Premijer liga BiH - aktuelno

Zeko87
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Zeko87 » 14 nov 2023, 12:31

fks74 je napisao/la:
14 nov 2023, 11:52
Može ko šta hoće pričati ali Velež ima sreću što raketa nije pogodila Kiša, čovjek je mogao poginuti. Ne znam, zašto se više pale baklje i rakete ?
Jednostavno, Savez ne želi da se sistematski pozabavi ovim problemom. Klubovi plaćaju ogromne pare agencijama za održavanje javnog događaja. Agencija pregleda publiku na ulazu, i opet se unese pirotehnike u ogromnim količinama...i opet klub plaća ogromne kazne.

Kazne treba isporučivati agencijama i njih kažnjavati pa bi šipak unio, a agencija kome nađe pirotehniku na ulazu zabraniti ulazak na stadion i na licu mjesta ga predati MUP-u koji izdaje prekršajni nalog 500 KM.

pa bujrum.

Vrlo jednostavno za riješiti.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 nov 2023, 12:32

letsgofighter je napisao/la:
14 nov 2023, 12:25
mosarajvosa83 je napisao/la:
14 nov 2023, 11:43
RedBlue je napisao/la:
14 nov 2023, 10:37

Ovo je katastrofa, do kraja sezone suspenzija. Pogledao sam video sekunda je falila da zavrsi tragicno.
Zasto? Pa vama navijac uleti i nakautira naseg igraca,posalje ga u bolnicu nikom nista,sve u vasu korist,nit je registrrovano za nas. Koliko smo zasticeni govori primjer da nas navijac uleti sa bakljom i krene prema vama odma suspenzija,oduzimanje bodova,vas protiv zeljkana uleti,gadja navijace protivnika itd i nikom nista. Znam da ce rigorozno kaznit Velez,vjerovat tacno onoliko dok prodje tekma sa Borcem
Koji si ti NOTORNI lažov, samo čitam šta pišeš iz dana u dan! Lažovčino raspala, pa ako je iko nakažnjavan u ovoj ligi onda je to Borac ! pa protiv želje su nam stadion zatvorili, ispadali iz lige zbog lafo licence jer se samo tada dug nije mogao prolongirati, da ne nabrajam mogao bi do sutra ! Lažovčino licemjerna dokle više, shvati da nećete i ne možete osvojiti titulu i sjaši više sa one stvari umobolniče lažljivi ! ebo li te Almedin Ziljkić i Holyman u duetu !
Hebem ti kevu i seku na sabahu. Retardu nas navijac je uletio sa bakljom oduzeli su nam tri boda,vas navijac posalje naseg igraca u bolnicu i sta je bilo? Odgovori majmune ako znas a ne da pises nebuloze? Kome su to uzeli tri boda osim nama za uletanje navijaca? Hebo sto ti zabrane gledaoce nama su bodove uzimali. Vidis li sta pises idiote? Zasto vama nisu uzeli bodove kad je divljak protiv zelje sa ciglom uletio i gadjao? Zasto vam nisu uzeli bodove kad ste igraca u bolnicu poslali haha sam sebe ukopas kad si retard. Opasnije je doc do pola terena bakljom nego igraca poslat u bolnicu ili uci na teren i manijake gadjat cigl9m hahah kakvo veslo ovaj retard

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 nov 2023, 12:33

14 nov 2023, 12:29
mma_hz je napisao/la:
14 nov 2023, 12:27

Koji si ti NOTORNI lažov, samo čitam šta pišeš iz dana u dan! Lažovčino raspala, pa ako je iko nakažnjavan u ovoj ligi onda je to Borac ! pa protiv želje su nam stadion zatvorili, ispadali iz lige zbog lafo licence jer se samo tada dug nije mogao prolongirati, da ne nabrajam mogao bi do sutra ! Lažovčino licemjerna dokle više, shvati da nećete i ne možete osvojiti titulu i sjaši više sa one stvari umobolniče lažljivi ! ebo li te Almedin Ziljkić i Holyman u duetu !
Jedino u Banja Luci navijac utrci u teren,stocira igraca i sluzbeni rezultat bude 3:0 za Borac.Samo u Banja Luci.
Pa vi ste svi kolektivno lažovčine, alo rodjak, Borac je dobio 3:0 za zelenim stolom jer je jedan bilmez na Koševu pretrčao cijeli teren da baci baklju na Lešinare, a nije uspio ni atletsku stazu da prebaci...Sunce ti kalajisano prestanite izmišljati !
Sta izmisljamo retardu? Napisi sta izmisljamo seku ti karnem

