Premijer liga BiH - aktuelno

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 14 nov 2023, 18:13

Hasanaginica je napisao/la:
14 nov 2023, 18:01
Holidayinnovci u borbi sa zbiljom. Kako gajiti radijalni islamizam, a ostati dijelom zapadnog svijeta? Aj Izrael!
Na stranu sve nase prepirke, sto navijacke sto politicke, ali bas moras biti bolestan da podrzavas da neko raznosi hiljade djece u zrak. Nema psihijatra koji tu pomaze.
1921

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 14 nov 2023, 18:15

Antipolitika3 je napisao/la:
14 nov 2023, 18:08
Morpheus je napisao/la:
14 nov 2023, 18:06
14 nov 2023, 17:59
Ne ljutite Amira,vidite kakvu Izrael ima moć.
Nemojte kasnije da vas nisam upozorio. :mrgreen:
Tebi smiješno, zaobilaziš riječi od Kabirija pa trolaš, ali dobro ovo dovoljno govori o tebi.
Pjevat cemo komsijama iducu "vi ste nasa Palestina,rodjeni ale ale"

Koliko sinoc zastava Palestine kao da se u centru Gaze igralo doduse takav je i stadion,od jeftinih blokova :urnebes: :urnebes: :cry:
Umri bijedo ljudska i odrone s cim se sprdas. Klosaru raspali u svoje selo se vrati gdje si se naucio takvom primitivizmu pa tu pricu pricaj. Stoko odvratna s tobom i slicnima neko da suzivot ima.
19V22

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 nov 2023, 18:15

Sad je jasnije sto puno Hrvata ide u Irsku. Tamo se jos smije govorit protiv Jevreja...a s obzirom da su ih Hrvati bas trijebili davno treba nastaviti tu pricu.

Da je Zrinja osudio svoje navijace isto bilo bi ok. Ovako ispali pickice.

Pa nije prošlo puno kad su kamenjem u glavu gadjali lomocne trenere a sad gospoda lafo
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 14 nov 2023, 18:16

emil02in je napisao/la:
14 nov 2023, 18:09
Kme,kme,kme,kme mi zgroženi,mi ugroženi,nacistički simboli...A ni riječi o fizioterapeutu što im unosi baklje već treći put.Ništa o skandiranju ratnim zločincima poput Praljak,ništa o skandiranju mi smo ustaše,šta je,šta je?Vatromet je proletio i pored našeg igrača a bar metar od Kiša,i tu nije bilo nikakve namjere.Ali uzp mašinerija je iskusna u okretanju činjenica to je dobro poznato.Izgubili pa sad skreću pažnju .

Neki dan objavljuju godisnjicu pogibije 2 curice od granate Armije BiH pred katedralom 1994. al iscupa im Sanel Kajan arhivu Slobodne Dalmacije iz 1994.sa tekstom kako su poginule od srpske granate jer je vec bio tad potpisan vasingtonski sporazum

Ne mozes vjerovat na sto je to spremno. Sagoljevci...
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 14 nov 2023, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 14 nov 2023, 18:16

Morpheus je napisao/la:
Tebi smiješno, zaobilaziš riječi od Kabirija pa trolaš, ali dobro ovo dovoljno govori o tebi.

Koliko sinoc zastava Palestine kao da se u centru Gaze igralo doduse takav je i stadion,od jeftinih blokova :urnebes: :urnebes: :cry:
E jesi smijesan u pm

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 14 nov 2023, 18:16

emil02in je napisao/la:
14 nov 2023, 18:09
Kme,kme,kme,kme mi zgroženi,mi ugroženi,nacistički simboli...A ni riječi o fizioterapeutu što im unosi baklje već treći put.Ništa o skandiranju ratnim zločincima poput Praljak,ništa o skandiranju mi smo ustaše,šta je,šta je?Vatromet je proletio i pored našeg igrača a bar metar od Kiša,i tu nije bilo nikakve namjere.Ali uzp mašinerija je iskusna u okretanju činjenica to je dobro poznato.Izgubili pa sad skreću pažnju .
Metar od Kisa :rol: :rol: :rol: Ajde svega ti ako necete tu situaciju realno iskomentirat, nemojte je ni spominjat. Dan te **** i metar. Kao sto rekoh, zaostali u vremenu i prostoru i od te situacije ce se napraviti nesto normalno..zarad cega? Da se isprovocira druga strana

