Ma nemoj, fol nisi pratio one kvale za Brazil, Sp, i prije toga kad smo dobri bili. Nisi malo sutra, nemoj mi te price kao uvijek samo Sarajevo a nisi repku nesto pratio, navijanje za lokalni klub ne moze bit nepovezano sa pracenjem reprezentacije
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ti baš sve napisano uzimaš za ozbiljno?

Jest Morena napalo 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Vala mene smorise zivo ove pauze majke mi.
Rogic
Began Djuricko Anicic Durak
Buljubasa Mustafic Avram
Hasic Oliveire Penja.
Zelio bih ovako nesto vidjeti.
Rogic
Began Djuricko Anicic Durak
Buljubasa Mustafic Avram
Hasic Oliveire Penja.
Zelio bih ovako nesto vidjeti.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Opet prizivanje odrona tipa Duljević, koji ne može 15 minuta trčati. Najviše bih volio igrače tipa Đuričković, koji uđu na mala vrata i budu najbolji. Momak karakteran, pravi sportista, prespreman, koji ima kvalitet i požrtvovanost. Takve igrače priželjkujem, a ne kršine tipa Duljević, koji će ovdje doći malo trenirati i kurciti se po gradu s Audijem.
Sreća pa se pita samo Rožman, a ne vi. Dovodiće se i igrati samo oni pravi profesionalci, a ne neke olupine koji žive od stare slave i koji će sa guza na guz svaki dan, a za treninge i klub ih zaboli.
Možeš biti najbolji, Simon ako vidi da ne možeš trčati ili nećeš kao u slučaju Ziljkića, tribine ti ne ginu. Svaka mu čast na tome, prvi trener sa mudima i ima moju najveću podršku.
Sreća pa se pita samo Rožman, a ne vi. Dovodiće se i igrati samo oni pravi profesionalci, a ne neke olupine koji žive od stare slave i koji će sa guza na guz svaki dan, a za treninge i klub ih zaboli.
Možeš biti najbolji, Simon ako vidi da ne možeš trčati ili nećeš kao u slučaju Ziljkića, tribine ti ne ginu. Svaka mu čast na tome, prvi trener sa mudima i ima moju najveću podršku.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nisam ni ja za Duljevića. Zimski budžet će nam biti jak, i nema potrebe da se oživljavaju karijere, osim ako to nisu igrači koji su spremni 101% da grizu. Duljević je u padu forme praktički već godinama, a sa fizičkom spremom je sigurno loš.
Svakako da je na Simonu i Senijadu da odlučuju, a ne na nama, ali ne izgleda mi to kao neki realan transfer gledajući dosadašnja dovođenja Ibričića( u suradnji sa Simonom ).
Svakako da bi na zimu najveći fokus trebao biti na golmanu, veznjaku i lijevom krilu. Još bi bilo dobro dovesti jednog stopera, riješiti se Trake i povremeno davati minutažu Čeliku.
Moje želje su Muharemović za stopera, Bašić za veznjaka i Luka Menalo krilo. Za golmana ne znam koga bi, nek izvuku nekog Crnogorca pa nek nas iznenadi ko i Đuričković
Svakako da je na Simonu i Senijadu da odlučuju, a ne na nama, ali ne izgleda mi to kao neki realan transfer gledajući dosadašnja dovođenja Ibričića( u suradnji sa Simonom ).
Svakako da bi na zimu najveći fokus trebao biti na golmanu, veznjaku i lijevom krilu. Još bi bilo dobro dovesti jednog stopera, riješiti se Trake i povremeno davati minutažu Čeliku.
Moje želje su Muharemović za stopera, Bašić za veznjaka i Luka Menalo krilo. Za golmana ne znam koga bi, nek izvuku nekog Crnogorca pa nek nas iznenadi ko i Đuričković