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 14 nov 2023, 12:37

Treba sve redom kaznjavat za gluposti koje mogu nekom zivot oduzeti
Ove sto gadjajaju bakljama, bodu, stanglama se sibaju
To bih ja sve nalupo da valja
Jos bi svakom po 3000 maraka kazne al ne klubu vece pojedincu
Al bih i objezbjedjenje kaznio novcano jer nisu odradili posao
Prospiraju neka muda 70% navijaca na svim stranama ne smije na sake
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 14 nov 2023, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

letsgofighter
Kontakt:

Post Postao/la letsgofighter » 14 nov 2023, 12:37

14 nov 2023, 12:32

Zasto? Pa vama navijac uleti i nakautira naseg igraca,posalje ga u bolnicu nikom nista,sve u vasu korist,nit je registrrovano za nas. Koliko smo zasticeni govori primjer da nas navijac uleti sa bakljom i krene prema vama odma suspenzija,oduzimanje bodova,vas protiv zeljkana uleti,gadja navijace protivnika itd i nikom nista. Znam da ce rigorozno kaznit Velez,vjerovat tacno onoliko dok prodje tekma sa Borcem
Hebem ti kevu i seku na sabahu. Retardu nas navijac je uletio sa bakljom oduzeli su nam tri boda,vas navijac posalje naseg igraca u bolnicu i sta je bilo? Odgovori majmune ako znas a ne da pises nebuloze? Kome su to uzeli tri boda osim nama za uletanje navijaca? Hebo sto ti zabrane gledaoce nama su bodove uzimali. Vidis li sta pises idiote? Zasto vama nisu uzeli bodove kad je divljak protiv zelje sa ciglom uletio i gadjao? Zasto vam nisu uzeli bodove kad ste igraca u bolnicu poslali haha sam sebe ukopas kad si retard. Opasnije je doc do pola terena bakljom nego igraca poslat u bolnicu ili uci na teren i manijake gadjat cigl9m hahah kakvo veslo ovaj retard
Degeneriku raspali, orangutane, ta utakmica kada je udaren igrač sarajeva je prekinuta i nije nastavljena uopšte, a napisao sam ti šta se desilo kada su navijači upali protiv želje, 3 utakmice bez gledalaca i 10000 kazna ! Lešinare su dva puta na grbavici zasipali bakljama i otjerali sa tribine nazad u BL, pa je pojeo vuk magarca ! šuti više smradu smrdljivi, svaki post ti je samo protiv Borca a ofiraš priču kako smo prčija....kompleksašu, kao da ti je Holyman rođeni brat, šlagiraćete se od Borca i čirevi će vam popucati !
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 14 nov 2023, 12:37

Antipolitika3 je napisao/la:
14 nov 2023, 11:00
mostar_mo je napisao/la:
14 nov 2023, 10:53
Ma kakva kazna , šta kukate , ništa se nije desilo što bi zahtjevalo neke rigorozne kazne ..
Kis umalo pogodjen u glavu.
Vatrogasci gadjali navijace bakljama.
Nacisticki i ustaski simboli na tribinama.
Ulazak u teren onog debelog :mrgreen:
Nista nije bilo :bow:
Vatromet je uletio sasvim slucajno, nije bilo nikakve namjere ali za posljedice se slazemo. Srecom nije ga pogodilo, svasta je moglo biti da jeste.

Sto se vatrogasaca tice, morao si biti na stadionu da vidis od pocetka do kraja sta se desavalo a ne samo snimak od 5 sekundi pa onda donijeti zakljucak. Nijedna baklja koju su vracali ispred tribine nije pala medju ultrase. Bacali su vam nazad tik ispred tribine ali je problem nastao kada vam je par momaka sislo s tribine jer su vjerovatno mislili da ce transovi izgoriti. Iskoristili su tu priliku pa uzimali kamenja i gadjali raju na VIP tribini. Isto tako su pokusali i bakljama.

Za simbole se necemo praviti mahniti, vrlo jasno se vidi poruka na transparentu.

Sto se tice ulaska na teren, usla su 2-3 momka s VIP tribine ali tek nakon ulaska vasih i gadjanja kamenjima i bakljama.

