Premijer liga BiH - aktuelno

Alminjo99
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Alminjo99 » 14 nov 2023, 23:11

Evo i gabele, yebem li ti friško pokopane u grobu.
Rezultat je trend, ideal je vječan!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 nov 2023, 23:11

avenija je napisao/la:
14 nov 2023, 23:01
MocMahale444 je napisao/la:
14 nov 2023, 22:26
Antipolitika3 je napisao/la:
14 nov 2023, 22:07

Proklinjem i Aliju i Franju posto su radi svojih interesa posvadjali gradjane Mostara i okolice,danas bi imali vjecni mir i lijep suzivot da su znali komunicirati kao ljudi a ne zivotinje.
Dodaj i Slobu.

3 rahmetlije nanulicu svoju yebali.

To je trebalo na sastanku lokacija Stojcevac, dok su zderali i lokali :bow: lagano izrokat da zajedno se dogovaraju u paklu.

Da li je zajednički predlog Izetbegovića i Gligorova bio poslednja šansa da se spase Jugoslavija? Tuđman podržao plan, a kada je to učinio i Milošević.

SASTANAK u Vili **Stojčevac** kraj Sarajeva je održan 6. juna 1991. godine.
Moj Muha makni te ljiljane iz potpisa ne brukaj nas i stavi časno petokrake :mrgreen:
:?

Neko mako sako?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 14 nov 2023, 23:14

Balorda je napisao/la:
14 nov 2023, 23:03
Nije spomenuo Semetovac, šta se događa?
Provalili ga da je mali od ovoga Nazdrajića pa mu ofirno. :rol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 14 nov 2023, 23:26

Čini se da se premijeru i ministru dopao transparent.
Sa smiješkom su morali i fotografirati za uspomenu

slika
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

MostarskiBijeli1
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiBijeli1 » 14 nov 2023, 23:38

*p!p!t@* je napisao/la:
14 nov 2023, 23:14
Balorda je napisao/la:
Nije lijepo prozivati osobe s mentalnim poteškoćama

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 nov 2023, 23:48

Polako polako, cim prenesemo potrebni dnk nasoj braci arapima. Tesko seeeee vamaaaa, ima da vas nema.

Svaka tekma ce biti samo pitanje s koliko razlike :kafa:
Ko vas faka, koristite ovo malo sto vam je ostalo.

Trenutna situacija je zeznuta, Kuhar nas napustio a Basic ošo sarme nije probo.

Hakija je tu i polako samo sabur kad smo mogli toliko godina, izdrzat ce Salko i ovo malko 🇸🇦

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 14 nov 2023, 23:50

Alminjo99 je napisao/la:
14 nov 2023, 23:11
kad vidi sta mu pises

slika

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 14 nov 2023, 23:57

Ljudi hladno izjednacise ratne zlocince sa A.I. Oni pili pa se posvadjali...

Sta ima Tudjman i Milosevic sa desavanjima i narodima u BiH? E moj Muha, na prvu nasjedate.

Milosevic da nije zavrsio kako je zavrsio, bio bi optuzen za agresiju i etnicko ciscenje u BiH.
Ljudi moji imate dokaze, dokumente, audio, video zapise. Neko vas je preko sluga na celu sa Bobanom i Karadzicem u BiH vas je probao satjerati u cosak, otet vam drzavu, porobiti, taj plan je star preko stotinu godina.
Sistemski, organizovano!! Preko osmanskog, preko jugoslavija samo se jedan narod masovno raseljavao i samo se jedna drzava probala isparcat.

I vi danas imate sluge te istih Dodika i Covica, ljude koji rade u interesu Srbije i Hrvatske a ne naroda koje navodno predatavljaju u BiH. Oni te planove i ne kriju, cilj secesija RS i stvaranje jos jednog pokusaja od drzave HB.
Ali problem je u Aliji, Bosnjacima, samo se neko posvadjao, neko nas zavadio..

Jedina legitimna vojska je Armija Republike Bosne i Hercegovine. Sve ostale vojske su paravojske.

Predsjednik je tad bio Alija Izetbegovic svih naroda. Franjo Tudjman je bio predsjednik republike Hrvatske, a ovaj ratni zlocinac predsjednik SCiG.

Jos jednom niko se nista nije dogovarao. Isplanirano, dogovoreno, sistemski ocistiti Bosnjake, a Bosnu podijeliti (Karadjordjevo).

