Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Hej Raja zna li netko od vas u Federaciji ako imas firmu koliko novca mozes dignut bez pokrica , recimo za privatne potrebe?
Znaci profita …
Znaci profita …
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- muhamedhulk
- Kontakt:
Platis 10% na sumu koju dizes? Koliko ja znam.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Po mom ukusu to ti je najbolja opcija. Zene su

Dobra hrana, nightlife, downtown je dobar. Naparis oci sa latinkama i autima. One vole nas balkance.
A za Chicago ako ti se potrefi otidji kad bude st.patrick day.
Dugo sam vremena zivio van Chicaga, pravo mocan grad, sve ima.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne mozes nista dignuti, a cak ne mozes uzeti ni npr. milju da za to uzmes sitan novac (feninzi, pola marke, marka, dvije, pet) koji ti trebaju da normalno radis

Mozes iskazati dobit na kraju godine i na to platiti 10% poreza na dobit i to mozes uzeti kao zaradu (prijavis poreskoj npr. 10 000 KM dobiti, platis milju i uzmes 9).
Dzaba ti da imas milion maraka na racunu, kad ih ne mozes uzimati kako hoces. Ne da drzava

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ma nije Problem platit porez,kraljttbvb je napisao/la: ↑13 nov 2023, 20:46Ne mozes nista dignuti, a cak ne mozes uzeti ni npr. milju da za to uzmes sitan novac (feninzi, pola marke, marka, dvije, pet) koji ti trebaju da normalno radis![]()
![]()
Mozes iskazati dobit na kraju godine i na to platiti 10% poreza na dobit i to mozes uzeti kao zaradu (prijavis poreskoj npr. 10 000 KM dobiti, platis milju i uzmes 9).
Dzaba ti da imas milion maraka na racunu, kad ih ne mozes uzimati kako hoces. Ne da drzava![]()
al znaci samo na kraju godine ako imas dobit mozes to podignuti? Nema veze koliko? Recimo imam 100.000 dobiti platim porez i to mogu podignuti?
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja to radim na kraju godine (ustvari pocetkom godine isplacujem za ovu prethodnu), kad radim zavrsni racun (on se treba predati do kraja februara).GG3 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 20:50Ma nije Problem platit porez,kraljttbvb je napisao/la: ↑13 nov 2023, 20:46Ne mozes nista dignuti, a cak ne mozes uzeti ni npr. milju da za to uzmes sitan novac (feninzi, pola marke, marka, dvije, pet) koji ti trebaju da normalno radis![]()
![]()
Dzaba ti da imas milion maraka na racunu, kad ih ne mozes uzimati kako hoces. Ne da drzava![]()
al znaci samo na kraju godine ako imas dobit mozes to podignuti? Nema veze koliko? Recimo imam 100.000 dobiti platim porez i to mogu podignuti?
Vjerovatno mozes tokom cijele godine.
Bitno je samo drzavi platiti 10%

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Mozes dignuti i vece iznose, ako znas plivati u sivoj zoni, a ne da cekas kraj poslovne godine i slicno. Mada vecina tih dizanja su bez pokrica nekog najcesce fiktivnog karaktera pa pitanje koliko se to dobro moze opravdati, tj koliko mozes dobro platiti uslugu koju ce ti neko predloziti

Tako blizu, a tako daleko.
Izvali ženska Speedu sise na lajvu 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
mislim da ne moras cekati kraj godine u plusu si podignes platis 10%
.. zar ne mozes ici na onaj fazon troskovi pa pravdati tako 

dobar milfic jbt gdje mi zivimo, u americi ovakvih na svakom koraku

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Hoće budala onaj challenge sa kondomom i kolom da radi, al' zavlači oca mu jbem

A nisam skontao jel ugasio stream skroz da nastavi razgovor privatno s njom

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma ugasio al odma je novi pokrenuo, evo traje još.

- akisarajevo92
- Kontakt:
neki lik mu donirao 300 dolara, idu pare zivotom
Don't believe the hype.
Ma provrti to opet, uplatio je maloprije nekom malcu iz Južne Afrike keša da kupi PS5, i neku noć isto

Ne mogu ga gledat vise baca me u depru 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.