Metar..**** sve pa sto moram vidit svaki komentar. ja sam bolestan coek

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 14 nov 2023, 18:19

Cernica22 je napisao/la:
14 nov 2023, 18:15
Morpheus je napisao/la:

Umri bijedo ljudska i odrone s cim se sprdas. Klosaru raspali u svoje selo se vrati gdje si se naucio takvom primitivizmu pa tu pricu pricaj. Stoko odvratna s tobom i slicnima neko da suzivot ima.
Amir nam naredio da izbacimo Severinu :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Prodali se ko vi turcima :urnebes: :urnebes: :urnebes:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 nov 2023, 18:21

Hasanaginica je napisao/la:
Holidayinnovci u borbi sa zbiljom. Kako gajiti radijalni islamizam, a ostati dijelom zapadnog svijeta? Aj Izrael!

Aj Hićo hitleru sto si stedio gas.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Unknown12
Kontakt:

Post Postao/la Unknown12 » 14 nov 2023, 18:21

mostar_mo je napisao/la:
Pa da kaze gospodskim manirom
vama sto ste nosali pletare sa vinom...

[media] [/media]
:bow:
ponovo je vojni cilj :bih:
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 14 nov 2023, 18:22

Morpheus je napisao/la:

A golemo da vam je toliko stadion trn u oku, rak rana svakog mladog medjugorca. Mislim razumijem tvoju fobiju od stadiona kad igrate na komunističkom stadionu, i da svaki drugi je vama trn u oku. Pogtovo kad neko napravi stadion od nule, pa kad dodjes i vidiš onakvu travu a ti odma baklju i na teren jer te boli. A mogao si kao čovjek doći ranije ima kafic boli glava sjednemo popijemo Bavariu jednu jer je sponzorska i zajedno na VIP tribinu da nas ona vaša bagra iz medjugorja gadja bakljama i kamenjem.
Ne znam ko vas je vise razvalio sinoć Velež ili vam je Amir guzove prodrmao, sad razumijem ljutnju Nemanje valja sad Amiru dlakavu cundaru pušiti mjesec dana nakon blamaže stoljeća. Prvi šut van okvira u 60 min :tokralju: zašto Amir mudonja nije smjeo doći na tekmu, nedavno je tražio imena ?
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 14 nov 2023, 18:25

E da ne povjeruješ, odjednom njima smeta antisemitizam. Kako nisu komentarisali svoje navijače na povike mi smo ustaseeeee sta je šta je? Kako nisu komentarisali od početka bacanje baklji na teren, i bacanje baklji i kamenja na zapadnu tribinu? To im očigledno ne smeta. Kako nikad ne komentarisu vrijeđanje države, slavljenje ratnih zločinaca i paradržavne tvorevine?
Pokazali su da su dno dna.
Očigledno da im je ovaj poraz najveća rana na svijetu.
Ti isti navijači u Poljskoj su bakljama gadjali žene i dijecu a to je bilo prije 7 dana i opet se nisu oglasili?
Da se ne lažemo Kabiri napisao izjavu jer nije mogao na instagramu objaviti sliku da su pobijedili antisemitizam kao protiv čelika.
Kako komentarisu da smo se namjerno pojačali sa Klafom da ne budu prvaci.
Da dodam još koliko je licemjerno kao da prvi put igraju derbi pa je ovo nešto novo, nego su izgubili pa se pojedoše od muke.
Pokušavaju skrenuti priču s terena na tribine, recite da se prvi šuti van okvira imali u 60 minuti. Recite da smo vas iskarali na terenu i na tribinama.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 14 nov 2023, 18:26

senjak075 je napisao/la:
14 nov 2023, 18:21
mostar_mo je napisao/la:
Pa da kaze gospodskim manirom
vama sto ste nosali pletare sa vinom...

