Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta su se makabijevci upalili ko supalj zub, joj teskih tema 

Ovdje nije riječ o tome, riječ je o tome kakvo si ti go.vno, taman da si mi rođeni brat, a ne sljedbenik kralja Tvrtka. Je l' ti šega što je neko nedužan danas izgubio kompletnu porodicu, pa bilo to u Ukrajini, Gazi, Rusiji ili Jemenu?Antipolitika3 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 19:28Tko god vise kozojebe smatra bracom nego sljedbenike Kralja Tvrtka za mene nije bosanac i hercegovac.Miljacka je napisao/la: ↑14 nov 2023, 19:23Odjavi se klaun, ugašen.![]()
Zamisli 2023. godina na izmaku, a njemu još u glavi da mi sve kroz vjeru gledamo. Zamisli koliko je njegov mozak ispran i koliko je zaglavio u bivšim vremenima. A šatro Antipolitika![]()
Zamisli kakvo go.vno trebaš biti da se naslađuješ na ovakvim stvarima kakve se dešavaju trenutno ljudima u bilo kojem dijelu svijeta. Zapravo, on sve gleda kroz vjeru i naciju, pa valjda konta moron da su i ostali svi isti. Svako kreće od sebe, vjeruj mi. A kad klaunu vratiš istom mjerom, šatro mu se povraća. Kao on mi bliži ideološki, a sad bi mi spustio granatu u dnevni boravakKo ovakve ne zna, skupo bi ih platio.
![]()
Kao nekoga boli **** šta je ko za tebe...

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Skoro nas ta braca pobise, popalise, opljackase , protjerase, prisvojise sve sto su mogli. Dan danas ta braca pokusavaju da uniste Bosnu i Hercegovinu, smatraju susjedne zemlje svojom zemljo , zvizde na himnu itd itd.. Daleko vam kuca bila, onaj ko vas smatra bracom opet ce doziviti sve gore navedeno.Antipolitika3 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 19:28Tko god vise kozojebe smatra bracom nego sljedbenike Kralja Tvrtka za mene nije bosanac i hercegovac.Miljacka je napisao/la: ↑14 nov 2023, 19:23Odjavi se klaun, ugašen.![]()
Zamisli 2023. godina na izmaku, a njemu još u glavi da mi sve kroz vjeru gledamo. Zamisli koliko je njegov mozak ispran i koliko je zaglavio u bivšim vremenima. A šatro Antipolitika![]()
Zamisli kakvo go.vno trebaš biti da se naslađuješ na ovakvim stvarima kakve se dešavaju trenutno ljudima u bilo kojem dijelu svijeta. Zapravo, on sve gleda kroz vjeru i naciju, pa valjda konta moron da su i ostali svi isti. Svako kreće od sebe, vjeruj mi. A kad klaunu vratiš istom mjerom, šatro mu se povraća. Kao on mi bliži ideološki, a sad bi mi spustio granatu u dnevni boravakKo ovakve ne zna, skupo bi ih platio.
![]()
Elvir Baljic
Mma ako mislis na Kralja Tvrtka I Kotromanica
On je umro 46 godina prije okupacije Osmanlija
Ako mislis na sina Tvrtka II on je placao reket i bio marioneta
On je umro 46 godina prije okupacije Osmanlija
Ako mislis na sina Tvrtka II on je placao reket i bio marioneta
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Antipolitika3
- Kontakt:
Miljacka je napisao/la: ↑14 nov 2023, 19:35Ovdje nije riječ o tome, riječ je o tome kakvo si ti go.vno, taman da si mi rođeni brat, a ne sljedbenik kralja Tvrtka. Je l' ti šega što je neko nedužan danas izgubio kompletnu porodicu, pa bilo to u Ukrajini, Gazi, Rusiji ili Jemenu?Antipolitika3 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 19:28Tko god vise kozojebe smatra bracom nego sljedbenike Kralja Tvrtka za mene nije bosanac i hercegovac.Miljacka je napisao/la: ↑14 nov 2023, 19:23
Odjavi se klaun, ugašen.![]()
![]()
Kao nekoga boli **** šta je ko za tebe...![]()
Smrc smrc kako si mi osjetljiv na svjetske ratove kao Majka Tereza.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Pozivaju se na kralja Bosne a kunu se u Hrvatsku, kriza indetiteta 

