Edin nije kapiten ni u svojoj kuci
Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Imaju ambicije da osvajaju pa Edinu dali kapitensku
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Yebes kapitena koji nema muda da penal sutne. Bjezi od njega kao od djavola.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bjezali bi i mi svi da smo se toliko puta osramotili na penalima k'o on ... koliko je samo lopti na tribinama zavrsilo dok nije skont'o da ne zna i ne moze ... sva sreca pa je skont'o, zamisli da nije ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Mislim da necemo ... ionako ni sad nemamo nista ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ne dolazi na okupljanje
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Neki igraci su udaljavani iz repke jer se govorilo da biraju tekme.
Ne pozivati ga vise uopste.
Ne pozivati ga vise uopste.
naprijed rejal
Ovo je dobar potez selektora, neka se covjek malo odmori, ipak mu je 37 godna a igra non stop. Trebat ce on nama za baraž aBd. do tada neka samo zadrži dobru formu! Dzeko je naš realno glavni igrač..
Ovo si trebao učiniti poslje Brazila!
Šteta, samo dvije utakmice ...

Šteta, samo dvije utakmice ...
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
- numanumaye22
- Kontakt:
Pametno, bolje da Amru izvede na neku finu destinaciju nego da se krpa cevapima po Ilidzi. Na terenu svakako ima 3 godine ne pridonosi u repki. A za Pjanica nemam ni pojma da je fudbaler vise, igra li on uopste ista? 
Naš glavni igrač je Dedić, što se jasno i vidi tokom mečeva. Svi od njega očekuje da messijevski očisti desnu stranu, što naravno nije sekunde dobro.
Smijesno je pricat o napadacu kao glavnom igracu koji je dao jedan gol lihtenstajnu u zadnjih godinu dana
naprijed rejal
Druze igrači treniraju u klubovima ako ne ode za repku.numanumaye22 je napisao/la: ↑09 nov 2023, 14:04Pametno, bolje da Amru izvede na neku finu destinaciju nego da se krpa cevapima po Ilidzi. Na terenu svakako ima 3 godine ne pridonosi u repki. A za Pjanica nemam ni pojma da je fudbaler vise, igra li on uopste ista?![]()
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ma nije glavni igrac ali svakako nek odmori.Ove 2 utakmice totalno nebitne,nek isprobaju neke kombinacije.
U barazu nam svi trebaju i tu moramo biti pravi.
Ako jos jedan baraz zijanimo nek se i on i Pjanic oproste tu noc i motaj kablove.
Yebo majku pa mi nemamo krilo kako treba Bog te vidio.Na jednom ti igra Stevanovic od 33 godine a ne drugom izmisljamo s kim stignemo.Pa jel moguce da nema jedan igrac na toj poziciji da kazes moze nesto bit od njega.Jadna nam buducnost ako Demirovic bude glavna uzdajnica na mjestu napadaca.Yebo ti napadaca koji zabije 1 gol na 20 utakmica pa ne igras sa Brazilom i Argentinom nego protiv yebenog Lihenstajna i Islanda.
Fali ovoj generaciji bas puno.Najprije muda
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MocMahale444
Nek odmori, kad su mogli tariguz igraci odmarati moze i on.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Danas ide novi gubitak bodova i bajka pocinje da ide u krivom pravcu.Steta za Dzeku da uzme još jednu titulu ali objektivno Galata je puno jača.Kao sto sam reko Fenera će kostat umor i povrede igraca.Iskusan.
Znači imamo 2 tekme do baraža u kojima se trebamo uigrati.
I mi uigravamo tim bez Džeka, koji će sigurno biti u prvih 11 za tekmu u baražu.
Na njegovo insistiranje , on je tražio od selektora da ga ne zove ...
Džeko zločin koji traje od 2015 godine..
I mi uigravamo tim bez Džeka, koji će sigurno biti u prvih 11 za tekmu u baražu.
Na njegovo insistiranje , on je tražio od selektora da ga ne zove ...
Džeko zločin koji traje od 2015 godine..
- Davidoffgold
- Kontakt:
Frajer sve sto je uradio za repku do tamo neke 2018 je usrao sa postupcima od 2020 pa na dalje....
Une vie honorable est une vie éternelle
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.