Kazne su zasluzili i jedni i drugi, vidjet cemo samo koji ce iznosi biti u pitanju

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 14 nov 2023, 12:38

Koja blamaza Legiona :oops:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 14 nov 2023, 12:39

KONTRASVIH je napisao/la:
14 nov 2023, 12:38
Koja blamaza Legiona :oops:
Levati pravi nek idu u bhf sta glume koji **** s tom legijom
Godinama se guraju u vrh ko oni neka strasna grupa
Ljudi ih odradise ko djecu malu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 14 nov 2023, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 14 nov 2023, 12:40

Zeko87 je napisao/la:
14 nov 2023, 12:31
fks74 je napisao/la:
Može ko šta hoće pričati ali Velež ima sreću što raketa nije pogodila Kiša, čovjek je mogao poginuti. Ne znam, zašto se više pale baklje i rakete ?
Jednostavno, Savez ne želi da se sistematski pozabavi ovim problemom. Klubovi plaćaju ogromne pare agencijama za održavanje javnog događaja. Agencija pregleda publiku na ulazu, i opet se unese pirotehnike u ogromnim količinama...i opet klub plaća ogromne kazne.

Kazne treba isporučivati agencijama i njih kažnjavati pa bi šipak unio, a agencija kome nađe pirotehniku na ulazu zabraniti ulazak na stadion i na licu mjesta ga predati MUP-u koji izdaje prekršajni nalog 500 KM.

pa bujrum.

Ne znam da li vjeruješ ali ima slučajeva gdje fizioterapeuti i treneri golmana unose u torbama baklje i onda ih proslijede na tribinu.
I ovi momci što kupe lopte oko terena isto.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 14 nov 2023, 12:43

volim citate rasprave pogotovo s ovim iz drugih tabora, ali apelujem i na svoje pitare.. manite se j i b, nema potrebe.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 14 nov 2023, 12:43

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
14 nov 2023, 12:43
volim citate rasprave pogotovo s ovim iz drugih tabora, ali apelujem i na svoje pitare.. manite se j i b, nema potrebe.
:salut:
Pogotovo majke ovi papci sto psuju jedni drugima
Sve ih treba banovati
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 14 nov 2023, 12:44

Espiritosanto je napisao/la:
14 nov 2023, 12:40
Zeko87 je napisao/la:
fks74 je napisao/la:

pa bujrum.

Ne znam da li vjeruješ ali ima slučajeva gdje fizioterapeuti i treneri golmana unose u torbama baklje i onda ih proslijede na tribinu.
Pa ono debelo g.ovno iz zrinjskog redovno unosi baklje ultrasima, u torbu stavi i kasnije proslijedi, ne znam jel im on doktor neki ili sta vec
I sinoc je isto uradio

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 14 nov 2023, 12:45

Espiritosanto je napisao/la:
14 nov 2023, 12:40
Zeko87 je napisao/la:
fks74 je napisao/la:

pa bujrum.

Sa 1000€ se mogu instalirati kamere koje nadgledaju taj dio tribine i vrlo lako može utvrditi koji fizio likovi ili treneri, dječaci to rade i adekvatno ih kazniti. Niko ne brani klubu da sam sebi instalira nadzor. Čekati u ovakvoj državi da neki Savez nešto sistematski riješi, šta vam je ljudi, pa vi isto da ne živite u Bosni.

Identifikuješ lika, i klub tom liku može zabraniti ulazak na stadion i predočiti slikovni ili video dokaz, zbog čega je tako. Tako je bukvalno na svim iole ozbiljnim stadionima na svijetu.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 14 nov 2023, 12:47

RedBlue je napisao/la:
14 nov 2023, 10:37
KONTRASVIH je napisao/la:
14 nov 2023, 10:21
slika

Ceka ih velika kazna zbog ovog, sigurno.
Ovo je katastrofa, do kraja sezone suspenzija. Pogledao sam video sekunda je falila da zavrsi tragicno.
meni ovo kao onaj superheroj sto iz ociju laser sija,bas kul :kafa:
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 14 nov 2023, 12:51

