Zaniolo je napisao/la: ↑30 okt 2023, 18:26
Neutral je napisao/la: ↑22 okt 2023, 12:45
Uskoro dva mjeseca.
Pao sam 7kg negdje, mjerim sez stomak minus 8cm sto je super.
Svaki dan min 500 grama mesa plus ostalo, unos proteina veliki, uh smanjio masti pazim. Przim sve iskljucivo na kokosovom ulju.
Vratio se opet onaj stari zar za sportom.
vidim da si znalac pa da priupitam
kako najlakse smrsati ?? i moze li se za 20ak dana smrsati 5-6kg
unaprijed hvala
sve ti je rekao kolega dole s tim što bih ja samo napomenuo kod UH spanji maksimalno proste UH (slatkiši, bijeli hljeb, grickalice, sokovi, energetska pića itd) a složene UH ne smiješ puno smaniti jer su oni gorivo i daju ti energiju (žitarice, mahunarke,....). Proteine koliko možeš povećaj dnevni unos i gledaj da to budu što raznovrsniji izvori proteina.
To da sikneš 5-6 kg za 20tak dana ti ne bih preporučio. Promijeni način razmišljanja, nemoj gledati samo vagu i da bude što manji broj na njoj. Lupam imaš sada 90 kg i želiš smršati da skineš salo. Počni razmišljati na taj način da ti cilj bude da se broj na vagi ne mijenja (1-2 kg gore nije bitno) ali da se tvoje tijelo mijenja tj. da salo zamijeniš mišićima a da na vagi bude broj 90
Momak sa kojim sam počeo raditi, evo sada će treći mjesec, sletio je pet kila za tri mjeseca ali je zato dobar dio sala zamijenio mišićnom masom, da ne govorim da je podobro digao kilaže na vježbama