Bivsi od neki dan.
BH klubovi u Europi 23/24
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Najjači su mi ovi komentari, a šta si ti kralju mislio o premijer ligi BiH, da je negdje s portugalskom li la eventualno grčka, uozbiljite se bola, nije nikad bila kvalitetna niti će bit, zanimljiva je nama koji je pratimo, a ovima drugima eno engleska, njemačka,Španjolska...
-
- Kontakt:
Kakav crni St.Pauli burazeruVirtu4l je napisao/la: ↑09 nov 2023, 20:43Znam ja da si ti zaveden njihovim predstavama u Evropi posljednjih godina kao i svako ko se loži na fenseraj, ali moraš naučiti pojam "grupa" u navijačkom svijetu, a ja ti kažem da kao grupa nisu najbolji ni u Njemačkoj, možda su negdje na trećem mjestu, poslije Drezdena i St. Paulija.
Svakako navijaš za Sarajevo pa nađi nekoga od starijih hordaša da ti objasni ko je najbolji u Njemačkoj. Oni bi to trebali najbolje znati, dobri su sa njima.

Ubijaš argumentima, kao i ovi prije tebe.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zrinjski je kažnjen sa 10.000 eura zbog propusta na ulazima gdje je trebao biti detaljniji pregled navijača i gledatelja na utakmici protiv Legije odigranoj 26. oktobra.
Međutim, novčana kazna je mala u odnosu na onu drugu koja se veže za same tribine u narednim utakmicama.
Zrinjski mora jednu narednu evropsku utakmicu odigrati pred praznim tribinama jer su njegovi navijači koristili pirotehniku na pomenutom duelu trećeg kola grupne faze protiv Legije koji je odigran u Mostaru.
U pitanju je uvjetna kazna od strane UEFA-e. U objašnjenju stoji je da je UEFA dala nalog za igranje naredne utakmice bez publike koji je suspendiran tokom probnog roka od dvije godine, počevši od datuma ove odluke.
Također u opisu kazne navedeno je i rasističko ponašanje navijača Zrinjskog kao i bacanje predmeta.
Naredni domaći meč u Evropi Zrinjski igra u šestom kolu grupne faze kada po Bijeli brijeg dolazi slavna Aston Villa i bez obzira na rezultatski značaj to će biti jedna od najvećih utakmica bh. kluspkog fudbala od nezavisnosti. A prema obrazloženju UEFA-e, Zrinjski nije dužan tu utakmicu igrati pred praznim tribinama.
U petom kolu Konferencijske lige aktuelni prvaci Bosne i Hercegovine gostuju AZ Alkmaaru.
Međutim, novčana kazna je mala u odnosu na onu drugu koja se veže za same tribine u narednim utakmicama.
Zrinjski mora jednu narednu evropsku utakmicu odigrati pred praznim tribinama jer su njegovi navijači koristili pirotehniku na pomenutom duelu trećeg kola grupne faze protiv Legije koji je odigran u Mostaru.
U pitanju je uvjetna kazna od strane UEFA-e. U objašnjenju stoji je da je UEFA dala nalog za igranje naredne utakmice bez publike koji je suspendiran tokom probnog roka od dvije godine, počevši od datuma ove odluke.
Također u opisu kazne navedeno je i rasističko ponašanje navijača Zrinjskog kao i bacanje predmeta.
Naredni domaći meč u Evropi Zrinjski igra u šestom kolu grupne faze kada po Bijeli brijeg dolazi slavna Aston Villa i bez obzira na rezultatski značaj to će biti jedna od najvećih utakmica bh. kluspkog fudbala od nezavisnosti. A prema obrazloženju UEFA-e, Zrinjski nije dužan tu utakmicu igrati pred praznim tribinama.
U petom kolu Konferencijske lige aktuelni prvaci Bosne i Hercegovine gostuju AZ Alkmaaru.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kaže UEFA RASISTI...UEFA je zbog rasističkog ponašanja navijača Zrinjskog

