naš gol i to konstantno.
Uz sve ovo, jako smo se dobro pokazali u ove 4 utakmice.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, relativizam i 34 gosta.