Premijer liga BiH - aktuelno
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bravo velez, bravo komsije. Pobjeda bez ijedne mrlje 

- HordasOdMalena
- Kontakt:
I drugi put.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Čestitke VeHležu na zasluženoj pobijedi !
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Zato vi nemate potrebe išta da pratite, tamo ste negdje na sedmom ili osmom mjestu, ostatak sezone igrate čisto reda radi

-
- Kontakt:
Ma ono nije namjerno, nekontrolisano je uletilo u teren.
Al da je pogodilo Kisa, mislim da bi kaznu placali naredne 2 godine. A finu kaznu ce svakako popusit.
Volim tebe, više od sebe
Trako?

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Pa vi ste jedino nešto i odigrali kad ste u tih par utakmica imali pošteno i evropsko suđenje. I u Evropi ste se čak dobro sa Austrijom pobili.
Zar nije bolje da vam je svaka utakmica takva i da vidite vaš stvarni kvalitet nego ovo što radite 70% sezone sa Gigsom, Njegomirovićem i ovim ostalim prodanim balijama iz Krajine gdje se ja mislim i vašim igračima ne igra uopšte jer znaju da će pobijediti na ovaj ili onaj način.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ocekivao sam da bar Zrinjski ostane konkurentan do kraja, izgleda da ce nam ovo biti jedna od lakse osvojenih titula.
Dupla kruna, ole!
Dupla kruna, ole!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Nema veze,ja bi ga stavio da svako kolo sudi derbi kola pa neka pobijedi bolji ko god da je
Jeste bolje.bodi123 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 20:24Pa vi ste jedino nešto i odigrali kad ste u tih par utakmica imali pošteno i evropsko suđenje. I u Evropi ste se čak dobro sa Austrijom pobili.
Zar nije bolje da vam je svaka utakmica takva i da vidite vaš stvarni kvalitet nego ovo što radite 70% sezone sa Gigsom, Njegomirovićem i ovim ostalim prodanim balijama iz Krajine gdje se ja mislim i vašim igračima ne igra uopšte jer znaju da će pobijediti na ovaj ili onaj način.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Rendulić je meni fascinantan , žali se pred utakmicu umorni smo, dođe utakmica , frajer vrti 14 igrača istih , Jakovljević i Bilbija još malo pa će na škrgama disati.Velež poletan i odličan , štoperski tandem odličan , Bruno pozitivno iznenađenje , ne znam što ga je Široki pustio.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Dobri i objektivni Tuta.tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 20:22Bravo velez, bravo komsije. Pobjeda bez ijedne mrlje![]()
Kako sam te bio lose procijenio na prvu

Volim tebe, više od sebe
Jedino kad Peljto sudi nemas ofsajde po 3 metra ,neke izmisljene kartone...nemas cirkusa ,sumnjivih prekrsaja itd itd.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
Cestitke Veležovcima na pobjedi
Nema veze jel bilo namjere, onako je covjek poginuo na JNA kad su ispalili raketu u tribinu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 20:23Ma ono nije namjerno, nekontrolisano je uletilo u teren.
Al da je pogodilo Kisa, mislim da bi kaznu placali naredne 2 godine. A finu kaznu ce svakako popusit.
Da da, nadigrao, na sred Koševa.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Sad krenuo pisat upravo to, kad vidim ovaj postSuki46 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 20:25Rendulić je meni fascinantan , žali se pred utakmicu umorni smo, dođe utakmica , frajer vrti 14 igrača istih , Jakovljević i Bilbija još malo pa će na škrgama disati.Velež poletan i odličan , štoperski tandem odličan , Bruno pozitivno iznenađenje , ne znam što ga je Široki pustio.

1921
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, Paromlinac, rishovski, WeekendOffender i 20 gostiju.