Premijer liga BiH - aktuelno

fudbalfudbal
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la fudbalfudbal » 14 nov 2023, 16:12

Sta je ovo, kakva krivljavina :urnebes:
Ti si naša ljubav jedina!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 14 nov 2023, 16:13

Makabi Međugorje sastavlja najjača saopštenja na dunjaluku, evo da nisam bio prisutan tačno bi me ubjedili u ovo što pišu. :rol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 14 nov 2023, 16:13

A jos im obreeezanu blanju Amiru stavili na trans u skladu sa zidovskim obicajima , sta bi tek bilo da smo mu metnuli neobrezanu :urnebes:
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 14 nov 2023, 16:18

Evo ocitovao se Makabi Medjugorje.. :urnebes:
hajmo saopstenje hajmooooooooo :urnebes: :urnebes:
#musvdg

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 nov 2023, 16:18

Cim prestanu sa fasizmom i pljuvanjem po drzavi u kojoj zive i velicanjem UZP zlocinaca,kao i naravno da sklone sve zastave koje ne pripadaju drzavi Bosni i Hercegovini.Onda mogu pisati saopstenja.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 14 nov 2023, 16:20

Poznati ste inace kao prosemiti :urnebes:
Jel ovaj karindja Kabirija?

https://ibb.co/wL0ggLd

slika
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 14 nov 2023, 16:27, ukupno mijenjano 6 puta.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 14 nov 2023, 16:21

*p!p!t@* je napisao/la:
14 nov 2023, 16:13
Makabi Međugorje sastavlja najjača saopštenja na dunjaluku, evo da nisam bio prisutan tačno bi me ubjedili u ovo što pišu. :rol:
Bio si prisutan, ali ste toliko zaostali tamo da vam se sve ovo cini normalnim.
Da odma kazem nije ni pod bijelim brijegom bajno, ali u vas je ratno stanje i mrznja kakvu rijetko gdje mozes vidjet.
Ali s vremenom vam to postane normalno i pokusavate ismijavat ostale. Tipa ovo s Kisom, stidljivo se spominje i to kao sasvim normalno desavanje.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 nov 2023, 16:21

miky_hz je napisao/la:
14 nov 2023, 15:03

Krivične prijave protiv Nogometnog Saveza, Tužilaštvo BiH formiralo dva predmeta

U Tužilaštvu Bosne i Hercegovine formirana su dva predmeta protiv Nogometnog/Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine, a na temelju podnesenih krivičnih prijava, saznaje N1.

“Predmeti se nalaze u fazi provjere navoda iz podnesene krivične prijave, te će nakon donošenja tužilačke odluke, javnost biti informisana u potpunosti”, potvrđeno je za N1 iz Tužilaštva BiH.

N1 nezvanično saznaje da se na spisku osoba koje su obuhvaćene krivičnim prijavama koje Tužilaštvo BiH provjerava nalazi 12 osoba, a među njima su i predsjednik N/FS BiH Vico Zeljković, njegov savjetnik Marko Miličić, te član Izvršnog Odbora N/FS BiH Azmir Husić.

Također, prema nezvaničnim informacijama Tužilaštvo BiH provjerava rad i poslovanje Nogometnog/Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine, tačnije gradnju hibridnih terena u Bosni i Hercegovini, te navodnu trgovinu utjecajem.
Kao sto sam i najavio spremaju se crni dani za Borac,Vico ce dobit prijave kao i Husic smeceza ove kradje,takodje za ove terene je lakrdija,ukrali pare od UEFE i ugradili najgore moguce a platili ih kao onaj na Old Trafordu. Bosnje ce za novi mandat usloviti Vicu,on ce prihvatiti i morace pustiti Bojac niz vodu da bi ostao,eto to vam je Lesinari ono sto vam pricaju ljudi,prodaju vas kao igracku kad im odgovara,ja mislim da ste vi malo veci od toga ali vasa stvar.

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 14 nov 2023, 16:22

mma_hz je napisao/la:
14 nov 2023, 16:18
Cim prestanu sa fasizmom i pljuvanjem po drzavi u kojoj zive i velicanjem UZP zlocinaca,kao i naravno da sklone sve zastave koje ne pripadaju drzavi Bosni i Hercegovini.Onda mogu pisati saopstenja.
Fakat je presmijesno da se oni javljaju za parole.
Ostalo je posteno sto su napisali.
Ocekujem kaznu par utakmica bez gledatelja.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 nov 2023, 16:24

Pa pamti se i utakmica pod Bijelim Brijegom kad su navijači Zrinjskog uletili na teren, nešto takvo u Vrapčićima ipak nismo još vidjeli, pogotovo da igrač Veleža sudjeluje u tome kao što je to bio slučaj sa igračem Zrinjskog.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 14 nov 2023, 16:25

mosarajvosa83 je napisao/la:
14 nov 2023, 16:21
Kao sto sam i najavio spremaju se crni dani za Borac,Vico ce dobit prijave kao i Husic smeceza ove kradje,takodje za ove terene je lakrdija,ukrali pare od UEFE i ugradili najgore moguce a platili ih kao onaj na Old Trafordu. Bosnje ce za novi mandat usloviti Vicu,on ce prihvatiti i morace pustiti Bojac niz vodu da bi ostao,eto to vam je Lesinari ono sto vam pricaju ljudi,prodaju vas kao igracku kad im odgovara,ja mislim da ste vi malo veci od toga ali vasa stvar.
Tuzilastvo BiH svasta nesto provjerava svako malo, pogotovo glavni tuzitelj Milanko Kajganic. Mislim, provjerava izmedju ispijanja kafa s Dodikom. Ne bih se ja u to uzdao, moj @mosa. Ovdje samo Sisonja moze najebat :urnebes:
1921

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 14 nov 2023, 16:28

miky_hz je napisao/la:
14 nov 2023, 15:03

Krivične prijave protiv Nogometnog Saveza, Tužilaštvo BiH formiralo dva predmeta

U Tužilaštvu Bosne i Hercegovine formirana su dva predmeta protiv Nogometnog/Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine, a na temelju podnesenih krivičnih prijava, saznaje N1.

