Oni su vama konkurencija a ne nama

Saopstenje dakle isto kao druga strana. S tim da prigovaras ovima sto ignoriraju stvari koje im ne idu u prilog, a ovi urade isto.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑15 nov 2023, 13:36https://fkvelez.ba/sluzbeno-saopstenje- ... VKn6OPb3Mw
Nema na čemu
Ma razumijem ja i Rendulica i tebe, poslije Veleza vam uglavnom stvari treba crtati.DTzmu30 je napisao/la: ↑15 nov 2023, 13:14Da si stavio još koji smajlić, tvoje rezoniranje šta je i kako i u kojem tonu trebao odgovorit Rendulić, bi bilo još uvjerljivije. Najbolje bi bilo da tebe konzultira što će odgovoriti novinaru.Vanja8 je napisao/la: ↑15 nov 2023, 12:41E cuj govor tijela...DTzmu30 je napisao/la: ↑15 nov 2023, 12:01
Prvo napišeš "još ga mora i Klafurić braniti", pa sad nešto tarkeljaš Klafurić ko Klafurić. Taman kao da on radi u BH nogometu sedam sezona, pa unaprijed znaš što će on reći/odgovoritii, a čovjek je tu svega par kola.
Pogledaj video sa te press konferencije, pa će vidjeti govor tijela i reakciju Kafurića nakon tog postavljenog pitanja.
Ovaj isti novinar konstantno, gotovo na svakoj press konferenciji, provocira pitanjima Rendulića. O tekstovima o HŠK Zrinjski, koje isti novinar potpisuje, neću trošiti previše riječi. I onda je savim normalno da, tom istom novinaru, Rendulić odgovori: "nije to pitanje za mene, ne znam zašto to mene pitate"?![]()
![]()
Koja glupost...Dobro nam Klafuric ne uze konopac da se objesi sto postavise Rendulicu pitanje...![]()
Covjek ga pita " da li ocekuje sastanak sa UO", on mu odgovara sa "Sto mene pitate..."![]()
![]()
Ko kad sretnes druga, a on te pita, "jbemu mater, hoces li platiti tu kafu vise...", a ti mu odgovoris " A sto mene pitas, pitaj moju zenu kod nje su pare..."
Kad nisi nervozan, kad te toliko ne boli ono rasturanje ekipe od protivnika, odgovoris u skladu s pitanjem, " Ne ", "Ne znam", "Vidjecemo"...
Covjek mu postavlja pitanje jer ga interesuje Rendulicevo licno misljenje, a ne misljenje UO Zrinjskog.
Ova tvoja usporedba sa drugom, ženom, kavom i parama, je baš na mjestu. Ali, samo kad drugog češkaš tamo gdje tebe svrbi.![]()
Vanja8 je napisao/la: ↑15 nov 2023, 14:08Ma razumijem ja i Rendulica i tebe, poslije Veleza vam uglavnom stvari treba crtati.DTzmu30 je napisao/la: ↑15 nov 2023, 13:14Da si stavio još koji smajlić, tvoje rezoniranje šta je i kako i u kojem tonu trebao odgovorit Rendulić, bi bilo još uvjerljivije. Najbolje bi bilo da tebe konzultira što će odgovoriti novinaru.Vanja8 je napisao/la: ↑15 nov 2023, 12:41
E cuj govor tijela...![]()
![]()
Koja glupost...Dobro nam Klafuric ne uze konopac da se objesi sto postavise Rendulicu pitanje...![]()
Covjek ga pita " da li ocekuje sastanak sa UO", on mu odgovara sa "Sto mene pitate..."![]()
![]()
Ko kad sretnes druga, a on te pita, "jbemu mater, hoces li platiti tu kafu vise...", a ti mu odgovoris " A sto mene pitas, pitaj moju zenu kod nje su pare..."
Kad nisi nervozan, kad te toliko ne boli ono rasturanje ekipe od protivnika, odgovoris u skladu s pitanjem, " Ne ", "Ne znam", "Vidjecemo"...
