Ovaj današnji vakat yeben pravo. Kako se izjasniš tako "trebaju" da te oslovljavaju. Uvijek mi padne na pamet onaj lik što je platio estetske operacije da postane cuko
I trebaju bojkotovat. Balije pokazuju po ko zna koji put da im je para jedino važna i stavljaju židovske proizvode na akciju ne bi li prodali šta. Ljudski odron.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sad ćemo pročitati klasičnu bošnjo priču tipa Coca-Cola i slično. Našem glupom narodu je dovoljno samo prosuti priču, oni sve ostalo sami rade, kao onaj citat Hitlerov da je mogao pobiti sve Jevreje, ali da nije jer je htio da i ostatak svijeta vidi koliko su pogani. Kunem se da smo najgluplji narod na planeti.
I trebaju bojkotovat. Balije pokazuju po ko zna koji put da im je para jedino važna i stavljaju židovske proizvode na akciju ne bi li prodali šta. Ljudski odron.
O takvoj vrsti debila kao sto si ti se upravo govori
Sad ćemo pročitati klasičnu bošnjo priču tipa Coca-Cola i slično. Našem glupom narodu je dovoljno samo prosuti priču, oni sve ostalo sami rade, kao onaj citat Hitlerov da je mogao pobiti sve Jevreje, ali da nije jer je htio da i ostatak svijeta vidi koliko su pogani. Kunem se da smo najgluplji narod na planeti.
Neuki licemjeri. Teško da može gore od te kombinacije.
Nego, mlađi momci gledajte da se sklonite i porodice gradite što dalje od majmuna. Hinjaluk, lijenost i kokuzluk su visoko zarazne bolesti. Kad tad će vas stići.
Taj zidovski proizvod se puni u Hadzicima gdje rade nasi ljudi al ajd sutra kad dobiju otkaz i kad taj merhametli narod pitaju gdje cemo mi sad odgovor ce biti po principu ko vas **** snalazite se.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Al ne mene stvarno zanima koje su tacno veze Coca Cole, Pepsija, McDonald'sa, KFCa, Burger Kinga i slicnog sa Izraelom pa se toliko poziva na bojkot?
Vjerovatno logikom da americke kompanije placaju porez svojoj drzavi koja finansira Izrael ili je to sve posljedica one slike koja se vrti od pocetka facebooka, 1 coca cola 1 metak za palestinsko dijete.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"