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- morsecode
- Kontakt:
Smiri dozivljaj lutko, meni ce uvijek Sarajevo biti ispred reprezentacije
"To je jednostavno SARAJEVO"
Da nije nekome Duljevic treby pokupio,brate ako vam je Dulja trebu pokupio ubi te se.ahhahahaha
Gledam tekmu Rijeka Dinamo,kako se silji Dinamu majke mi.
Gledam tekmu Rijeka Dinamo,kako se silji Dinamu majke mi.
FK SARAJEVO.
Nego bez zajebancije,ako se moze dovesti npr Menalo ili sta znam neka bomba kao Hasic normalno da necemo Duljevica.Mislim da je proljece aBd Penjarandino .
FK SARAJEVO.
Na zimu teško da če biti novih igrača, zadatak Ibričića kao SD je riješavanje ovi otposanih igrača s tim da je moguče da još 1-2 odu što svojom što Rožmanovom voljom.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Pena nije normalan, sinoć je trebao dobiti čist crveni u nekoj beze situaciji gdje apsolutno nema potrebe za onakvim startom. Mislim da mu je simon htio dati bar 60min. A ovako je sam sebe izbacio, sreća pa je ziljkić trenutno loš inače ne bi dobio minutu
Čelika će te isto tjerati kao i Traku (pogotovo u tadašnjoj ekipi kakva je već bila) jer ako hocete dijete stopera morate biti strpljivi bar 2,3godine, nije realno da dijete čuva bez greške napadače tipa ramić, krpić, bilbija itd itd
Jedan super talent se radja jednom u 5 godina čije igranje se ne osjeti na tim. Kao Mujakić. Ogromna je razlika juniorski/seniorski fudbal, pogotovo kod nas gdje juniori imaju tokom sezone 2,3 jake tekme...
Čelika će te isto tjerati kao i Traku (pogotovo u tadašnjoj ekipi kakva je već bila) jer ako hocete dijete stopera morate biti strpljivi bar 2,3godine, nije realno da dijete čuva bez greške napadače tipa ramić, krpić, bilbija itd itd
Jedan super talent se radja jednom u 5 godina čije igranje se ne osjeti na tim. Kao Mujakić. Ogromna je razlika juniorski/seniorski fudbal, pogotovo kod nas gdje juniori imaju tokom sezone 2,3 jake tekme...
prva ljubav rudar, vjecna ljubav sarajevo...
Ne znam jel ko prike napisao ali
leon Benko
Nek je sa srećom.
leon Benko
Nek je sa srećom.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Niej vam ovo igrica,da otjeras nekog moras ga isplatiti kao Velez 200milja Ikica.moreno123 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 18:30Samo mi hocemo da pravimo iskorake, da igramo evropska takmicenja a prizivamo igrace koji se nisu mogli nametnuti u drugoj Njemackoj i u nekom lijevom klubu u Francuskoj. Dan te jbo cuj Duljevic, jest on pitar al nemoj me zajebavat. Na osnovu ovih komentara vidis koliko ljudi veze nemaju o fudbalu.
BRAVO SARAJEVO!!!
Rožman, Šahinović, Buljubašić, Mustafić i ostali
Otkako je otišao mislim da nije postigao 5 golova i upisao 5 asistencija.
Rožman, Šahinović, Buljubašić, Mustafić i ostali

Fakat nevjerovatno da ima još ljudi koji njega prizivaju.moreno123 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 18:30Samo mi hocemo da pravimo iskorake, da igramo evropska takmicenja a prizivamo igrace koji se nisu mogli nametnuti u drugoj Njemackoj i u nekom lijevom klubu u Francuskoj. Dan te jbo cuj Duljevic, jest on pitar al nemoj me zajebavat. Na osnovu ovih komentara vidis koliko ljudi veze nemaju o fudbalu.

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Slazem se u potpunosti.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 nov 2023, 19:12Opet prizivanje odrona tipa Duljević, koji ne može 15 minuta trčati. Najviše bih volio igrače tipa Đuričković, koji uđu na mala vrata i budu najbolji. Momak karakteran, pravi sportista, prespreman, koji ima kvalitet i požrtvovanost. Takve igrače priželjkujem, a ne kršine tipa Duljević, koji će ovdje doći malo trenirati i kurciti se po gradu s Audijem.
Raja nikako da shvati da Rozman nije nas mahalski tip trenera, covjek drugacije razmislja. On ce traziti igrace koji se uklapaju u ono sto on zeli. Vidjeti pod Julardzija. Samo strpljenja i vjerujmo covjeku.
Neko tipa Djokanovic ili Cimi da drži sredinu i jedan Rahman da pita loptama i eto ti duple krune 

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Da je kakvog kreativnog veznjaka dovesti koji zna podvaliti loptu..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I barem potpredsjednik u savezu

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Par zanimljivih veznjaka sa Eu papirima
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 12 nov 2023, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!