ik0ik0 je napisao/la:
14 nov 2023, 07:43
Beli98 je napisao/la:
13 nov 2023, 22:25
sportsport.ba stvarno ima teško poremećene likove koji sebe nazivaju "novinarima". A konkurencija kod nas je baš žestoka. Ovo je sramota šta sebe zove novinarom, fuj!
Kod nas je 95% novinara obični ublehaši koji nisu mogli naći neki drugi posao nego da smišljaju click-bait naslove i pišu članke kojih bi se djeca posramila. Da stvar bude bolja, od kad je došao AI, dolazi nam era još zatucanijih novinara koji neće sami znati smisliti ni click-bait naslov nego će im i to raditi ChatGPT.
Ma brt vjeruj mi da mene bude stid kad gledam ovako nešto. I kad su ga poklopili (hvala Bogu) vadi se: "ja sam novinar moje je da pitam" HALOO??
Zamisli da vi krivično odgovarate za vaša sranja pa da vas neko tako pita o nekom "sastanku" sa "šefom" nakon nekog članka ili slično. Pa dajte čovječe... Znači ako si novinar imaš pravo postaviti šta god ti padne na pamet. Pa ako si i zajebao stvar možeš se vaditi jer ti si Bogom dan NOVINAR.
Nikad na ovim našim pres konferencijama nećeš čuti pitanja o taktici, o nekim potezima koji su napravili treneri, o nekim momentima. Sve neke gluposti koje bi dijete od 5 godina znalo pitati. Nije ni čudo što presice ne traju duže od 5 minuta kad imaš novinare kojima je osnovno pitanje "hoćete li podnijeti ostavku nakon ove utakmice" a kamoli da pitaju nešto "stručno" ili "fudbalsko". Ja sam za tu medijsku slobodu, jer smatram da sve što se događa treba biti dostupno svima i svugdje, ali pojedini nazovi novinari to žestoko iskorištavaju i guraju vodu na svoj mlin. Tako mi nekad dođe i onaj miletov zakon o slobodi govora kao sasvim logično i normalno rješenje.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 14 nov 2023, 12:53

Mislim da će Velež dobiti žestoku kaznu, ne znam hoće li se baš usuditi da im zabrane publiku tri domaće kako bi Borac profitirao. Istini za volju, Velež je najoštećeniji klub u VIcinoj eri. Klasična osveta za pokušaj suprotstavljanja SAvezu nakon 4R inicijative.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 14 nov 2023, 12:55

Ovo sa Kisom je moglo tragicno zavrsiti, sreca pa nista nije bilo. Naravno da nije bilo namjere, ali opet je dlaka falila. Osim toga, nikakvi specijalni incidentni ni ludilo (s obzirom na to o kojoj tekmi se radi), vise je do lose reakcije. Uvijek se loptica prebacuje klubovima, jos ih savez izreketira kaznama, a u sustini najmanje krivi.
1921

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 14 nov 2023, 12:56

Ljudi dragi smirite se, šta vam je?? Pa ovo je forum, ok je prepucavanje, pod.j.e.bavanje pa čak nekad na granici neukusa, al de malo ohaladite usijane glave.
I sam sam nekad znao dobiti ban što napišem nešto što nije ok, ali prestanite se ponašati ko djeca od 5 godina. Ovdje ima i ozbiljnih ljudi ili barem djeluju tako.
Pamet u glavu ubuduće, neće ona raketa idući put završiti na travi, pogodit će neko dijete ne daj bože. Mislim na bilo kojem stadionu da se ispali, može se desiti tragedija, da ne misle neki da ih se proziva.
Na kraju, na stadione dolaze i djeca, žene, stariji ljudi, normalni ljudi kojima nije do belaja i koji hoće da za svoje pare pogledaju tekmu u miru, a ne da kontaju hoće li ih pogoditi baklja, topovski, vatromet, kamen.

LaHaineLaHaine
Kontakt:

Post Postao/la LaHaineLaHaine » 14 nov 2023, 13:00

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
14 nov 2023, 12:55
Ovo sa Kisom je moglo tragicno zavrsiti, sreca pa nista nije bilo. Naravno da nije bilo namjere, ali opet je dlaka falila. Osim toga, nikakvi specijalni incidentni ni ludilo (s obzirom na to o kojoj tekmi se radi), vise je do lose reakcije. Uvijek se loptica prebacuje klubovima, jos ih savez izreketira kaznama, a u sustini najmanje krivi.
Qrac nije bilo namjere, ispali signalnu raketu direkt u teren gdje su 22 covjeka u trenutku. Samo taj bezmozgas nije razmisljao da bi mogao i svog igraca pogoditi.

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 14 nov 2023, 13:03

LaHaineLaHaine je napisao/la:
14 nov 2023, 13:00
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
14 nov 2023, 12:55
Qrac nije bilo namjere, ispali signalnu raketu direkt u teren gdje su 22 covjeka u trenutku. Samo taj bezmozgas nije razmisljao da bi mogao i svog igraca pogoditi.
Kakva bola signalna? Vatromet je bio i jedna raketa otišla u krivom smjeru, srecom bez posljedica.
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.