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- tutankamon1905
- Kontakt:
- Antipolitika3
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑10 nov 2023, 19:08Zrinjski je kažnjen sa 10.000 eura zbog propusta na ulazima gdje je trebao biti detaljniji pregled navijača i gledatelja na utakmici protiv Legije odigranoj 26. oktobra.
Mi smo nacionalisti ni u kojem slucaju rasisti,Uefa je napravila po meni ogroman propust.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
Poserem se usta cijeloj Uefi i njihovim "europskim vrijednostima" ...ono kad te najveći rasisti i zločinci u povijesti čovječanstva nazovu rasistom možeš biti ponosan i siguran da si na pravon puti
Uefa Mafia
Uefa Mafia
- Antipolitika3
- Kontakt:
Kakve su nam penale svirali i kakve govlove regularne ponistavali Vico je za njih gospodin.SokolPravde je napisao/la: ↑11 nov 2023, 09:18Poserem se usta cijeloj Uefi i njihovim "europskim vrijednostima" ...ono kad te najveći rasisti i zločinci u povijesti čovječanstva nazovu rasistom možeš biti ponosan i siguran da si na pravon puti
Uefa Mafia
Da ne daju ovoliko para za grupe treba ih bojkotirati mamu im zidovsku,cionisticku.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
HahahahahSokolPravde je napisao/la: ↑11 nov 2023, 09:18Poserem se usta cijeloj Uefi i njihovim "europskim vrijednostima" ...ono kad te najveći rasisti i zločinci u povijesti čovječanstva nazovu rasistom možeš biti ponosan i siguran da si na pravon puti
Uefa Mafia

-
- Kontakt:
Po cemu su to Dynamo i St. Pauli ispred Eintrachta ?Virtu4l je napisao/la: ↑09 nov 2023, 20:43Znam ja da si ti zaveden njihovim predstavama u Evropi posljednjih godina kao i svako ko se loži na fenseraj, ali moraš naučiti pojam "grupa" u navijačkom svijetu, a ja ti kažem da kao grupa nisu najbolji ni u Njemačkoj, možda su negdje na trećem mjestu, poslije Drezdena i St. Paulija.
Svakako navijaš za Sarajevo pa nađi nekoga od starijih hordaša da ti objasni ko je najbolji u Njemačkoj. Oni bi to trebali najbolje znati, dobri su sa njima.
Cuj St. Pauli.