Ovdje nije rec samo o ljudima koji imaju muslimanska imena, nego o svim ljudim koji vole Bosnu i Hercegovinu.
A takvih je mnogo..

Uspjet ce dusmani ali u kurcu :bih:
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 15 nov 2023, 00:00, ukupno mijenjano 2 puta.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 14 nov 2023, 23:57

MostarskiBijeli1 je napisao/la:
14 nov 2023, 23:38
*p!p!t@* je napisao/la:
14 nov 2023, 23:14
Balorda je napisao/la:
Nije lijepo prozivati osobe s mentalnim poteškoćama
Upravu si, pretjerao sam, ipak je gabela samo prirodno glup.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 15 nov 2023, 00:23

Alminjo99 je napisao/la:
14 nov 2023, 23:11
Razumijem da se ne volimo i provociramo, al cemu ovo? Sta vas uspije tolko nanervirat da nekom spominjete mrtve ili roditelje..kao neutral sinoc majku iako nema pojma jel medju zivima.
Njemu to nece vise past nikad na pamet nikom izgovorit ako zeli da mu bar dva zuba u glavi ostanu, ali svejedno ne shvacam da vas tolko neka provokacija ispizdi za ovakve rijeci

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 15 nov 2023, 00:53

Nisam nigdje napisao to, jesam da ih je trebalo sve tri roknut na Stojcevcu i stojim pri tom.

Nije ni od A.I maslo za Ramazana.
Pusti me tih zdea fora hljeba ti, napravio je onog bilmeza bakira.

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 15 nov 2023, 01:45

tutankamon1905 je napisao/la:
14 nov 2023, 18:16
emil02in je napisao/la:
14 nov 2023, 18:09
Kme,kme,kme,kme mi zgroženi,mi ugroženi,nacistički simboli...A ni riječi o fizioterapeutu što im unosi baklje već treći put.Ništa o skandiranju ratnim zločincima poput Praljak,ništa o skandiranju mi smo ustaše,šta je,šta je?Vatromet je proletio i pored našeg igrača a bar metar od Kiša,i tu nije bilo nikakve namjere.Ali uzp mašinerija je iskusna u okretanju činjenica to je dobro poznato.Izgubili pa sad skreću pažnju .
Metar od Kisa :rol: :rol: :rol: Ajde svega ti ako necete tu situaciju realno iskomentirat, nemojte je ni spominjat. Dan te **** i metar. Kao sto rekoh, zaostali u vremenu i prostoru i od te situacije ce se napraviti nesto normalno..zarad cega? Da se isprovocira druga strana

Metar..**** sve pa sto moram vidit svaki komentar. ja sam bolestan coek
Nebitna stvar, bitno je da ga nije pogodila ali bilo je sigurno metar od glave.

Iz ovog ugla koji kruzi po portalima sa arenine kamere rekao bi covjek okrznula ga
slika
A u stvarnosti je to ovako
slika
Naletio sam sinoć i na snimak sa VIP tribine gdje se jos bolje vidi al ne mogu da ga nadjem.

E sad koliko puta se desi da baklja doleti pored igraca na ovoliku udaljenost, golmana pogotovo, pa ne bude uopste kazna neka posebna osim standardno za ubacivanje na teren. Ako ista drugo u ovom slucaju bude znamo iz cije ce kuhinje u savezu to krenuti.

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 15 nov 2023, 02:01

Prošla je neposredno pored glave igrača Hrvatskog športskog kluba Zrinjskog, koji ju je instinktivno izbjegao.
Zato je ovo objektivno, i to od strane nekog novinara :mrgreen:
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Grk1234
Kontakt:

Post Postao/la Grk1234 » 15 nov 2023, 07:17

zeljovolimte je napisao/la:
14 nov 2023, 23:57

Sta ima Tudjman i Milosevic sa desavanjima i narodima u BiH? E moj Muha, na prvu nasjedate.

Milosevic da nije zavrsio kako je zavrsio, bio bi optuzen za agresiju i etnicko ciscenje u BiH.
Ljudi moji imate dokaze, dokumente, audio, video zapise. Neko vas je preko sluga na celu sa Bobanom i Karadzicem u BiH vas je probao satjerati u cosak, otet vam drzavu, porobiti, taj plan je star preko stotinu godina.
Sistemski, organizovano!! Preko osmanskog, preko jugoslavija samo se jedan narod masovno raseljavao i samo se jedna drzava probala isparcat.

