Premijer liga BiH - aktuelno
- Hasanaginica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vec si sastavio?
Što se bjeli u gori zelenoj? Al' su snjezi, al' su labudovi?
Mostarska verzija devedestkeopalaopala je napisao/la: ↑14 nov 2023, 10:47Svaka čast, lik ima viska 30kg i stari je a on skače i kreće na njih koji su već bili izašli iz kaveza. Realno lik ima muda do poda, ovo je Mostarska verzija devedesetke samo se vise proslavio skokom nego nečim drugim

-
- Kontakt:
Zasto? Pa vama navijac uleti i nakautira naseg igraca,posalje ga u bolnicu nikom nista,sve u vasu korist,nit je registrrovano za nas. Koliko smo zasticeni govori primjer da nas navijac uleti sa bakljom i krene prema vama odma suspenzija,oduzimanje bodova,vas protiv zeljkana uleti,gadja navijace protivnika itd i nikom nista. Znam da ce rigorozno kaznit Velez,vjerovat tacno onoliko dok prodje tekma sa Borcem
Politicka prcija otkad postoje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 11:43Zasto? Pa vama navijac uleti i nakautira naseg igraca,posalje ga u bolnicu nikom nista,sve u vasu korist,nit je registrrovano za nas. Koliko smo zasticeni govori primjer da nas navijac uleti sa bakljom i krene prema vama odma suspenzija,oduzimanje bodova,vas protiv zeljkana uleti,gadja navijace protivnika itd i nikom nista. Znam da ce rigorozno kaznit Velez,vjerovat tacno onoliko dok prodje tekma sa Borcem
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Prate neki od nas ligu od nastanka,misle valjda da smo budale i bez pameti da znamo sta se desavalo. Zamisli igraca nakautiras na tekmi,potres mozga,bolnica nikom nista. Krene lik bakljom nije ni stigao do navijaca odma oduzimanje 3 bobe,valjda na nama silje k od kad je ligeKamaga11 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 11:44Politicka prcija otkad postoje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 11:43Zasto? Pa vama navijac uleti i nakautira naseg igraca,posalje ga u bolnicu nikom nista,sve u vasu korist,nit je registrrovano za nas. Koliko smo zasticeni govori primjer da nas navijac uleti sa bakljom i krene prema vama odma suspenzija,oduzimanje bodova,vas protiv zeljkana uleti,gadja navijace protivnika itd i nikom nista. Znam da ce rigorozno kaznit Velez,vjerovat tacno onoliko dok prodje tekma sa Borcem
- TurkishAirlines
Ako vam treba neko da vam isjece video, pretvori isti u gif, ili cak nesta vise, obavezno se javite @kontrasvih.
Jako azuran momak, sve prati.
Vakat je da se pocnu gursti mladi momci u zivotu.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- TurkishAirlines
Znaci derbi protiv Sarajeva bez navijaca.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 11:43Zasto? Pa vama navijac uleti i nakautira naseg igraca,posalje ga u bolnicu nikom nista,sve u vasu korist,nit je registrrovano za nas. Koliko smo zasticeni govori primjer da nas navijac uleti sa bakljom i krene prema vama odma suspenzija,oduzimanje bodova,vas protiv zeljkana uleti,gadja navijace protivnika itd i nikom nista. Znam da ce rigorozno kaznit Velez,vjerovat tacno onoliko dok prodje tekma sa Borcem
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Može ko šta hoće pričati ali Velež ima sreću što raketa nije pogodila Kiša, čovjek je mogao poginuti. Ne znam, zašto se više pale baklje i rakete ?
Teren je drugo, ovo se ne smije dešavati. Čovjek bi poginuo da ga je pogodilo u glavu a malo je falilo. Mislim da ćete dobro pokihati za ovo, da budete primjer drugima.Cernica22 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 11:07Meni je bas lijepo citati ovo njihovo jadanje. Od prvaka drzave ostalo samo da komentarise situaciju na tribinama, a teren ni da spomenu.mostar_mo je napisao/la: ↑14 nov 2023, 11:03Isto si razmaženo derište kad se žali tati na druga iz razreda jeboteAntipolitika3 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 11:00
Kis umalo pogodjen u glavu.
Vatrogasci gadjali navijace bakljama.
Nacisticki i ustaski simboli na tribinama.
Ulazak u teren onog debelog![]()
Nista nije bilo![]()
-
- Kontakt:
Jest glupo je ismijavanje od strane velezovih,da ga je pogodila tu bi mu kraj bio ili teske tjelesne kad bi srece imao,takodje kao i ovi iz Bojca bakljom sa ledja isto su mogli unakazit covjeka,zato nek se drze kriterija tj nikom nista kao da nista bilo nije.
TurkishAirlines je napisao/la: ↑14 nov 2023, 11:49Ako vam treba neko da vam isjece video, pretvori isti u gif, ili cak nesta vise, obavezno se javite @kontrasvih.

