FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@GalileoGalilei shvatili smo ne moraš tri puta pisati. Haj što si više puta napisao ali što baš tri 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Ovu utakmicu kao i svaku drugu jednako ozbiljno shvatiti. Uzimali su nam neke bodove u proslosti, i bez obzira na to, maximalno respektovati Tuzlu.
Imamo dovoljno vremena da se odmorimo, osvjezimo, pripremimo tokom ove pauze.
Sretno ekipi, i do nove pobjede akobogda.
A veceras iz Mostara neki povoljan rezultat.
Nema Renana.bordospartanac je napisao/la: ↑13 nov 2023, 17:12Ovu utakmicu kao i svaku drugu jednako ozbiljno shvatiti. Uzimali su nam neke bodove u proslosti, i bez obzira na to, maximalno respektovati Tuzlu.
-
- Kontakt:
Akobogda da bude u sastavu a ako ne bude idemo dalje, i njemu ce kao i ostalima ova pauza dobro doci.fks74 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 17:19Nema Renana.bordospartanac je napisao/la: ↑13 nov 2023, 17:12Ovu utakmicu kao i svaku drugu jednako ozbiljno shvatiti. Uzimali su nam neke bodove u proslosti, i bez obzira na to, maximalno respektovati Tuzlu.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Dobio je treći žuti protiv Posušja tako da njega možemo na zapadu očekivatibordospartanac je napisao/la: ↑13 nov 2023, 17:26Akobogda da bude u sastavu a ako ne bude idemo dalje, i njemu ce kao i ostalima ova pauza dobro doci.fks74 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 17:19Nema Renana.bordospartanac je napisao/la: ↑13 nov 2023, 17:12Ovu utakmicu kao i svaku drugu jednako ozbiljno shvatiti. Uzimali su nam neke bodove u proslosti, i bez obzira na to, maximalno respektovati Tuzlu.

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Brat našao sugar mommy

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Treba sto ranije protiv Tuzle jer ce biti hladno.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Zimi su uvijek se igrale utakmice u dnevnim terminima.GalileoGalilei je napisao/la: ↑13 nov 2023, 16:33![]()
@boki
Jesi li ti stvarno neinteligentan ili ne čitaš?
Što bi rekao kolega forumaš, sramota je da nemamo grijače guzzova, kabanice, kišobrane, košpe i deke, jer može se ne daj bože neko malo smrznuti, pa belaj. Kako su prije ljudi izdržljivi bili, sad sve nekakve minđe.
Ma znam, i meni se dešava. Ne pošalje se post odmah pa još jednom klikneš pošalji i ode on dva putaGalileoGalilei je napisao/la: ↑13 nov 2023, 17:443:0 protiv Tuzle, think outside the box.
Nije do mene, baguje forum.![]()

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Kad se post jednom ne pošalje kako treba, onda se pošalje tako 5-6 puta. Kod Galilea je bila sreća samo triput.H8Z7 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 18:01Ma znam, i meni se dešava. Ne pošalje se post odmah pa još jednom klikneš pošalji i ode on dva putaGalileoGalilei je napisao/la: ↑13 nov 2023, 17:443:0 protiv Tuzle, think outside the box.
Nije do mene, baguje forum.![]()
![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- BordoBBoja
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ramic starter u derbyu a odigrao je 3-4 bas loše utakmice, grijesio, crveni dobio bezz itd. Al Zrinjski očito zna stati iza igraca i istrpiti greske to igraci osjete i jako malo igraca podbaci koji dodju u zrinjski.
Kako Velež mic po mic izgradi baš lijep stadiončić s ovim hibridom koji je ubjedljivo najbolje odrađen od svih. Kao da gledam nekog engleskog niželigaša, baš dobra i trava i stadion u kompletu, tribine odmah do terena, nema rugla od atletske staze.
A onda se sjetim na šta Koševo liči i na čemu mi i dalje igramo i sjedimo, kisnemo, mrznemo se...
A onda se sjetim na šta Koševo liči i na čemu mi i dalje igramo i sjedimo, kisnemo, mrznemo se...

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Peljto bezveze prekide utakmicu ovoliko dugo, kad je Velež momentum imao, sad kad se nastavi ovi ce ih dobiti
I ti kad bi malo razmislio ne bi tako pisao.GalileoGalilei je napisao/la: ↑13 nov 2023, 16:33![]()
@boki
Jesi li ti stvarno neinteligentan ili ne čitaš?
Što bi rekao kolega forumaš, sramota je da nemamo grijače guzzova, kabanice, kišobrane, košpe i deke, jer može se ne daj bože neko malo smrznuti, pa belaj. Kako su prije ljudi izdržljivi bili, sad sve nekakve minđe.
I mene je bolio tuki što kisnem dva ipo sata protiv Sigme sad kad se ide na utakmicu sa djecom pet puta se razmišlja. Što mi treba da se smrznu i onda dva dana se jjebeš po domovima zdravlja proklinjes i nogomet i utakmicu i sve.
Ima nas koji imaju prećih stvari od nogometa i nismo zato minđe.
Tako da na tvoj post...

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Najbolje bi bilo da ovo večeras završi neriješeno.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], nokee, Tatamata1946 i 76 gostiju.