[media] [/media]
:bow:
ponovo je vojni cilj :bih:
Hos posudit adidaske od hamasovaca kad podjes ili? :urnebes: :urnebes: :urnebes:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 14 nov 2023, 18:26

Potvrđuješ ono što govorim. Samo nastavi, ne daj se omesti. Kakav si ti odron od čovjeka. Ne znam kako možeš živjeti, kako možeš otići spavati, a da znaš da si ovakva bljuvotina od čovjeka? Ne znam što koji **** dolaziš na ovaj forum? Eto šta ćeš ti koji **** ovdje? Ko fol navijač Zrinjskog, pratiš sport, pratiš klub i ligu, ma pratiš ti ****, siješ mržnju prema nama normalnim i ismijavaš sve ono što mi normalni podržavamo.
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 14 nov 2023, 18:29, ukupno mijenjano 2 puta.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 nov 2023, 18:27

Treba razumjeti okolnosti, ipak je HŠK Zrinjski Čovića prčija, taj je sve što je u interesu da bude, malo Jugosloven na čirilici, malo ratni profiter, malo nositelj evropskih vrijednosti pa malo ustaša, pa je danas valjda cionista, sutra da im Gasprom udje u klub mahali bi Ruskim zastavama.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 14 nov 2023, 18:28

Morpheus je napisao/la:
14 nov 2023, 18:26

Potvrđuješ ono što govorim. Samo nastavi, ne daj se omesti. Kakav si ti odron od čovjeka. Ne znam kako možeš živjeti, kako možeš otići spavati, a da znaš da si ovakva bljuvotina od čovjeka? Ne znam što koji **** dolaziš na ovaj forum? Eto šta ćeš ti koji **** ovdje? Ko fol navijač Zrinjskog, pratiš sport, pratiš klub i ligu, ma pratiš ti ****, siješ mržnju prema nama normalnim i ismijavaš sve ono što mi normalni podržavamo.
Ma ne vrijedi buraz. Na stranu bilo kakve simpatije za neki klub ili politicku opciju, praviti sprdnju od onoga sto se desava u Gazi moze samo neko ozbiljno mentalno poremecen.
1921

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 14 nov 2023, 18:29

chily-rz je napisao/la:
14 nov 2023, 18:27
Treba razumjeti okolnosti, ipak je HŠK Zrinjski Čovića prčija, taj je sve što je u interesu da bude, malo Jugosloven na čirilici, malo ratni profiter, malo nositelj evropskih vrijednosti pa malo ustaša, pa je danas valjda cionista, sutra da im Gasprom udje u klub mahali bi Ruskim zastavama.
:rol: :mrgreen:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 14 nov 2023, 18:30

chily-rz je napisao/la:
Kolega jos par godina kat ispod, pa cemo se onda pickarat na "premijer liga BiH"

I pozdravi mi aveniju..vidim da je izaso iz rupe nakon 2 tjedna. Oko srca mi je toplo kad vidim da nije digo ruku na sebe zbog posljednjih desavanja

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 nov 2023, 18:31

chily-rz je napisao/la:
Dragan covic u predvecetje napada Rusije na Ukrajinu izjavljuje u moskvi.."Treba povecati ruski uticaj na balkanu"

Podguzne muhe
=\_1921_/=

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 nov 2023, 18:31

tutankamon1905 je napisao/la:
14 nov 2023, 18:30
chily-rz je napisao/la:
Kolega jos par godina kat ispod, pa cemo se onda pickarat na "premijer liga BiH"

I pozdravi mi aveniju..vidim da je izaso iz rupe nakon 2 tjedna. Oko srca mi je toplo kad vidim da nije digo ruku na sebe zbog posljednjih desavanja
Opušteno, koja god liga da smo naši ideali nisu na prodaju nit postoji čovjek koji nam kroji iste.

Vi samo nastavite služiti režimu, vjerovatno za klub historije poput Zrinjskog i ne postoji drugi način egzistiranja.
Zadnja izmjena: chily-rz, dana/u 14 nov 2023, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 14 nov 2023, 18:31

Neka se zapitaju svi oni koji su čestitali "navijačima" Zrinjskog na rezultatima. Malo se zapitajte kome ste čestitali, da li ste uopšte trebali.

Zapitajte se da li ste uopšte trebali navijati za Zrinjski jer su klub iz BiH, da li se uopšte vrijedi nervirati oko njih.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.