Amar Dedić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Amar Dedić
Sta ovo nije vise kapiten Salzburga?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zato sto se Ulmer vratio on je uvijek bio kapiten
Amar je drugi
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nema Ulmera uopste u timu sad. Pise da je Konate kapiten.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Davidoffgold
- Kontakt:
Najdraži reprezentativac, vidi se da je momak neiskvaren, baš kapitenski materijal. Ima taj neki Lulić,Ibišević,Medunjanin vibe samo što je za dvije klase iznad ove trojice.
Une vie honorable est une vie éternelle
Znaci nisam jedini koji isto misli. Ne znam zasto, ali dugo mi se neki nas igrac nije svidjao kao AmarDavidoffgold je napisao/la: ↑12 nov 2023, 18:24Najdraži reprezentativac, vidi se da je momak neiskvaren, baš kapitenski materijal. Ima taj neki Lulić,Ibišević,Medunjanin vibe samo što je za dvije klase iznad ove trojice.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Davidoffgold
- Kontakt:
Baš ga puno ljudi gotivi koliko sam pričao sa ovima što prate repku. Kod nas repka više neće biti toliko jaka na imenima kao nekada ali eto ovi momci kao što su Demi,Dedić, Benjo, Jusko mi nekako su dragi. Baš se vidi da su odgojeni i odrasli van Bosne. Nema tu neke kvalitete kao npr. prime Pjanić ali nema ni mahalanja i tog seljakluka što je možda i bitnije. Pa eto Finska, ljudima najbolji igrač Pukki koji je realno malo bolji od Bilbije, ali imaš red, rad i disciplinu. Samim tim dolazi i uspijehDamirT je napisao/la: ↑12 nov 2023, 18:40Znaci nisam jedini koji isto misli. Ne znam zasto, ali dugo mi se neki nas igrac nije svidjao kao AmarDavidoffgold je napisao/la: ↑12 nov 2023, 18:24Najdraži reprezentativac, vidi se da je momak neiskvaren, baš kapitenski materijal. Ima taj neki Lulić,Ibišević,Medunjanin vibe samo što je za dvije klase iznad ove trojice.![]()
![]()

Une vie honorable est une vie éternelle
- Beduin
- Kontakt:
Da se pametno radilo i selektiralo od pocetka kvalifikacija sa normalnim trenerom i vec osigurali Euro, itekako bi ovo bila dobra imena, Demirovic, Dedic, Krunic, Dzeko, Pjanic, Kolasinac, Tahirovic, Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Vasilj, Jusuf... drugacije bi se gledalo na njih jer itekako ovdje ima potencijala
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Novi kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine bit će najmlađi Amar Dedić, saznaju ****. Budućnost ovog tima. Nadajmo se kapiten barem jedno desetljeće.
Dedić je naš najtraženiji igrač. Vrlo moguć da je na okupljanje posljednji put došao kao član Red bulla.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Red bull daje ti krila, ali treba da ostane skroman i prizeman kao sto jeste i dobro da odluci gdje ce dalje. Evo i da ode u Liefering, kao sto im se svako drugi pridruzuje filiajlno, nece pogrijesiti. Ili u Dortmund recimo, legao bi mu pravo.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
nemoj ga u liefering, leipzig bi vec mogao proci

Odlično ako je postao kapiten. Definitivno se vidi da ima to u sebi, još kad uzmemo činjenicu da je patriota i da će biti najbolji igrač ove reprezentacije, logičan slijed događaja.
Nadam se kapiten i u baražu, da metuzalemi i mekušci i to inšala propuste.
Nadam se kapiten i u baražu, da metuzalemi i mekušci i to inšala propuste.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Aha, izabrali su jednog od profesionalnijih u reprezentaciji da bude kapiten.DamirT je napisao/la: ↑15 nov 2023, 00:14Novi kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine bit će najmlađi Amar Dedić, saznaju ****. Budućnost ovog tima. Nadajmo se kapiten barem jedno desetljeće.
Dedić je naš najtraženiji igrač. Vrlo moguć da je na okupljanje posljednji put došao kao član Red bulla.![]()
![]()
![]()
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Leipzig sam i mislio, pardon

⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
- Beduin
- Kontakt:
Sjecam se kad je Dzeko postao kapiten pa one utakmice protiv Austrije i jos nekih gdje se tako i ponasao, nije dao na svoje igrace, a zadnjih godina postao Merhamet.
Imam osjecaj da sudija ili peotivnik rekne nekom nasem igracu da mu popusi, Dzeko bi prisao nasem igracu i naredio da to i uradi.
Imam osjecaj da sudija ili peotivnik rekne nekom nasem igracu da mu popusi, Dzeko bi prisao nasem igracu i naredio da to i uradi.
075 ❤
075 ❤
Kome ce on sta naredit bolanBeduin je napisao/la: ↑15 nov 2023, 08:17Sjecam se kad je Dzeko postao kapiten pa one utakmice protiv Austrije i jos nekih gdje se tako i ponasao, nije dao na svoje igrace, a zadnjih godina postao Merhamet.

naprijed rejal
- Beduin
- Kontakt:
Onako kazem da bi prije nasem igracu nesto prigovorio, nego se isprsio kao sto je nekad znao. Mlak previse postao i najmanje kapiten.Sveti je napisao/la: ↑15 nov 2023, 11:02Kome ce on sta naredit bolanBeduin je napisao/la: ↑15 nov 2023, 08:17Sjecam se kad je Dzeko postao kapiten pa one utakmice protiv Austrije i jos nekih gdje se tako i ponasao, nije dao na svoje igrace, a zadnjih godina postao Merhamet.
Imam osjecaj da sudija ili peotivnik rekne nekom nasem igracu da mu popusi, Dzeko bi prisao nasem igracu i naredio da to i uradi.![]()
075 ❤
075 ❤
Nisam razmišljao ko će biti kapiten. Mislim da se na nivou saveza to odlučuje. Mislim da onaj koji ima najviše godina i najveći staž.
Vjerovatno jedini od svih iz nove generacije ima te kapitenske atribute, vidi se na njemu da je pravi lider.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 15 gostiju.