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
150 minuta dominacije
. Ultrasi su navijali možda 50-60% vremena 

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Nekoliko utakmica bez navijaca. Sreca pa je vatromet fulio igraca. Mozda cak ce im staviti i za Borac bez navijaca.Antipolitika3 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 11:00Kis umalo pogodjen u glavu.
Vatrogasci gadjali navijace bakljama.
Nacisticki i ustaski simboli na tribinama.
Ulazak u teren onog debelog![]()
Nista nije bilo![]()
Dobar derbi bio
Nema sta
Nema sta
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jesam vec sam ti mamu sastavioo

Mogu ti reci da se sve bas uklopilo bez problema.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 14 nov 2023, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Koji si ti NOTORNI lažov, samo čitam šta pišeš iz dana u dan! Lažovčino raspala, pa ako je iko nakažnjavan u ovoj ligi onda je to Borac ! pa protiv želje su nam stadion zatvorili, ispadali iz lige zbog lafo licence jer se samo tada dug nije mogao prolongirati, da ne nabrajam mogao bi do sutra ! Lažovčino licemjerna dokle više, shvati da nećete i ne možete osvojiti titulu i sjaši više sa one stvari umobolniče lažljivi ! ebo li te Almedin Ziljkić i Holyman u duetu !mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 11:43Zasto? Pa vama navijac uleti i nakautira naseg igraca,posalje ga u bolnicu nikom nista,sve u vasu korist,nit je registrrovano za nas. Koliko smo zasticeni govori primjer da nas navijac uleti sa bakljom i krene prema vama odma suspenzija,oduzimanje bodova,vas protiv zeljkana uleti,gadja navijace protivnika itd i nikom nista. Znam da ce rigorozno kaznit Velez,vjerovat tacno onoliko dok prodje tekma sa Borcem
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Jedino u Banja Luci navijac utrci u teren,stocira igraca i sluzbeni rezultat bude 3:0 za Borac.Samo u Banja Luci.letsgofighter je napisao/la: ↑14 nov 2023, 12:25Koji si ti NOTORNI lažov, samo čitam šta pišeš iz dana u dan! Lažovčino raspala, pa ako je iko nakažnjavan u ovoj ligi onda je to Borac ! pa protiv želje su nam stadion zatvorili, ispadali iz lige zbog lafo licence jer se samo tada dug nije mogao prolongirati, da ne nabrajam mogao bi do sutra ! Lažovčino licemjerna dokle više, shvati da nećete i ne možete osvojiti titulu i sjaši više sa one stvari umobolniče lažljivi ! ebo li te Almedin Ziljkić i Holyman u duetu !mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 11:43Zasto? Pa vama navijac uleti i nakautira naseg igraca,posalje ga u bolnicu nikom nista,sve u vasu korist,nit je registrrovano za nas. Koliko smo zasticeni govori primjer da nas navijac uleti sa bakljom i krene prema vama odma suspenzija,oduzimanje bodova,vas protiv zeljkana uleti,gadja navijace protivnika itd i nikom nista. Znam da ce rigorozno kaznit Velez,vjerovat tacno onoliko dok prodje tekma sa Borcem
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Pa vi ste svi kolektivno lažovčine, alo rodjak, Borac je dobio 3:0 za zelenim stolom jer je jedan bilmez na Koševu pretrčao cijeli teren da baci baklju na Lešinare, a nije uspio ni atletsku stazu da prebaci...Sunce ti kalajisano prestanite izmišljati !mma_hz je napisao/la: ↑14 nov 2023, 12:27Jedino u Banja Luci navijac utrci u teren,stocira igraca i sluzbeni rezultat bude 3:0 za Borac.Samo u Banja Luci.letsgofighter je napisao/la: ↑14 nov 2023, 12:25Koji si ti NOTORNI lažov, samo čitam šta pišeš iz dana u dan! Lažovčino raspala, pa ako je iko nakažnjavan u ovoj ligi onda je to Borac ! pa protiv želje su nam stadion zatvorili, ispadali iz lige zbog lafo licence jer se samo tada dug nije mogao prolongirati, da ne nabrajam mogao bi do sutra ! Lažovčino licemjerna dokle više, shvati da nećete i ne možete osvojiti titulu i sjaši više sa one stvari umobolniče lažljivi ! ebo li te Almedin Ziljkić i Holyman u duetu !mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 11:43
Zasto? Pa vama navijac uleti i nakautira naseg igraca,posalje ga u bolnicu nikom nista,sve u vasu korist,nit je registrrovano za nas. Koliko smo zasticeni govori primjer da nas navijac uleti sa bakljom i krene prema vama odma suspenzija,oduzimanje bodova,vas protiv zeljkana uleti,gadja navijace protivnika itd i nikom nista. Znam da ce rigorozno kaznit Velez,vjerovat tacno onoliko dok prodje tekma sa Borcem
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Nisam za kazne zbog zastava, transparenata ili pjevanja, po meni svatko ima pravo pjevat i pokazivat što želi... Za neprofesionalno ponašanje vatrogasaca kaznu trebaju snositi vatrogasci, ne Velež, ali za pirotehniku koja je zamalo ubila Kiša treba maksimalnu predviđenu kaznu.
-
- Kontakt:
Rakete, vatrogasci, tuca sa obezbjedjenjem, Bilbijina skoro bitka sa stoperom svoje ekipe..
a opet 3-0
a opet 3-0
#musvdg
Trenutno korisnika/ca: Lecler, PeppermintSA, perodeformero, Rodman, samirr, Tatamata1946 i 27 gostiju.