Covjek mu postavlja pitanje jer ga interesuje Rendulicevo licno misljenje, a ne misljenje UO Zrinjskog.
Ova tvoja usporedba sa drugom, ženom, kavom i parama, je baš na mjestu. Ali, samo kad drugog češkaš tamo gdje tebe svrbi.![]()
A ovo je posebno za tebe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prva recenica. Prve dvije tri rijeci su kljucne. "Ponukani saopstenjem HSK Zrinjskog".tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 nov 2023, 13:52Saopstenje dakle isto kao druga strana. S tim da prigovaras ovima sto ignoriraju stvari koje im ne idu u prilog, a ovi urade isto.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑15 nov 2023, 13:36https://fkvelez.ba/sluzbeno-saopstenje- ... VKn6OPb3MwKakvi indijanci
HŠK Saopštenje vs FK Saopštenje 1:1
Kvalitetna rasprava,cak su i komsije u jednom trenutku smetnuli da su nas 3:0 razvalili.Rigoletto je napisao/la: ↑15 nov 2023, 09:56*Lijepo zamoljen od strane @admim da ne sudjelujem u diskusijama koje se tiču politike.
Vidio sam da virto poslije svakog lošeg rezultata legne i pravi se mrtav par dana dok se sve ne slegne pa ću i ja tako. Vidim da se kvalitetno raspravljalo sinoć.![]()
Placi za Arenom ustaso, svakim danom sve ljepsa i ljepsa, a nismo zaboravili ni oteti, ali i tu ce bit dana za megdana.Rigoletto je napisao/la: ↑15 nov 2023, 11:09Bosna i Hercegovina kao takva nije postojala prije 92, shodno tome mi smo prvi klub koji nastupa u grupnoj fazi nekog EU takmičenja - fakt
Nijedan od nabrojanih stadiona ne ispunjava CAT 4 - fakt
Arena na vjetrometini se uopće ne može kategorizirati prema UEFA standardima - fakt
Čelik ne može igrati UEFA natjecanja jer su već eliminirani iz kupa - fakt
Na areni se plače jer vjetar bije. Mjeri se u čvorovima. Jedriličari 1922.SejoSexon je napisao/la: ↑15 nov 2023, 15:22Placi za Arenom ustaso, svakim danom sve ljepsa i ljepsa, a nismo zaboravili ni oteti, ali i tu ce bit dana za megdana.Rigoletto je napisao/la: ↑15 nov 2023, 11:09Bosna i Hercegovina kao takva nije postojala prije 92, shodno tome mi smo prvi klub koji nastupa u grupnoj fazi nekog EU takmičenja - fakt
Nijedan od nabrojanih stadiona ne ispunjava CAT 4 - fakt
Arena na vjetrometini se uopće ne može kategorizirati prema UEFA standardima - fakt
Čelik ne može igrati UEFA natjecanja jer su već eliminirani iz kupa - fakt
Idi **** se. Pa daj bar bod u saopstenjima da uzmemokillafrommanilla je napisao/la: ↑15 nov 2023, 14:53Prva recenica. Prve dvije tri rijeci su kljucne. "Ponukani saopstenjem HSK Zrinjskog".tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 nov 2023, 13:52Saopstenje dakle isto kao druga strana. S tim da prigovaras ovima sto ignoriraju stvari koje im ne idu u prilog, a ovi urade isto.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑15 nov 2023, 13:36https://fkvelez.ba/sluzbeno-saopstenje- ... VKn6OPb3MwKakvi indijanci
HŠK Saopštenje vs FK Saopštenje 1:1
Vi ste prvi uzeli da napisete saopstenje koje je svojevrsna hronologija dogadjaja gdje su sve one skakljive stvari od strane Ultrasa i HSK izostavljene. A ovo je saopstenje koje treba da vam skrene paznju da to ne mozete raditi i samo nadopuna onog sto ste "zaboravili" napisati.
A ovo da vas je UEFA kaznila za rasizam tj. vase navijace, a vi prozivate druge za to je ja mislim zgoditak za 1:2 za FK Saopstenje![]()