Unisteni na terenu, unisteni na tribinama

M.... vam neofasisticku j, zasto bjeziteeeeee, zasto bjeziteeeeee, pi... ustaskeeee

Jesam, i to već neko vrijeme izlazi.hordasDoboj je napisao/la: ↑13 nov 2023, 21:36
Btw. Jeste vi dobijali reklamu kad tek udjete na aplikaciju neka treba se mastrafiJe l moguce da su ovoliko propali
![]()
I ti bi trebao gledati u Slogu, Gošk, Posušje i Igman, ali ne gledaš. Gledaš samo u nas, a mi smo ti bliži samo geografski.
Ali pazi im naslova i teksta, u fazonu kao oni hrabri i odvazni za postaviti takvo pitanje, a zapravo obicni glupsoni. Ja ne znam jel oko ovog portala ima jedan covjek bar prosjecno pametan.HordasOdMalena je napisao/la: ↑13 nov 2023, 21:24Kakvo je ovo pitanje?Potom je Rendulić dobio od novinara portala SportSport.ba pitanje da li očekuje uskoro sastanak sa članovima Upravnog odbora kako bi se razgovaralo o njegovom statusu zbog ovog teškog poraza. Ovo pitanje nije najbolje "sjelo" ni Renduliću, ali ni Klafuriću.![]()
Igra za Gruziju pored toga nocas je pored dva gola imao jos sansi,vi ste strucnjaci i ismijavali ste lika kao da je Biber il Gasal u pitanju,blamirate se. Nekad se fuli sa pojacanjem,nekad se ubode i nekad trenerima nije u planu neki igrac,sve je to normalno kad imas sirok roster.zeljovolimte je napisao/la: ↑13 nov 2023, 21:07Za koju on reprezentaciju igra?Anex je napisao/la: ↑13 nov 2023, 20:57Ovaj je već reprezentativac,i ne laži da ima veliku platu,lupate neke cifre i blamirate se, veću platu je dobio vaš rezervni golman i sjedi na klupi maloumnom Muftićuzeljovolimte je napisao/la: ↑13 nov 2023, 20:51
Opraste..
Platio veliko obestecenje, veliku platu igracu koji ce zavrsiti na posudbi u Velezu. Da drugima rijesava utakmice.
Veceras i pored njegova dva gola bilo je boljih pojedinaca u dresu Veleza.
Zajmovic je vama dao het trik, pa niko od njega nije pravio reprezentativca.
Ima vecu platu od Muftica i Mulalica zajedno. A Muftic je bolji golman od Mulalica.
Ti sam dnevno napises vise postova o Zelji nego nas citav pdf. Ohani, secer ces dobiti.
Imam osjecaj da ovaj Velezov trijumf malo i sebi pripisujete, ne znam zasto![]()
Nema to veze,imaju strasan kadar i provjerene igrace,ako je Brdaric,Balic sund onda smo daleko dogurali. Nisu Real da na tri fronta igraju konstantno dobro ili 3 godine zaredom,kiks se mora desit i realno dobro se drze mislio sam da ce imat vise kikseva.feniksptica je napisao/la: ↑13 nov 2023, 21:58U nas klubovi kad imaju šansu da se uzdignu iz prosjeka nesto dobro ujebu.
Nabaco Zrinjski suta od igraca ko nas Ibrak u svoja doba
Mora poboljsati igru 1 na 1, vecinom je bas los kada igramo protiv bunkera. Kada nam izadju visoko kao veceras Zrinjski ili Igman u Konjicu tek onda dolazi do izrazaja jer je skolovan igrac i ima dobru kretnju plus je prebrz.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 21:59Igra za Gruziju pored toga nocas je pored dva gola imao jos sansi,vi ste strucnjaci i ismijavali ste lika kao da je Biber il Gasal u pitanju,blamirate se. Nekad se fuli sa pojacanjem,nekad se ubode i nekad trenerima nije u planu neki igrac,sve je to normalno kad imas sirok roster.zeljovolimte je napisao/la: ↑13 nov 2023, 21:07Za koju on reprezentaciju igra?
Ima vecu platu od Muftica i Mulalica zajedno. A Muftic je bolji golman od Mulalica.
Ti sam dnevno napises vise postova o Zelji nego nas citav pdf. Ohani, secer ces dobiti.
Imam osjecaj da ovaj Velezov trijumf malo i sebi pripisujete, ne znam zasto![]()
Uzbrkali strasti. Dno dna.Kajzer10 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 21:57Ali pazi im naslova i teksta, u fazonu kao oni hrabri i odvazni za postaviti takvo pitanje, a zapravo obicni glupsoni. Ja ne znam jel oko ovog portala ima jedan covjek bar prosjecno pametan.HordasOdMalena je napisao/la: ↑13 nov 2023, 21:24Kakvo je ovo pitanje?Potom je Rendulić dobio od novinara portala SportSport.ba pitanje da li očekuje uskoro sastanak sa članovima Upravnog odbora kako bi se razgovaralo o njegovom statusu zbog ovog teškog poraza. Ovo pitanje nije najbolje "sjelo" ni Renduliću, ali ni Klafuriću.![]()
Naravno da ima mana,za razliku od Suljica je borben,radan i mlad prije svega,drago mi je da vam je od koristi mada sam i prije rekao da ce bit top pojacanje za vas,neki su se izrugivali ali ko ga je gledao znao je to. Falilo mu je rutine a to ce doci.MostarskiSin je napisao/la: ↑13 nov 2023, 22:05Mora poboljsati igru 1 na 1, vecinom je bas los kada igramo protiv bunkera. Kada nam izadju visoko kao veceras Zrinjski ili Igman u Konjicu tek onda dolazi do izrazaja jer je skolovan igrac i ima dobru kretnju plus je prebrz.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 21:59Igra za Gruziju pored toga nocas je pored dva gola imao jos sansi,vi ste strucnjaci i ismijavali ste lika kao da je Biber il Gasal u pitanju,blamirate se. Nekad se fuli sa pojacanjem,nekad se ubode i nekad trenerima nije u planu neki igrac,sve je to normalno kad imas sirok roster.zeljovolimte je napisao/la: ↑13 nov 2023, 21:07
Za koju on reprezentaciju igra?
Tebi nikad nije dosadno iznova dokazivati da si debil.Momak ti nije spomenuo nikoga a ti satro mangup sekana,mama itd.Sta ti je konju jedan glupi.Meraak1921 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 22:17
Tako ispade bruda, mada to zadnje ti sekana voli, a majka da ne pricam.. srodila se s njim kako ga fanfla
Samo Zeljeznicar puni stadione ! Bgm Kosevo ne bude nikada puno ko kada igraju protiv ZELJEZNICARA !Meraak1921 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 22:22Sta se desava sa navijacima Veleza? Ipak je derbi? Kop im 150-200ljudi
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bvsic, Firebase, MostarReds22 i 14 gostiju.