Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Na zimu ide dodatnih 30 miliona za pojacanja. Nek' crknu dusmani!
Dupla kruna, ole!
Dupla kruna, ole!
Polako kralju, tek je 14. kolo. Niste se jednom radovali nakon 10, 12, 15, 20 kola.Devedesetka je napisao/la: ↑13 nov 2023, 20:38Nadam se da si sad svjestan gdje ste vi, a gdje Velez..
Kakva crna evropa opet ce proci mnogo godina dok ne dogurate do iste prošle sezone su vam se poklopile mnoge stvari.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A još nije spoznao da nam je najveća sreća ponižavanje i smijanje plavoj fekaliji
-
- Kontakt:

Herson je napisao/la: ↑31 jul 2023, 18:43Mirvic je poslije Cerica i Turaka iz Celika najveca prevara u historiji naseg fudbala. Nezapamcen momenat u svijetu fudbala je da klub u novu sezonu ulazi bez trenera, sportskog i generalnog direktora, a u medijima se spekulise o dovodjenju novih igraca i to ni manje ni vise nego Kapetanovica, koji ni u kadetima Sarajeva ne bi pravio razliku. Klub svakim danom tone sve vise i vise, od imenovanja Mirze za trenera, preko ispadanja u prvom pretkolu KL kao nosioci do sinsosnje blamaze. Covjek nema dobre namjere prema Sarajevu i to je jasno ko dan, ovakve stvari ni najveci dusmani ne bi radili klubu.
1921
Ima nešto i u iživljavanju nad željezničarom

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Jedne sezone ste se radovali nakon 30 kola, pa ništa.Virtu4l je napisao/la: ↑13 nov 2023, 20:40Polako kralju, tek je 14. kolo. Niste se jednom radovali nakon 10, 12, 15, 20 kola.Devedesetka je napisao/la: ↑13 nov 2023, 20:38Nadam se da si sad svjestan gdje ste vi, a gdje Velez..
Kakva crna evropa opet ce proci mnogo godina dok ne dogurate do iste prošle sezone su vam se poklopile mnoge stvari.![]()
Tako da, vidim iskustvo tu.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
A tebi i Željkanu qurčina
-
- Kontakt:
Sad ce arapski dolariVirtu4l je napisao/la: ↑13 nov 2023, 20:40Polako kralju, tek je 14. kolo. Niste se jednom radovali nakon 10, 12, 15, 20 kola.Devedesetka je napisao/la: ↑13 nov 2023, 20:38Nadam se da si sad svjestan gdje ste vi, a gdje Velez..
Kakva crna evropa opet ce proci mnogo godina dok ne dogurate do iste prošle sezone su vam se poklopile mnoge stvari.![]()

Only ako si ovdje, daj nam neki znak
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Cestitke filijali na zasluzenoj pobjedi.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Perete nas sa Mirvicem. **** vas on, necemo o njemu slusati. Pitam se kakve on veze ima sa ovom pobjedom Veleza.
Velez razvalio Zrinski, nek to bude tema.
Svi se bore za nešto samo željkan za preživljavanje i da stigne Slogu iz Doboja koja je dva puta dobila Sarajevo,jbg i to je cilj
Pa slučajno je utakmicu riješio Mirvićev promašaj pa da se nadovežemo,izvinite kome smetazeljovolimte je napisao/la: ↑13 nov 2023, 20:44Perete nas sa Mirvicem. **** vas on, necemo o njemu slusati. Pitam se kakve on veze ima sa ovom pobjedom Veleza.
-
- Kontakt:
Evo jedan dobar ali kratak vic
Borac nadigrao Sarajevo
Hahahahahahahahaha
Borac nadigrao Sarajevo
Hahahahahahahahaha
Nezvanicno saznajemo da Kabiri upravo gleda bombardovanje Gaze da se malo smiri
- oldschool72
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Opraste..Anex je napisao/la: ↑13 nov 2023, 20:47Pa slučajno je utakmicu riješio Mirvićev promašaj pa da se nadovežemo,izvinite kome smetazeljovolimte je napisao/la: ↑13 nov 2023, 20:44Perete nas sa Mirvicem. **** vas on, necemo o njemu slusati. Pitam se kakve on veze ima sa ovom pobjedom Veleza.
Platio veliko obestecenje, veliku platu igracu koji ce zavrsiti na posudbi u Velezu. Da drugima rijesava utakmice.
Veceras i pored njegova dva gola bilo je boljih pojedinaca u dresu Veleza.
Zajmovic je vama dao het trik, pa niko od njega nije pravio reprezentativca.
Vi ste noćna mora jedino sami sebizeljovolimte je napisao/la: ↑13 nov 2023, 20:47I Zeljo kao takav vam nocna mora, 90% vasih postova o Zelji pisete.
Jucer kolektivno proslavili gol Borca..

Mi samo guštamo na vašu muku

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Virtu4l toliko grijesi, da po njemu mozes sat navijati. Bukvalno covjek samo fula. Trebas biti poseban talenat da nikad nista ne pogodis. Ima svakakvih strumfova, ali niko nije ni blizu, on je zasebna kategorija. Covjek je odgovoran za 90% prcanja upucenih njima, jer sve sto on kaze im se odbije od glavu pa ih svi podjebavaju. Nevjerovatan lik. Pisi molim te jos vise, malo je 60 hiljada postova.
Sto se tice utakmice, apsolutna dominacija filijale. U svakom segmentu su nadigrali lazne. Oni su potroseni do te mjere da jedva hodaju. Svi to vide osim Rendulica. Fascinantno. Ne kazem da je los trener i da mi ovdje znamo bolje fudbal od njega, ali kako je moguce da ovoliko insistira na jednim te istim igracima? Ima li neki navijac Zrinjskog objasnjenje? Sto ste dovodili toliko igraca onda?
P.S. Velez se nekad cini kao zaista solidna ekipa, ali nemate Rodjeni tu konstantu. Po meni ono sto vam fali je dobar veznjak. Imate dobre bocne igrace, dobrog spica, ali veza je kriza. Fali neki Samir Radovac na sredini, ili dvojica takvih jos bolje. Takav tip igraca bi vam sjeo bas. Srecom po vas, kone i Siroki su losi i vec su prosuli dosta bodova, tako da ne bi Europa trebala doci u pitanje, mada mislim da cete se morati dobro oznojiti da je uzmete.
Sto se tice utakmice, apsolutna dominacija filijale. U svakom segmentu su nadigrali lazne. Oni su potroseni do te mjere da jedva hodaju. Svi to vide osim Rendulica. Fascinantno. Ne kazem da je los trener i da mi ovdje znamo bolje fudbal od njega, ali kako je moguce da ovoliko insistira na jednim te istim igracima? Ima li neki navijac Zrinjskog objasnjenje? Sto ste dovodili toliko igraca onda?
P.S. Velez se nekad cini kao zaista solidna ekipa, ali nemate Rodjeni tu konstantu. Po meni ono sto vam fali je dobar veznjak. Imate dobre bocne igrace, dobrog spica, ali veza je kriza. Fali neki Samir Radovac na sredini, ili dvojica takvih jos bolje. Takav tip igraca bi vam sjeo bas. Srecom po vas, kone i Siroki su losi i vec su prosuli dosta bodova, tako da ne bi Europa trebala doci u pitanje, mada mislim da cete se morati dobro oznojiti da je uzmete.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beli98, Hrammm1921, MostarReds22 i 12 gostiju.