I vi danas imate sluge te istih Dodika i Covica, ljude koji rade u interesu Srbije i Hrvatske a ne naroda koje navodno predatavljaju u BiH. Oni te planove i ne kriju, cilj secesija RS i stvaranje jos jednog pokusaja od drzave HB.

Jedina legitimna vojska je Armija Republike Bosne i Hercegovine. Sve ostale vojske su paravojske.

Predsjednik je tad bio Alija Izetbegovic svih naroda. Franjo Tudjman je bio predsjednik republike Hrvatske, a ovaj ratni zlocinac predsjednik SCiG.

Jos jednom niko se nista nije dogovarao. Isplanirano, dogovoreno, sistemski ocistiti Bosnjake, a Bosnu podijeliti (Karadjordjevo).

Ovdje nije rec samo o ljudima koji imaju muslimanska imena, nego o svim ljudim koji vole Bosnu i Hercegovinu.
A takvih je mnogo..

Kad na zornjaka procitam ovu matricu sere mi se odma,samo ponavljajte to mozda nekad postane i istina,eto sigurno je moj predesdnik bio Alija 😂.Ljudi nakon 30 godina zabili glave u svoje torove i samo nabacuju na volej Dodiku,Covicu,Bakiru......
U sta se pretvori ovaj portal,nekad sam uz kafu uzivao citajuci ovde o fudbalu,sad kao da sam klix otvorio,vjerovatno su isti bolesnici u pitanju.....

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 15 nov 2023, 07:36

CampobelloDiMazara je napisao/la:
14 nov 2023, 22:17
Odbijanac od metalni stub sto drzi mrezu ispred RA tribine
:rol: :rol:
**** te fiziko, teška li si...

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 15 nov 2023, 08:35

Mostarwolf1981 je napisao/la:
15 nov 2023, 08:24
slika
:bih:

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 15 nov 2023, 08:39

Grk1234 je napisao/la:
15 nov 2023, 07:17
zeljovolimte je napisao/la:
14 nov 2023, 23:57

A takvih je mnogo..

Kad na zornjaka procitam ovu matricu sere mi se odma,samo ponavljajte to mozda nekad postane i istina,eto sigurno je moj predesdnik bio Alija 😂.Ljudi nakon 30 godina zabili glave u svoje torove i samo nabacuju na volej Dodiku,Covicu,Bakiru......
U sta se pretvori ovaj portal,nekad sam uz kafu uzivao citajuci ovde o fudbalu,sad kao da sam klix otvorio,vjerovatno su isti bolesnici u pitanju.....
Kao sto sam i rekao. Niste nikakvi veliki Hrvati i Srbi, nego samo sluge Hrvatske i Srbije. Ljudi koji su spremni ugroziti vlastiti mir jer su im tako rekli Milosevic i Tudjman.

Zamisli covjek iz Sirokog Brijega navija za Hrvatsku, a ovaj iz Banja Luke za Srbiju (licno nista protiv tog stava).
Na kraju mi bolesni jer vjerujemo dokazima o agresiji na Bosnu, a vi kao pametni.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 15 nov 2023, 08:42

Rodjeni81 je napisao/la:
15 nov 2023, 01:45

Iz ovog ugla koji kruzi po portalima sa arenine kamere rekao bi covjek okrznula ga
slika
slika
Auuuuuu sta cemo sada pade teorija da je komadic rimske svijece velicine zrna graha proletio pored glave Tomislava Kisa i usmrtio ga :rol:

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 15 nov 2023, 08:55

Rodjeni81 je napisao/la:
15 nov 2023, 01:45

slika
Naletio sam sinoć i na snimak sa VIP tribine gdje se jos bolje vidi al ne mogu da ga nadjem.

E sad koliko puta se desi da baklja doleti pored igraca na ovoliku udaljenost, golmana pogotovo, pa ne bude uopste kazna neka posebna osim standardno za ubacivanje na teren. Ako ista drugo u ovom slucaju bude znamo iz cije ce kuhinje u savezu to krenuti.

Ma to sam i ja pisao odmah jer sam bio u poziciji takvoj da sam vidio odlicno , minimalno metar ipol proslo od njega ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], ASD, Direktorcic, VivaLaLiberta, zemuntrg i 25 gostiju.