Pa vidi jednu stvar, zajebano jeste, ali uz poštovanje Veležu, bez ikakve uvrede, preći iz Veleža u Sarajevo je iskorak naprijed u karijeri, i tu ti igrača ne možeš sprečavati, puno više fudbalskih očiju je upereno u Sarajevo nego u Velež.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑13 nov 2023, 18:34Slazem se, super je Mirvah ovo smislio s Velezom. Koliko god ih zajebavali sto su filijala i njima ovo dobro dodje. Jedino je zajebano kad se moras odreci nekog jaceg igraca, kao Andjusica, Zeljkovica ili uskoro Hadzikica, ali opet.AvantiBL je napisao/la: ↑13 nov 2023, 18:26Zaista lijep prizor na TV-u, od tribina do terena, kao da nije PLBiH. Gledam sad ovog Guliašvilija, šta ti znači kad imaš ispravnu sportsku politiku u klubu, i za igrača i za klub, pošalješ ga na posudbu negdje gdje će biti redovan, bez nekog velikog rezultatskog pritiska, i za rezultat toga dobiješ spremnog igrača koji iza sebe ima odličnu sezonu. U Sarajevu bi debelo grijao klupu. Nešto sam ubjeđen da bi i mi imali višestruke koristi od Lukića kad bi jednu sezonu odradio na posudbi u npr Slogi Doboj, Posušju, Igmanu ili npr našoj filijali u prvoj RS, BSK-u.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Mi bi vec u sarajevu krv pisali majke mi ahhahaha
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sta su napravili, zbog cega prekid?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Uff vala i oni su ****.
FK SARAJEVO.
Rodjeni su pitomi.

Vasima sa istoka trebaju one kosulje sto se vezu na ledjima.

- hordasDoboj
- Kontakt:
Ne znam za vas al je meni Tuzlanska ubjedljivo najgora

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- invincible1921
- Kontakt:
Najjaci derbi na svijetu...pored svih podjela kojih ima bar 50 eo sad smo dobili i ovu palestina vs izrael
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Tacno. I oni to prihvataju, na stranu sto nikad ne bi priznali, ali svakako ne bi bili filijala da im se ne isplati. Ovako, dobro njima dobro pitarima.AvantiBL je napisao/la: ↑13 nov 2023, 18:39Pa vidi jednu stvar, zajebano jeste, ali uz poštovanje Veležu, bez ikakve uvrede, preći iz Veleža u Sarajevo je iskorak naprijed u karijeri, i tu ti igrača ne možeš sprečavati, puno više fudbalskih očiju je upereno u Sarajevo nego u Velež.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑13 nov 2023, 18:34Slazem se, super je Mirvah ovo smislio s Velezom. Koliko god ih zajebavali sto su filijala i njima ovo dobro dodje. Jedino je zajebano kad se moras odreci nekog jaceg igraca, kao Andjusica, Zeljkovica ili uskoro Hadzikica, ali opet.AvantiBL je napisao/la: ↑13 nov 2023, 18:26Zaista lijep prizor na TV-u, od tribina do terena, kao da nije PLBiH. Gledam sad ovog Guliašvilija, šta ti znači kad imaš ispravnu sportsku politiku u klubu, i za igrača i za klub, pošalješ ga na posudbu negdje gdje će biti redovan, bez nekog velikog rezultatskog pritiska, i za rezultat toga dobiješ spremnog igrača koji iza sebe ima odličnu sezonu. U Sarajevu bi debelo grijao klupu. Nešto sam ubjeđen da bi i mi imali višestruke koristi od Lukića kad bi jednu sezonu odradio na posudbi u npr Slogi Doboj, Posušju, Igmanu ili npr našoj filijali u prvoj RS, BSK-u.
1921
Daj sta glume, vracaj ih na teren. Nidje veze, pa kad bi se prekidalo za svaku baklju nikad ne bi odigrali nijednu utakmicu.
+1hordasDoboj je napisao/la: ↑13 nov 2023, 18:42Ne znam za vas al je meni Tuzlanska ubjedljivo najgora![]()
![]()
🇵🇸
Pomalo se pretjeruje sa dužinom prekida.
Jel ovi pjevaju **** fudbal vi ste bjezali
ukazale se delije

1946-1987
-
- Kontakt:
SigurnohordasDoboj je napisao/la: ↑13 nov 2023, 18:42Ne znam za vas al je meni Tuzlanska ubjedljivo najgora![]()
![]()

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ovo previse traje za skoro nikakav belaj 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Pretjeruju s ovim prekidom daj ba da gledamo tekmu
-
- Kontakt:
Sta je ovo sad 10min prekid hahhah
Naravno Zrinji odg oni igrali Europu pa svaki 30min prekid da odmore malo …
Naravno Zrinji odg oni igrali Europu pa svaki 30min prekid da odmore malo …
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Trenutno korisnika/ca: Firebase, MostarReds22, Mostarska i 13 gostiju.