14 kolo a već krenula nevidjena smjehurija
I Gradini su dva penala svirana protiv Čelika, samo se čekalo da igrač udje u 16 i eto ga.
Kakve scene tek čekaju nas na proljeće
Moderator/ica: GracanicaAA
14 kolo a već krenula nevidjena smjehurija
Ovo je kompenzacija za jedan od proslih meceva kad smo osteceni
Jesi ti onaj livadar sto je pisao da vam nisu dali unijet baklje na bilinoIceTea je napisao/la: ↑13 nov 2023, 10:42Humor kao u Kike Budaliketa. Malo jači od kisele vode.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑13 nov 2023, 10:37Steta pa je Stupcanica kiksala nedavno protiv Gradine ali opet su u prednosti jer imaju kuci sa Slobodom. Kako sam upratio vec su gostovali na stadionu Tuzla Cityja![]()
Nisam ja sam poslodavac sa tromedje. Znas li hamalit da te priklucimo tesarima zidarima i armiracima iz Tuzle ?IceTea je napisao/la: ↑13 nov 2023, 10:45Nije nama već njima, tako se prenijelo, ma da me i zaboli.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑13 nov 2023, 10:43Jesi ti onaj livadar sto je pisao da vam nisu dali unijet baklje na bilino![]()
![]()
Jesi ti onaj što prodaje paradajz u Vrapčićima iz gepeka?![]()
LIK POKUSAVA ISMIJAT STO SU FORUMASI DAVALI PARE ZA KLUB.redbull93 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 23:48Sramoti sve sto je vezano za slobodu.
Mozes mislit, lik se sprda danas sa nasom akcijom 12ti igrac. Kaze prosite po forumu, pa yebem ti mozak takav. Ako hoces vec nekoga zajebavati za nesto, nadji ono sto ne valja. Klubu u 3 godine pdf Čelika donirao ca. 4000KM, forumasi yebeni od zajebancije pogurali klub, a da ne govorim nesto vise.
Toliko o tome.
Hvala i sretno. Vidimo se u Zenici u proljetnom dijelu.Benjo_AFC86 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 07:10Pozdrav momci!
Prije svega bih se zahvalio navijačima Čelika na korektnosti i sjajnom navijanju i ambijentu koji su napravili tokom 90 minuta. Ozbiljna grupa, jedno od najboljih navijanja koje sam ja propratio u Srebreniku. Pohvale i za dolazak po ovakvom vremenu.
Sretno u nastavku i svako dobro vam želim ispred kolektiva OFK Gradina!
Napravit ce Goretzka i dvanaesti akaunt.VivaLaStella je napisao/la: ↑13 nov 2023, 13:46Eto Ajsti je dobio maksuz selam od admina. Valjda sad mozete normalno raspravljat bez jeftinih kindergarten provokacija
Ili neko ko je dobio malo pažnje na startu od nas, malo od vas (što ste pristajali s njim), pa sad ne vadi. U početku hajde, ok, ali poslije su počeli neki fazoni nigdje veze, pa se na to nadodaju ljudi s nekim morbidnim izjavama, što naši što vaši, i šta dobiješ? Upravo ovo. I što je na momente znao spominjati "uskoro idu neke pare, ali ne treba o tome na forumu", tako nešto, koje pare? Pekara Šaćir? Vrh. Nemam riječi stvarno. Stupčanice odstupi Šaćire pristupiBatistutA19 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 14:29Hajd sto on provocira vredja to je nebitno i ko zeli nek i njeg vredja nek polemise sa njim nek raspravlja ali sto covjek ne vidi nista sta se desava u Slobodi kao npr ovaj Simon i mnogi tuzlaci e to je tuga i zalosno.
Ismijavat sto navijaci vole klub sto daju koliko mogu ,sto su spasili klub od gasenja,sto su rizikovali i poslove i zivote i sve samo moze ili ko nema pojma ili ko je bezobrazan i ko ne zna sta je ljubav prema klubu i kome nedaju baklje unijet u stadion.
Znaci Manijaci tribinu izgradili i treba ismijat pa to je za respekt veliki.
Nedo bog da Sloboda dodje kao Celik sto je bio i da ovakvi likovi se bore i Fukare pa Sloboda bi bila ugasena za 15 minuta ali nadam se da nece doci .Meni je najgore sto tuzlaci prvo gledaju teren i tabelu a ne desavanja u klubu e taj mentalitet i Celikov je ko nebo i zemlja..
