Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Nije lose za gomilu panjeva protiv prvaka 
- wadethegreat
- Kontakt:
Kako ostavise lika samog Silva ispred njega cuva O2...
Jackson je beskoristan na terenu ali to se očekivalo. Realan X na poluvremenu.
- wadethegreat
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Sta je sa Colwillom?
- wadethegreat
- Kontakt:
Izbaci Jacksona yebo ti on sve po spisku.
Bolje sa igračem manje nego sa Jacksonom koliko je čovjek beskoristan ovo je strašno.
EDIT

EDIT
E moj Gusto...
- wadethegreat
- Kontakt:
Jao sta mi fulamo fuj.
Ravnopravni sa prvacima
Ravnopravni sa prvacima
- wadethegreat
- Kontakt:
E kakvi smo mi pehovi fuj zgadi mi se sve.
SIlva inace danas osim gola uzas tekma.
To je razumljivo s obzirom da ima skoro 40 godina na leđima ja bi probao u nastavku sezone sa Colwillom i Badiashilleom na poziciji štopera iako je Disasi dobro igrao večeras.wadethegreat je napisao/la: ↑12 nov 2023, 19:22E kakvi smo mi pehovi fuj zgadi mi se sve.
Na kraju zaslužen bod, bravo momcima za partiju večeras.
- wadethegreat
- Kontakt:
Steta moglo se i do pobjede ali moglo se i izgubiti ako cemo realno.
Colwill izgleda shoulder injury predivno...
Strasna utakmica odigrali smo vrhunski u napadu toliko sansi more ali odbrana je totalno zakazala.
Ne mozemo mi sastaviti utakmicu da sva tri djela ekipa odigraju odlicno.
Moze se graditi na ovome neporazeni smo u derbijima ove sezone da je poceti samo ove niske blokove rjesavati.
Uglavnom nije lose za gomilu panjeva koji nisu ni godinu zajedno
Colwill izgleda shoulder injury predivno...
Strasna utakmica odigrali smo vrhunski u napadu toliko sansi more ali odbrana je totalno zakazala.
Ne mozemo mi sastaviti utakmicu da sva tri djela ekipa odigraju odlicno.
Moze se graditi na ovome neporazeni smo u derbijima ove sezone da je poceti samo ove niske blokove rjesavati.
Uglavnom nije lose za gomilu panjeva koji nisu ni godinu zajedno
Svaka cast za veceras,pratili smo tempo sitija bili egal, ali moramo da konst. osvajamo bodove i pobedjujemo inace nista,i avb je imao ovakve utakmice kad se setimo.Disasi me podseca na rudigera strvina je teska,lose poceo ali sada izgleda sve bolje.
- Pensioner26
- Kontakt:
Ostaje žal za tim utakmicama protiv Ville, Brendforda, Nottinghama i Bournemotha, ko što neko napisa. Ova sezona ima nekog napretka, ali tužno je ove derbije smo sve dobro odigrali a ni jednu pobjedu ne upisasmo. Kletva radi i dalje od čika Romana i Tuchela.
Ponekad ovako pokazu da mogu nesto odigrat, samo da mogu uhvatit neki kontinuitet.Palmer ponovo odlican, momak zasad igrac sezone definitivno.Odbrana katastrofalna, kako Kuku prezivi ovo ljeto u klubu samo on zna.
Palmer hladan kao parizer na ovim penalima i to protiv Arsenala, Spursa i Sitija. Golemo
Sterling po meni.
Mudryk inace panjina, kad vidim sterlinga sta radi protivnicima od mudryka mi se povraca. Makar da on brzinu iskoristi. Gurni loptu i trci yebo te tata.
Jedva cekam chukwuemeku, nkunkua i tako te ofanzivce da ovaj zutokljunac ne ulazi kad se gol ganja
Sta ja znam, meni je Palmer iz razloga sto nisam ocekivao da ima ovakav impact obzirom na godine i sve. Sterling je ipak neko ko i po godinama i iskustvu treba da nosi ovaj tim. S te strane nekad uradi i premalo, ali sve u svemu nije to ni tako lose u zadnjih mjesec dana. Onaj horor protiv Brentforda je nesto sto se trebalo izbjec i onda bi se moglo pricat o jakom mjesecu. Mora Pochettino odradit nesto po pitanju tih utakmica.
- Pensioner26
- Kontakt:
Sterling je na momente izvanredan i onda odigra 2-3 modus “kur.cobolja” utakmice gdje ne može prediblati igrača i vječito se spetlja 1 na 1 sa golmanom. Taj igrač mi je vječita enigma. Svjetska klasa pa prosjek.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.