Boze dragi.
Po akcijama i po brojnosti grupe, posebno navijači Dresdena sa kojima se ne može porediti niti jedna grupa u Njemačkoj.tersnakvadrat je napisao/la: ↑14 nov 2023, 12:46Po cemu su to Dynamo i St. Pauli ispred Eintrachta ?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
St. Pauli i brojnost ? Necemo dalje. Ti napamet lupas. Eintracht ima jednu od najvecih navijackih baza u Njemackoj, siguran sam da je samo Bayern ispred. Ne znam sta je s Borussiom. Navijaci Eintrachta i sam grad Frankfurt na jednu stranu, svi ostali na drugu. To ce ti svi reci koji ista znaju o njemackoj sceni. Ne znam jesi li imao priliku posjetiti njihove utakmice ili grad, ali vjeruj nekome ko jeste... to je ludilo. Dosta nase raje, iz bivse Juge, prati Eintracht. Dosta nacija i kultura na jednom mjestu, svi su oni umijesali prste i danas imas u tom gradu jednu od najjacih ultra prica, pa cak i u Evropi.Virtu4l je napisao/la: ↑14 nov 2023, 13:37Po akcijama i po brojnosti grupe, posebno navijači Dresdena sa kojima se ne može porediti niti jedna grupa u Njemačkoj.tersnakvadrat je napisao/la: ↑14 nov 2023, 12:46Po cemu su to Dynamo i St. Pauli ispred Eintrachta ?
Kakav crni miks nacija i kultura na jednom mjestu, koji veći grad u Njemačkoj to nema? U Frankfurtu je to samo malo izraženije.tersnakvadrat je napisao/la: ↑14 nov 2023, 16:02St. Pauli i brojnost ? Necemo dalje. Ti napamet lupas. Eintracht ima jednu od najvecih navijackih baza u Njemackoj, siguran sam da je samo Bayern ispred. Ne znam sta je s Borussiom. Navijaci Eintrachta i sam grad Frankfurt na jednu stranu, svi ostali na drugu. To ce ti svi reci koji ista znaju o njemackoj sceni. Ne znam jesi li imao priliku posjetiti njihove utakmice ili grad, ali vjeruj nekome ko jeste... to je ludilo. Dosta nase raje, iz bivse Juge, prati Eintracht. Dosta nacija i kultura na jednom mjestu, svi su oni umijesali prste i danas imas u tom gradu jednu od najjacih ultra prica, pa cak i u Evropi.
Ogroman uticaj na navijače Dresdena ima istočni blok, jer su nekada bili i sami dio tog bloka. Plus uticaj poljskih huligana sa kojima se graniče. Zato su toliko ludi i opasni. Mislim zaista je smiješno upoređivati ultrase Istočne i Zapadne Njemačke. Navijači Dresdena imaju zabrana i kazni kao svi ostali klubovi u Njemačkoj zajedno.
Pričamo o klubu koji tavori po nižim ligama, išao je i do Oberlige, pa su kao članovi treće lige razvukli najveći transparent u istoriji fudbala, kao trećeligaš. Kupe 72 hiljade ulaznica za utakmicu koja se igrala bez publike, na gostovanje u Berlin ih ode 30 hiljada i sakupe 200.000 eura da plate kaznu navijačima koji su uhapšeni i presuđeni sa astronomskim kaznama. Da ne nabrajam sve akcije i pizdarije koje su pravili kroz istoriju, trebelo bi mi pet dana da sve nabrojim.
To je priča koja traje decenijama i ima bogatu istoriju svega i svačega, uspona, padova, podjela. Priča Frankfurta je bila na nivou dok je postojao Adlerfront koji nije bio rob rezultata.
Frankfurt je trenutno na svom vrhuncu samo zbog dobrih rezultata, navijače Dresdena ne zanimaju rezultati, je li druga ili četvrta liga, njima je to nebitno. Oni u trećoj ligi imaju posjetu 30.000.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Veze nemas druze. Haj' zdravo.Virtu4l je napisao/la: ↑14 nov 2023, 18:50Kakav crni miks nacija i kultura na jednom mjestu, koji veći grad u Njemačkoj to nema? U Frankfurtu je to samo malo izraženije.tersnakvadrat je napisao/la: ↑14 nov 2023, 16:02St. Pauli i brojnost ? Necemo dalje. Ti napamet lupas. Eintracht ima jednu od najvecih navijackih baza u Njemackoj, siguran sam da je samo Bayern ispred. Ne znam sta je s Borussiom. Navijaci Eintrachta i sam grad Frankfurt na jednu stranu, svi ostali na drugu. To ce ti svi reci koji ista znaju o njemackoj sceni. Ne znam jesi li imao priliku posjetiti njihove utakmice ili grad, ali vjeruj nekome ko jeste... to je ludilo. Dosta nase raje, iz bivse Juge, prati Eintracht. Dosta nacija i kultura na jednom mjestu, svi su oni umijesali prste i danas imas u tom gradu jednu od najjacih ultra prica, pa cak i u Evropi.
Ogroman uticaj na navijače Dresdena ima istočni blok, jer su nekada bili i sami dio tog bloka. Plus uticaj poljskih huligana sa kojima se graniče. Zato su toliko ludi i opasni. Mislim zaista je smiješno upoređivati ultrase Istočne i Zapadne Njemačke. Navijači Dresdena imaju zabrana i kazni kao svi ostali klubovi u Njemačkoj zajedno.
Pričamo o klubu koji tavori po nižim ligama, išao je i do Oberlige, pa su kao članovi treće lige razvukli najveći transparent u istoriji fudbala, kao trećeligaš. Kupe 72 hiljade ulaznica za utakmicu koja se igrala bez publike, na gostovanje u Berlin ih ode 30 hiljada i sakupe 200.000 eura da plate kaznu navijačima koji su uhapšeni i presuđeni sa astronomskim kaznama. Da ne nabrajam sve akcije i pizdarije koje su pravili kroz istoriju, trebelo bi mi pet dana da sve nabrojim.
To je priča koja traje decenijama i ima bogatu istoriju svega i svačega, uspona, padova, podjela. Priča Frankfurta je bila na nivou dok je postojao Adlerfront koji nije bio rob rezultata.
Frankfurt je trenutno na svom vrhuncu samo zbog dobrih rezultata, navijače Dresdena ne zanimaju rezultati, je li druga ili četvrta liga, njima je to nebitno. Oni u trećoj ligi imaju posjetu 30.000.
Naprijed Zrinja do pobjede
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Antipolitika3
- Kontakt:
Rigi dobro jutro.
Tko ono danas igra?
Tko ono danas igra?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Dobro jutro, danas igra osmerostruki šampion.

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: 061657451, jurisicduska, mnon46 i 25 gostiju.