Slažem se, užasno iskreno
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kako je dobar Oreč iz Veleža
Treba ovog Guliašvilija dovesti, dobar igrač
Jeb.aše bordo boysi čif.utske konjušare
Ja sto guli istrca, dobar gol pravo 

- luckystrike
- Kontakt:
Vratiti Gulija, dati im Penu 

Sta je babuka govorio za Gulija??? Svjetlosnim godinama je ispred Kyremeha i one sandzacke ublehe, pa momak jednako dobro igra i odbranu i napad samo je bitna konstanta u igrama
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ko je ovaj mali gruzijac, sreca nece igrat protiv nas
Vec se isplatio njegov transfer

Vec se isplatio njegov transfer

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bravo mali
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Strah me da Giorgi ne bude tražio da ostane dole možda mu se sviđa dole.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ma ja bi onog Kyeremeha probo na sredini terena kao zadnji vezni, svakako može trčati, ima kondicije, voli udariti, tehnika mu nije neka jača strana a zna dodati. Nije on za krila uopšte. Može i na beka možda.
Kakav zadnji vezni, kakav bek... Čemu izmišljanje pozicija? Na kojim pozicijama je igrao prije nego što je došao kod nas?
Vazda bi mi nešto izmišljali i onda ako nam se na izmišljenoj poziciji ne svidi, onda ćemo reći da je taraba. Logika na nivou.
Vazda bi mi nešto izmišljali i onda ako nam se na izmišljenoj poziciji ne svidi, onda ćemo reći da je taraba. Logika na nivou.
Logika je da je lik krampa na krilu. Možda negdje može igrati krilo, u Sarajevu ne može, jer nema znanja.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Pa nije mu 33 godine pa ce ostajati dolje, pametan je momak ako hoce napredovat i biti na ocima Evrope doci ce on u Sarajevo taman naviknut na ligu

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Dokad Gulashvili ima ugovor sa nama..
Dali mozemo prekinut posudbu nakon prvog djela..
Mnogo bolji od Ziljkica andjusica penija
Dali mozemo prekinut posudbu nakon prvog djela..
Mnogo bolji od Ziljkica andjusica penija
Samo da Guli ostane konstantan i zdrav, ne sumnjam da će t Rožman na ljeto prepoznati i vratiti momka.
Njegova posudba je dogovorena prije Rožmana, ja bi zamjenio Penerandu cirkusanta s Gulijem, ODMAH!
Njegova posudba je dogovorena prije Rožmana, ja bi zamjenio Penerandu cirkusanta s Gulijem, ODMAH!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Guli je za Ziljkica Ribery
Čuj Penaranda, zar nije bolje da se Ziljkića riješimo? Penaranda igra bolje od njega, trudi se, bori se, stalo mu je barem za sad. Ziljkić je totalno kontra Penarande.
-
- Kontakt:
Guly je posudjen zbog broja stranaca.
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, rimljanin90, ubipara i 48 gostiju.