Ovo je respekt sto Zvijezda uradila realno i mali grad su ali su ljudi skupili pare da igraju protiv Rahica. To znaci treba ismijat sto su skupilli pare da igraju pa to je jednom i Celik uradio cini mi se skupio preko 50 000 KM za neki hitan dug da se igra utakmice u roku par dana.
Ovo je sasvim normalna komunikacija. Mnoge stvari su ovdje izmakle kontroli.simonknows je napisao/la: ↑13 nov 2023, 14:45Ili neko ko je dobio malo pažnje na startu od nas, malo od vas (što ste pristajali s njim), pa sad ne vadi. U početku hajde, ok, ali poslije su počeli neki fazoni nigdje veze, pa se na to nadodaju ljudi s nekim morbidnim izjavama, što naši što vaši, i šta dobiješ? Upravo ovo. I što je na momente znao spominjati "uskoro idu neke pare, ali ne treba o tome na forumu", tako nešto, koje pare? Pekara Šaćir? Vrh. Nemam riječi stvarno. Stupčanice odstupi Šaćire pristupiBatistutA19 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 14:29Hajd sto on provocira vredja to je nebitno i ko zeli nek i njeg vredja nek polemise sa njim nek raspravlja ali sto covjek ne vidi nista sta se desava u Slobodi kao npr ovaj Simon i mnogi tuzlaci e to je tuga i zalosno.
Ismijavat sto navijaci vole klub sto daju koliko mogu ,sto su spasili klub od gasenja,sto su rizikovali i poslove i zivote i sve samo moze ili ko nema pojma ili ko je bezobrazan i ko ne zna sta je ljubav prema klubu i kome nedaju baklje unijet u stadion.
Nedo bog da Sloboda dodje kao Celik sto je bio i da ovakvi likovi se bore i Fukare pa Sloboda bi bila ugasena za 15 minuta ali nadam se da nece doci .Meni je najgore sto tuzlaci prvo gledaju teren i tabelu a ne desavanja u klubu e taj mentalitet i Celikov je ko nebo i zemlja..
Ovo je respekt sto Zvijezda uradila realno i mali grad su ali su ljudi skupili pare da igraju protiv Rahica. To znaci treba ismijat sto su skupilli pare da igraju pa to je jednom i Celik uradio cini mi se skupio preko 50 000 KM za neki hitan dug da se igra utakmice u roku par dana.Šaćir znači institucija, razmišljaju da kupe Želju
![]()
A ustvari na ulici kad sretneš nekog poduzetnika iz Tuzle/Tk i kažeš samo "Vidi ja sam iz Slo...", to je to on je već ili sjeo u prvi taksi ili pretrčao na drugu stranu ulice. Mislim da se ne shvati pogrešno, ne kažem da se mi sad raspadamo ili nešto, ali da je situacija bajna, Bgm nije ni blizu. Najviše što možeš reći da je stabilna, ali maksimalno to. I eto što uz to idu bolji rezultati (čitaj skupa ekipa), pa razumijem da se ne može i rješavati dug i osvajati titula u ovoj - najgoroj ligi svijeta.![]()
![]()
sereeesss da je to zapravo Goretzka??? Nisam znao, mada se dalo zakljucit.. Ja konto to je neki obicni balavac, a ne hodajuca psihoza SmoretzkaWanderson je napisao/la: ↑13 nov 2023, 14:27Napravit ce Goretzka i dvanaesti akaunt.VivaLaStella je napisao/la: ↑13 nov 2023, 13:46Eto Ajsti je dobio maksuz selam od admina. Valjda sad mozete normalno raspravljat bez jeftinih kindergarten provokacija
Samo u paketu sa ledenim poslat na hladjenje aveniju i bilo bi sve topprisonbreak je napisao/la: ↑13 nov 2023, 15:24Ovo je sasvim normalna komunikacija. Mnoge stvari su ovdje izmakle kontroli.simonknows je napisao/la: ↑13 nov 2023, 14:45Ili neko ko je dobio malo pažnje na startu od nas, malo od vas (što ste pristajali s njim), pa sad ne vadi. U početku hajde, ok, ali poslije su počeli neki fazoni nigdje veze, pa se na to nadodaju ljudi s nekim morbidnim izjavama, što naši što vaši, i šta dobiješ? Upravo ovo. I što je na momente znao spominjati "uskoro idu neke pare, ali ne treba o tome na forumu", tako nešto, koje pare? Pekara Šaćir? Vrh. Nemam riječi stvarno. Stupčanice odstupi Šaćire pristupiBatistutA19 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 14:29Hajd sto on provocira vredja to je nebitno i ko zeli nek i njeg vredja nek polemise sa njim nek raspravlja ali sto covjek ne vidi nista sta se desava u Slobodi kao npr ovaj Simon i mnogi tuzlaci e to je tuga i zalosno.