“Predmeti se nalaze u fazi provjere navoda iz podnesene krivične prijave, te će nakon donošenja tužilačke odluke, javnost biti informisana u potpunosti”, potvrđeno je za N1 iz Tužilaštva BiH.

N1 nezvanično saznaje da se na spisku osoba koje su obuhvaćene krivičnim prijavama koje Tužilaštvo BiH provjerava nalazi 12 osoba, a među njima su i predsjednik N/FS BiH Vico Zeljković, njegov savjetnik Marko Miličić, te član Izvršnog Odbora N/FS BiH Azmir Husić.

Također, prema nezvaničnim informacijama Tužilaštvo BiH provjerava rad i poslovanje Nogometnog/Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine, tačnije gradnju hibridnih terena u Bosni i Hercegovini, te navodnu trgovinu utjecajem.
Krivicnu prijavu moze da podnese svako, mozes i ti licno. Tuzilastvo je duzno da je ispita.

Tako da je ovo smijesna vijest.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 14 nov 2023, 16:30

A čime će to usloviti Vicu? Da on bude na celu saveza i da šikanira Borac?
Price za malu djecu...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 nov 2023, 16:31

Jel navijači Borca fakat misle da Vico nije imao talove i financijsku korist u ovom projektu hibridnih terena?

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 14 nov 2023, 16:33

tutankamon1905 je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:
Da odma kazem nije ni pod bijelim brijegom bajno, ali u vas je ratno stanje i mrznja kakvu rijetko gdje mozes vidjet.
Ali s vremenom vam to postane normalno i pokusavate ismijavat ostale. Tipa ovo s Kisom, stidljivo se spominje i to kao sasvim normalno desavanje.
Evo vi ste toliko napredni da ste sve lažovske fore pokupili na svijetu. Prvi kamen i prvu baklju ka VIPu ste vi bacili. I prošli put ste provocirali ali niste divljali, i niko nije reagovao. Ovaj put se reagovalo jer ste vi prvi zasuli kamenjima i bakljama. Drugo to što se Kiša tiče je čista slučajnost, ma koliko se ti trudio da tvrdiš da nije. Uostalom da ga je gađao garantujem ti da ga ne bi pogodio. Uostalom ispade na kraju da kod vas nema budala koje su spremne na iste stvari, a svaki put prvi zagovnate...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 14 nov 2023, 16:35

Hasanaginica je napisao/la:
14 nov 2023, 10:24
mma_hz je napisao/la:
14 nov 2023, 08:29
Rodjeni zivjeli nam dugo sto ste demolirali nacisticko-izraelsku prciju.
Evo ti deder se malo zabavi
slika
Liječi se
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 14 nov 2023, 16:36

*p!p!t@* je napisao/la:
Kako bi ti reagovao na one koji te protjeraju sa tvoga imanja, pa ga prisvoje,napadnu tvoju porodicu, poruše tvoje svetinje, bude osuđen za to i nakon toga opet to sve podržava ?

To su ukratko UZP-ovci, niti ste se ogradili, osudili, pokajali za počinjena zlodjela.

Dok to ne učinite barem ne morališite i ne pametujte !
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 14 nov 2023, 16:36

*p!p!t@* je napisao/la:
Ima snimak utakmice, pretpostavljam da nisi bio. Tri puta je decko sa sipke rekao da se pazi prilikom paljenja i da nijedan ne smije uletiti u teren.

Da se gadjalo, da se htjelo to uraditi, otislo bi vise od jedne u teren, vjeruj. I hvala Bogu nije nikom nista bilo, i zato se tome i ne pridaje toliki znacaj, bilo proslo kako treba i dobro je.

A hocemo li diskutovati o Mili Peharu, mislim, zamislimo kakvo bi saopstenje bilo da se ono desilo u Vrapcicima? Da Rovcanin mora kramponima udarat trojicu da dodje do svlacionice? Ili da Bajro Spahic mora obuci duks Zrinjskog da se zakamuflira? Ili da Tarik Ceric mora bjezati i od igraca i od navijaca jer je, boze moj, njegov klub zabio za pobjedu?

E to ti je ratno stanje i primitivizam. Ultrasi su prvi zasuli bakljama tribinu iza gola. To se nije spomenulo vidim
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 14 nov 2023, 16:39

Ne ide Praljak i anti-rasizam zajedno, to je smijesno. Ja ne znam sta pokusavaju sa ovim saopstenjima, ali u to niko ne vjeruje. Tuta je normala momak, ne treba njega licno napadati.
1921

LaHaineLaHaine
Kontakt:

Post Postao/la LaHaineLaHaine » 14 nov 2023, 16:41

chily-rz je napisao/la:
14 nov 2023, 16:31
Jel navijači Borca fakat misle da Vico nije imao talove i financijsku korist u ovom projektu hibridnih terena?
Logicno da jeste. Jos smjesnije je sto lik iznad misli da ce njemu nesto biti zbog prijave nekakve pahahahaha.
Vico kakav god da je, za ovo mandata je uradio dosta vise nego prethodnici. Repka steka malo, ali generalno, repka je goli penis godinama.
Tereni, kakvi su takvi su. Bolji su od njiva koje su bile prije hibrida.
Ima i mana on, daleko od toga.. ali vjerujem da forumski puk moze o manama do sutra, pa da ne pocinjem bezveze..

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”