Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Evropa na pomolu!
Ma nece kroz ligu sigurno kod nas svako ko uzme u gostima ide u Evropu slusam to i od Travnika mada oni nisu uzeli u gostima al i oni su spominjali Evropu,evo i Rudar jucer dobio i oni odmah pice u Evropu,sad ide Olimpic, Olimpic moze kroz kup mada dabogda i to,al eto volio bih mada mislim da je Celik nesto kvalitetniji moje neko misljenjeHellas je napisao/la:Evropa na pomolu!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
"Čestitao bih svojim igračima na zaista sjajno odiganoj utakmici, koja je, međutim, mogla poći i drugim tokom da je Široki umjesto stative pogodio mrežu. Mislim da su gledaoci mogli uživati u jednoj dobroj fudbalskoj predstavi, a mi smo veoma zadovoljni sa nova tri boda", rekao je Janjoš.
Tipicno, u Calinom stilu... Samo je jos trebao da umjesto "jednoj dobroj fudbalskoj predstavi" kaze "jednoj dobroj PRVENSTVENOJ predstavi".
Tipicno, u Calinom stilu... Samo je jos trebao da umjesto "jednoj dobroj fudbalskoj predstavi" kaze "jednoj dobroj PRVENSTVENOJ predstavi".

- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Cestitke Olimpicu na zasluzenoj pobjedi i dobroj predstavi.
...Život za Široki...
Neznam sta bih napisao ali su momci stvarno poceli davat maksimum a kada Cala upari ovog novog Boska Stupica i Rascica bice problema za protivnicke ekipe.Ima jos da se igra do kraja i bice svega i svacega,,,,,,,edin_tm87 je napisao/la:Poceo ovaj OlimpiC igrat... sta ti kazes pabizo![]()
- Megamon
- Kontakt:
@pabizo
Jesi i ti prije bio bordo momak kao i tvoj predsjednik trener i igraci Suljevic,Rizvanovic,Hiros,Rascic,Pliska...

Jesi i ti prije bio bordo momak kao i tvoj predsjednik trener i igraci Suljevic,Rizvanovic,Hiros,Rascic,Pliska...

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Giallorossi
- Kontakt:
Cala mi je bio najjaci kad su igrali protiv Lokomotive iz Sarajeva( zeljeznicara),nosio je oko vrata bar sal Sarajeva
Koji kralj 

-
- Kontakt:
zar ne mislis da je suprotnoGiallorossi je napisao/la:Olimpic=filijala FKS

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- Giallorossi
- Kontakt:
zar ne mislis da je suprotnoold school je napisao/la:Giallorossi je napisao/la:Olimpic=filijala FKS

strumfu strumfu..

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Historija se ponavlja. Uvijek su novokomponovani klubovi bez navijača nudili većim klubovima s navijačima nekakve fuzije. Sve se vraća sve se plaća.old school je napisao/la:zar ne mislis da je suprotnoGiallorossi je napisao/la:Olimpic=filijala FKSja cujem neke price da ce olimpic kupiti fk sarajevo da ce biti sarajevo 1946
![]()
i ko je tu cija filijala
J.eb.at' ih i jedne i druge, ali nije ovo danas loše bilo od strane Čalinih pulena, a nama nisu tupavo golu prišli.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Sta je to lose i da jesam bio,,,,,Megamon je napisao/la:@pabizo
Jesi i ti prije bio bordo momak kao i tvoj predsjednik trener i igraci Suljevic,Rizvanovic,Hiros,Rascic,Pliska...![]()
Bravooo Pile-Pliska kralju...Nek si Mirzi jucer dokazao kako se igra,svaka cast majstore!!! On tebi hajd iz Sarajeva a ti dva po dva bravooo kRALJU...Samo tako nastavi da vidi Mirzic gdje greke pravi ..Ima on Avdica u 2 godine zabio 3-4 gola.......Pravi igrac jel de ?! A Mirza de unisti jos kojeg igraca i posalji ga u Olimpic...Olimpic kako je krenuo i kako igra mozda te i prestigne moj Mirzic.......SAMO SARAJEVO!!!
- Megamon
- Kontakt:
Pliska je kloc i nema tu price pa onda dva gola bi dao i lazar popovic
Dok je Rale ipak druga prica.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Megamon je napisao/la:Pliska je kloc i nema tu price pa onda dva gola bi dao i lazar popovic![]()
Ja nisam siguran

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
koliko je olimpic hendikepiran što nema navijaće ,toliko im je lakše igrati u gostima jer se na njih niko ne loži ko na želju i sarajevo.Najteže je je igrati za želju i sarajevo,da je prošlo kolo u mostaru gostovao željo ili sarajevo umjesto borca bilo 8.000 ovako jedva 4 000
-
- Kontakt:
Nemojte tako lazar bi bar jednom pogodio okvir gola123456 je napisao/la:Megamon je napisao/la:Pliska je kloc i nema tu price pa onda dva gola bi dao i lazar popovic![]()
Ja nisam siguranJedan je Lazar

previse mastas i gledas letece medvjedice .. djecace plaviold school je napisao/la:zar ne mislis da je suprotnoGiallorossi je napisao/la:Olimpic=filijala FKSja cujem neke price da ce olimpic kupiti fk sarajevo da ce biti sarajevo 1946
![]()
i ko je tu cija filijala

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.