Ovo je respekt sto Zvijezda uradila realno i mali grad su ali su ljudi skupili pare da igraju protiv Rahica. To znaci treba ismijat sto su skupilli pare da igraju pa to je jednom i Celik uradio cini mi se skupio preko 50 000 KM za neki hitan dug da se igra utakmice u roku par dana.Šaćir znači institucija, razmišljaju da kupe Želju
![]()
A ustvari na ulici kad sretneš nekog poduzetnika iz Tuzle/Tk i kažeš samo "Vidi ja sam iz Slo...", to je to on je već ili sjeo u prvi taksi ili pretrčao na drugu stranu ulice. Mislim da se ne shvati pogrešno, ne kažem da se mi sad raspadamo ili nešto, ali da je situacija bajna, Bgm nije ni blizu. Najviše što možeš reći da je stabilna, ali maksimalno to. I eto što uz to idu bolji rezultati (čitaj skupa ekipa), pa razumijem da se ne može i rješavati dug i osvajati titula u ovoj - najgoroj ligi svijeta.![]()
![]()
Samo treba realno pisati. Nije bajno ni kod vas, a vala ni kod nas. Mi imamo svoju neki sistem koji guramo, i za koji se nadamo da je najbolje rjesenje za nas, dok vi nesto drugo, po meni pogresno a i dosta normalnih tuzlaka.
Pokusao sam vec neko vrijeme ledenog na ignore, jer nije imao granicu, al helem nejse.
To je suština. Zato ovi koji ulaze iz nižeg ranga redovno pune stadione, a ovdje nakon par kola ih gleda 30 ljudi.antisisoja1919 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 16:55Samo u paketu sa ledenim poslat na hladenje aveniju i bilo bi sve topprisonbreak je napisao/la: ↑13 nov 2023, 15:24Ovo je sasvim normalna komunikacija. Mnoge stvari su ovdje izmakle kontroli.simonknows je napisao/la: ↑13 nov 2023, 14:45
Ili neko ko je dobio malo pažnje na startu od nas, malo od vas (što ste pristajali s njim), pa sad ne vadi. U početku hajde, ok, ali poslije su počeli neki fazoni nigdje veze, pa se na to nadodaju ljudi s nekim morbidnim izjavama, što naši što vaši, i šta dobiješ? Upravo ovo. I što je na momente znao spominjati "uskoro idu neke pare, ali ne treba o tome na forumu", tako nešto, koje pare? Pekara Šaćir? Vrh. Nemam riječi stvarno. Stupčanice odstupi Šaćire pristupiŠaćir znači institucija, razmišljaju da kupe Želju
![]()
![]()
Samo treba realno pisati. Nije bajno ni kod vas, a vala ni kod nas. Mi imamo svoju neki sistem koji guramo, i za koji se nadamo da je najbolje rjesenje za nas, dok vi nesto drugo, po meni pogresno a i dosta normalnih tuzlaka.
Pokusao sam vec neko vrijeme ledenog na ignore, jer nije imao granicu, al helem nejse.![]()
A sto se tice naseg i vašeg sistema. Nas nije neka bajka da se razumijemo, al tu su rezultati, a 80% ljudi gleda rezultate.
Kolko god vas sistem bio dobar, bez rezultata on nije zaokruzen kao neka dobitna opcija.
Jer priznajete i sami, posjećenost iz kola u kolo kod vas pravo opada kako idu losi rezultati.
Mozda i kod vas i kod nas ima 500 ljudi koji ce i godinu ako treba cekat i trpit, al ostatak nece. Vi bolje da ste nasli neku sredinu izmedju dugova i rezultata, pa da gurate na obje strane.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.