Kako 46 godina ?? Valjda 70 godina prije ?!
Tvrtko I je umro 1393 a osmanska okupacija se desila 1463 godine

Ne bi ti to shvatio debilčino. Samo nemoj ti šmrcati kad ti se spomenu tvoji ratovi kad već voliš o tuđim.Antipolitika3 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 19:42Miljacka je napisao/la: ↑14 nov 2023, 19:35Ovdje nije riječ o tome, riječ je o tome kakvo si ti go.vno, taman da si mi rođeni brat, a ne sljedbenik kralja Tvrtka. Je l' ti šega što je neko nedužan danas izgubio kompletnu porodicu, pa bilo to u Ukrajini, Gazi, Rusiji ili Jemenu?Antipolitika3 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 19:28
Tko god vise kozojebe smatra bracom nego sljedbenike Kralja Tvrtka za mene nije bosanac i hercegovac.![]()
Kao nekoga boli **** šta je ko za tebe...![]()
Smrc smrc kako si mi osjetljiv na svjetske ratove kao Majka Tereza.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- invincible1921
- Kontakt:
Ma mi sve kroz vjeru gledamo...a oni "ako nije musliman mora bit hrvat nema sta drugo"

=\_1921_/=
Tema je PLBIH - aktuelno
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- feniksptica
- Kontakt:
Ja doduse, nije da nismo dali podrsku Ukrajini, veliki su to muslimani .
Al samo nek bude antipolitika. Nemojte ga vise. Dirnuli ste ga, djed mu ubijao a on ih mora branit
Al samo nek bude antipolitika. Nemojte ga vise. Dirnuli ste ga, djed mu ubijao a on ih mora branit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Šta jedna rutinska, potpuno dominatna pobjeda Veleža nad smiješnim Zrinjskim učini od teme. Totalni meltdown.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
To je to. Nek se dragom Bogu zahvale samo sto ga nije pogodila.
Da ga ne do Bog pogodila, mislim da bi im ovaj lopovski savez i beus stavili kljuc u bravu.
Volim tebe, više od sebe
A zadnjih 5-6 stranica i nije bas a i inace nije. Vazda naka politika i PTSP

Cestitam na pobjedi a maksuz na onom skoku sinoc ! Ti si meni kralj !! K'o Tvrtko

- Antipolitika3
- Kontakt:
Sta sam ih skupio i sve radikalizirani.

Sutra piva standarno?

Ja i ti imamo samo vjeru Velez i Zrinjski a ovi kozojebi samo bi o ratovima,tastatura ratnici.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
Rutinska nakon 10 utakmica?!?!

Boga mi si gluplji od mene.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Antipolitika3 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 19:55Sta sam ih skupio i sve radikalizirani.![]()
Sutra piva standarno?![]()
Ja i ti imamo samo vjeru Velez i Zrinjski a ovi kozojebi samo bi o ratovima,tastatura ratnici.

Svi veliki vjernici

Nego di je kolega goveđi GULAŠ

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Kako su kroati naprasno postali cionisticke pudlice i njihovi uvlakaci cak i dok ovi vrse nevidjene zlocine , ostaje misterija.
Vjerovatno neki sitni politicki interesi.
Vjerovatno neki sitni politicki interesi.
- Hasanaginica
- Kontakt:
Bošnje opet u totalnom diskoraku. U isto vrijeme slave Tvrtka i ostale kraljeve, ali i ekipu koja im je sjekla glave. Džamija ili zapadna civilizacija? Pričekajmo upute reisa i nove izbore u SAD-u, onda na "bibijadu" uz već standardne rekvizite. Nacija iz epruvete 

Zadnja izmjena: Hasanaginica, dana/u 14 nov 2023, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
Što se bjeli u gori zelenoj? Al' su snjezi, al' su labudovi?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kogmagie46, MikiPirs, mnon46 i 34 gosta.